Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Marinar , epileaza-te linistita.Eu am renuntat pe timpul sarcinii la cel inghinal cu ceara, foloseste aparatul!
Bine ai venit MONU!

VAD CA NIMENI NU TRECE IN LISTUTA< IN AFARA DE MINE>>>

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

moni25, esti exact de aceeasi "varsta" cu mine, si eu am avut UM pe 17.05, poate nastem in aceeasi perioada! La ce medic esti?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor, am o mare rugaminte la voi: pot sa iau ceva pt greturile astea??? e indicat in primul timestru de sarcina???
de trei zile vars mereu si nu stiu ce sa mai fac, ma simt fffff rau. as lua Rennie, dar ma gandesc sa nu-l afecteze pe bb. La dr imi e jena sa sun azi... duminica.

eu acum am 7 saptamani, ce sa fac???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ai incercat cu lamaie?

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna,

Marina, mie mi-a prescris medicul Metoclopramid. Nu am luat mai mult de una pe zi, scria pe reteta "una la nevoie". Dar efectul nu a fost senzational. Insa poti incerca. Eu cel putin nu am vomat decat odata si atunci de la un suc plin de chimicale. Dar ziua de azi nu s-a terminat, nu stiu cat mai rezist - desi am luat un metoclopramid.

O zi buna si cat mai putine greturi va doresc tuturor.

criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Marina, bine te-am gasit! Ce rau imi pare sa aud ca ti-e asa rau! Of, dar se merita si o sa treaca; am citit ca e doar in primul trimestru, dupa care se amelioreaza; incearca sa contracarezi greturile cu mancarica usoara; oricum, trebuie sa mananci, sa-l hranesti pe bb. Si intreaba Dr., iubita!
Mie nu-mi e rau chiar deloc, multumesc lui DD, din contra, mi-e o foame de lup! as manca incontinuu! In schimb sunt extrem de obosita! Parca nu-mi vine sa fac altceva decat sa pap si sa dorm! Si ma dor sanii de vreo 2 zile, de nu-i pot atinge!
Fetelor, eu cum pun emoticonul cu gravidutza la semnatura? Pot sa-l atasez la profilul personal sau doar la editarea mesajelor?

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Marinar ,poti lua renny linistita ,cate vrei pe zi.Asta mi-a zis dr cand am fost la el acum 3 z.

Natalia, da ataseaza-l la semnatura ,intrand in profilul personal.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Nadia, poti sa-l atasezi la profil personal, la semnatura.

Se pare ca eu sunt singura din grup pe care nu o dor sanii deloc...abia astept sa ajung maine la doctor.

Voi ati inceput sa luati prenatale si acid folic?

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Eu i-au acid folic.dar prenatale nu.
Si nici sa nu aud de ele.Am luat sarcina trecuta din luna a 7-a, si de la 10kg cat luasem pana atunci am luat inca 8...asa ca sa nu aud.Si fiindca sunt vitamine, la analize tot imi ieseau valori usor anemice, absolut normale la gravida.Mai bine bag fructe si legume la greu.
I-au asa, acid folic, vit E, magneB6, utrogestan, aspenter si pregnyl

AniS

Mergi la inceput

Aaaaaa, nici pe mine nu ma dor sanii...dar eu mai am inca lapte in ei, si Ingrid sper ca s-a intarcat de vreo 5 z.Ca n-o mai intorc...acum..

AniS

Mergi la inceput