Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 23
anis spune:
'neata burtici
Eu sunt mai bine cu arsurile de cand cu renny.
Dar cu mancarea e jale, n-am pofta de nimik, mai ales carne sa nu simt pe o raza de 1km.N-am greturi, doar noduri in gat ,cum s-ar zice.
Mai nou sufar de insomnii, si e tare nasol, ca Ingrid doarme toata noaptea se odihneste si eu stau cu ochii in tavan, si dimineata ma ia de fresh ,si eu pic de somn.
Fetele cu bb mici,voi aveti bone? Ce agentii? ca eu cat de 1 sapt. si sunt cam dezamagita..
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dinzo spune:
Nu stie nimeni???? Nu i/a mai spus nici uneia dintrevoi asa ceva la ecograf ca am inteles ca sunt frecvente.....
anis spune:
Dinzo,mie una nu mi-a spus asa ceva.Dar de ce n-ai intrebat dr? Sa-ti spuna mai multe...
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
roandre spune:
Neata!
La noi weekendul asta a fost unul plin in care am dat vestea nasilor si socrilor. Au primit asa de bine vestea si atat de bine m-au facut sa ma simt incat am uitat pt putin de greturi si varsaturi.
Eu in continuare ma simt f rau si vomit pana si apa pe care o beau.
Sambata dimineata am fost sa-mi ia sange pt analize si astept peste 10 zile sa vad rezultatele.
Eu am inceput sa iau si Elevit (prenatale) in speranta ca se reduc greturile dar nu merge...vomit si dupa ele de nu ma pot opri!
Anis, eu am bona pt Alexutza dar gasita prin recomandari. Nu am avut incredere in agentii si sa las pe oricine in casa 10 ore pe zi.
Dinzo, cel mai bine intreaba medicu7l, dar dc a zis ca nu e nimic grav mai mult ca sigur asa e!
maryf, nu cred ca exista restrictii...doar ca dupa ce nasti trebuie sa faci imediat un vaccin ca sa fie ok pt a doua sarcina...altfel totul e ok!
Pupici!
anis spune:
Roandre, da..si eu sunt dezamagita un pic de agentii, eu vreau bona peste 40 de ani, si ei imi dau pana in 30.In fine.
Cu recomdariel nu stau asa de bien, ca nu sutn...nimeni nu stie.
Oricum daca auziti ceva sa ma anuntati.
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
marinar spune:
roandra se pare ca suntem colege de suferinta cu greturile si varsaturile. Tu cum te descurci??? ai vorbit cu medicul tau despre asta?
marina
pozici
bubulina1 spune:
Neata burtici si o saptamana cat mai linistita!
Eu nu am dormit mai deloc azi noapte, m-a luat aseara o durere de burta ca la ciclu si am avut si niste scurgeri roz. M-am speriat cumplit, am luat repede No-Spa si Scopantil dar tarziu am adormit rugandu-ma. Acum de dimineata nu mai am nimic. A mai avut cineva astfel de scurgeri? Sunt ceva grav sau nu trebuie sa ma sperii?
Va
pe toate!
4+
Speranta moare ultima!
madaluta spune:
nu te speria dc nu este sange, dar nici nu ignora situatia.este bine ce ai luat, dar tb sa vb si cu un medic si sa nu faci nici un efort.adica sa stai in pat!!!!!Eu am avut prin sapt 9 scurgeri maronii care au durat aproape 10 zile si am fost f speriata, dar cu ajutorul lui D-zeu am trecut cu bine peste asta.Inca am ramas speriata si de cate ori merg la wc ma uit sa vad sa nu fi aparut ceva in neregula.Probabil medicul iti va prescrie si un tratament pt sustinerea sarcinii, dc inca nu a facut-o pana acum.multa sanatate si nu te stresa si nici nu face efort! nici macar acella de a sta in picioare sau de a merge!
Madalina
14+
http://pg.photos.yahoo.com
criss68 spune:
Buna dimineata,
Dinzo, eu nu am avut asa ceva, dar o prietena a mea cred ca a avut. Este vorba de un hematom, adica putin din ceea ce ar trebui sa se elimine la menstruatie. Mucoasa uterina se modifica odata cu aparitia sarcinii, se decidualizeaza (adica in locul celulelor endometriale vor fi celule deciduale). La unele persoane decidualizarea nu are loc complet din primul moment, motiv pentru care toata lumea a auzit, desigur, de "ciclu peste sarcina". Daca este vorba despre asta, poate si la tine a ramas o asemenea portiune si vei elimina o mica cantitate de sange, sau doar acel hematom, sau se ve resorbi.
Bubulina, daca esti in perioada in care ar fi trebuit sa-ti vina ciclu daca nu erai insarcinata este normal sa te doara ovarele si eventual poti avea si o sangerare. NU este grav. De asemeni, poate aparea o mica sangerare (mai bine zis de culoare roz), cand embrionul s-a fixat definitiv de uter, adica atunci cand s-a incheiat etapa de placentatie. Cred ca la tine asta e mai degraba, stiu ca se intampla in majotitatea cazurilor. Mie insa nu mi s-a intamplat, insa ovarele ma mai atentioneaza din cand in cand. Periculos este sa te doara uterul si sangerarile care nu respecta periodicitatea ciclului menstrual. Deci e bine sa tineti si o astfel de evidenta, din cate imi amintesc, doar in primele luni, sa zicem pana in luna a 5-a.
Eu am avut un weekend oribil ca toate de pana acum - mi-a fost greata de dimineata pana seara. Sper sa ma lase si pe mine BB sa invat, am miercuri un examen pentru care nu am terminat nici de citit tot.
O saptamana buna tuturor
Cristinna spune:
Buna ziua burtici 
Ce de 
noi avem
. Felicitari si sarcini usoare la toate noile venite

.
Bubulina noi ne stim de la endometru
. Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme. Sa ai grija de samburica

.
Noi suntem bine, avem zile f bune fara greturi si
, dar mai avem si zile cu de toate
.Asteptam sa mergem la nenea 
prin 30 iunie cand vom avea deja 12 saptamani si suntem tare nerabdatori sa-l vedem pe bebik
.
Cam atat, Va
pe toate si sa auzim numai de lucruri frumoase in aceste 9 luni.
Cristinna
10+