Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 24
roandre spune:
marinar, mi-as fi dorit pt amandoua sa fim doar colege de burtica...nu si de greutir, stari de rau!
Mie mi-e asa de rau de simt ca se invarte totul cu mine. Sunt extrem de ametita....
Au venit la firma de dimineata si ne-au facut un control general de medicina muncii...si am tensiunea 9 si 53.5 kg (tot slabesc).
Cica sa ma hidratez mai mult...dar cum dc vomit absolut tot?
Marinar, eu am vorbit cu dr meu dar nu am ce face. Asa rau mi-a fost si la prima sarcina pana pe la 5 luni.
La prima sarcina am luat metoclopramid cate 3 pe zi in fiecare zi si nu am avut nici un rezultat spectaculos.
Acum am zis sa incerc cu Elevit...si apoi cu homeopatia!
bubulina1 spune:
madaluta,
, eu iau deja tratament de sustinere cu utrogestan si fac si injectii cu Pregnyl. Problema a fost ca eu am avut ieri contact cu sotul si cred ca fie colul a fost usor atins, fie bb s-a suparat ca l-am trezit. Important este ca acum sunt bine, nu ma mai doare deloc iar secretie nu mai am.
criss68, merci de raspuns! Eu miercuri intru in saptamana 5, m-am gandit si eu ca poate s-a fixat mai bine pe uter sau cine stie? Oricum, sangerare in adevaratul sens nu a fost, ca altfel chemam salvarea (era noapte
)
Cristinna, bine te-am regasit! Sa fi sanatoasa si sa-ti treaca cat mai repede greturile ca sa se poata hrani simburelul 
Bubulina
4+
Albinutzza spune:
Salutare burtici
Si noi suntem pe aici, din pacate am revenit la serv, pt ca am fost in medical, din cauza piciorului pus in ghips
Asa ca timpul meu e fff limitat acum, am intrat sa va salut, sa va
sa aveti grija de voi.
Noi suntem bine, pofta de mancare, si arsuri, si uneori sila, sau o senzatie de saturtaie, dar nimik altceva. Sper sapt asta sa ma duk la dr, ca rabdare nu mai am, si sa vedem ceva si la echo.
P.S: cui treb sa trimit datele noastre pt trecerea in lista?!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
5+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
bubulina1 spune:
Albinutzza, am citit la subiectele mai vechi ca Mamicile este un cont comun la care au acces mai multe persoane cu user/pass. Vad insa ca de pe 15.06 nu a mai intrat nimeni sa editeze listuta. 
Speranta moare ultima!
R_MARCE spune:
Va pupic dulce! Vreau si eu pe listutza... impreuna cu noile venite si doresc tuturor "o sarcina cit mai usoara"!
DN: 20.11.1975
UM: 19.05.2006
DPN: 22.02.2007 (asa zice calculatorul de aici).
Pina acum sint bine. Am de de toate: dureri de spate, de sini, intepaturi in ovare etc. Nu prea am greata si nu am vomitat deloc.
Am fost la fix o luna la eco, dar doctorita a zis k ne vedem dupa 6 sapt. pt k ultrasunetele il pot surzi pe BB
si mi-a zis k nu are rost sa il stressam sau pune in pericol. (Dr este de la Filantropia si o cheama Steriu Mihaela).
De nascut, voi naste cu Dr Anca de la Municipal. (sau cel putin asa ma gindesc acum). Mai este cineva la Dr Anca? Sau ...alta intrebare: stiti alt/alti doctor/i buni, care fac cezariene la cerere?
Si as mai avea o alta intrebare referitoare la indemnizatia pt copil: regula cu doar 10 luni de cotizatie e valabila si pt noi, gravidutze anul asta, mamici anul viitor?
Cred k am cam multe intrebari... Eu nu am ajuns la consultatie la dr pt k mi-a zis intii sa imi fac o eco transvaginala (ceea ce astept sa fac dupa 6 sapt) dupa care sa ma programez la el. Intre timp am aflat k dr va pleca in CO. Asa k pina ma duc la o prima consultatie, mai va... Va rog sa imi ziceti si mie din experienta voastra ce v-a dat la inceput sa faceti? (analize, medicamente etc pt primele sapt de sarcina asa cum sint si eu). Asta... in cazul in care nu ma corupe vreuna dintre voi sa merg la altcineva...
Multumesc muuuuult...va pup din nou si astept cu nerabdare sa citesc ce veti mai scrie.
Marcela
4+
anis spune:
Eu am trecut fetele in listuta.O sa trec astazi si pe noile gravidutze.Eu salvez datele in pc, si cand se mai strang le trec.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
criss68 spune:
R MARCE, e o prostie cu surzitul BB-lui, mai ales acum cand nici nu are apartul auditiv format. Iar cand e mai mare trebuie doar ca medicul sa evite sa stea chiar cu sonda in dreptul urechii. Este un zgomot, dar nu atat cat sa-l surzeasca. Stiu dr ginecolog care fiind insarcinata, a stat odata 3 ore cu sonda pe burtica sa-i vada sexul copilului (nu i l-a vazut nici atunci). Dar daca era asa periculos, nu cred ca statea atat.
De ce vrei neaparat cezariana la cerere? Eu am 38 de ani, aproape sigur voi naste prin cezariana, dar daca intamplarea ar face sa fie totul ca dupa carte, nu as refuza nici nastere naturala - cu conditia sa nu mi se faca epiziotomie. Nu din cauza banilor, ci pur si simplu mi-e urat sa am semne pe corp, in plus vreau sa ma apuc cat mai repede de gimnastica sa-mi refac forma fizica. Cu cezariana nu poti face mai nimic vreo 2 saptamani dupa nastere. In fine, asta e parerea mea.
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by anis
Eu am trecut fetele in listuta.O sa trec astazi si pe noile gravidutze.Eu salvez datele in pc, si cand se mai strang le trec.
Ca de obicei la datorie

Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
R_Marce, de asta cu surzitul chiar nu am auzit, si am un an de cand am nascut, deci sunt cat de cat la curent cu noutatile in domeniu
Legat de analize, eu am facut cele obisnuite, in plus RH, si grupa sanguina am repetat-o, ca sa fie acolo la catastif. In rest la mine a fost OK, cat de cat.
Legat de dr, nu stiu ce sa zic, eu il am pe al meu, cu care am nascut si primul
si sunt multumita de el, problema e spit, dar scapam repede, si plus ca e vis--vis de casa, asa ca merg tot pe mana lui
Bubulina, uite ca m-a rezolvat Anis, merci 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult