Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
sim spune:
Kay saru'mana ca te-ai gandit la mine! Ma bucur mult ca s-au oprit sangerarile, sa dea Domnul nici sa nu mai auzi de ele pana ce o sa te vezi cu puiul in brate.
Ma mir ca nu ti-a facut eco pe loc la spital. Eu cel putin asa ma asteptam, ca sa poata spune ce a fost si care-i treaba. Cand mergi sa faci un consult eco? Odihneste-te cat mai mult, desi in sesiune imi imaginez cat de greu iti este.
Un pupic de la noi pentru mami si pui. 
Eu am baut un ceai maaare cu lamaie si acum ma stramb la o lamaie cu miere pe care mi-a pregatit-o dragul meu sot.
Simona
8+ si Ruxi 
Amaya spune:
Simona, multa sanatate, si ne luam de mana...si eu sunt cu gatul in pioneze si nu pot sa iau nimic. Abia astept sa ajung maine la doctor sa-mi spuna ce sa iau.
Kay, ma bucur tare mult ca s-au oprit sangerarile. Acum ai mare-mare grija de tine si neaparat sa faci un eco saptamana viitoare.
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Helenutza23 spune:
buna burtici.
kay, ma bucur ca esti bine....si cred ca ai dreptate. pt ca am "consultat-o" si pe mama si nu mi s-a parut a fi difernta
.
bubulina1 spune:
Neata tuturor! Am si eu sarcina de aproape 5 saptamani si vad ca nu prea am simptome. Noi am vazut deja saculetul la eco, deci bb cred ca e bine. Dar nici macar sanii nu pot sa zic ca ma dor excesiv. Am insa o stare un pic mai ciudata, adica ma emotionez usor si chiar imi dau lacrimile! E normal? O fi de la hormoni?
Va pup si va urez un we placut!
Speranta moare ultima!
Amaya spune:
Bubulina, bine-ai venit si sarcina usoara...stai linistita ca pe mine nu ma dor sanii absolut deloc si nici alte mari simptome n-am...doar ma doare spatele si am usoare ameteli.
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
moni25 spune:
Buna!
Ma inscriu si eu: Dn 19.02.1979,UM 17.05.2006, DPN 17.02.2006(poate de ziua mea).
Mai am o fetita de 5 ani, Maria, si am mai avut o tentativa de BB2 acum 1 an si jumatate, dar sarcina s-a oprit in evolutie la 9 saptamani.Sper sa ma incurajati, pt. ca dupa aceasta experienta, imi este teama sa ma gandesc cum voi parcurge aceasta perioada. Poate de data asta va fi bine.
Greturile nu au inceput inca (la maria a fost un dezastru, am
toata sarcina, am avut si arsuri.
Acum sunt f. nervoasa, am sanii suuuuperumflati, imi este somn si foame intruna.
Ne mai "auzim"
Moni
si Maria5,4 ani
criss68 spune:
Buna dimineata,
Sim, eu din primul moment in care am aflat ca sunt insarcinata am inceput sa citesc despre medicamente care pot fi luate in timpul sarcinii in caz de raceala. Nu racesc foarte usor, dar in 9 luni e putin probabil sa scap fara nimic. Am gasit Oscilococcinum - medicament homeopat, se pare destul de eficient - iar daca il iei de la primele simptome, se poate si remite viroza. De asemeni Polidin - care are si valoare de vaccin, eu oricum, de ani de zile numai asa imi tratez virozele pt ca mi-e teama de candida si, evident, sa nu deranjez o eventuala sarcina. Eu personal astea doua le-as lua fara macar sa consult un medic. Plus Fervex, care e tot un paracetamol. Daca situatia se agraveaza, nu te panica oricum, exista si antibiotice care merg - cefalosporinele - dar pentru astea as consulta medicul.
Helenutza, si mie mi se pare cam devreme sa simti ceva pe burtica, eu am 9 saptamani si ma tot chinui, dar nu gasesc nimic. Desigur ca mi s-a marit de volum uterul, se vede burtica de parca m-as fi ingrasat sau parca as fi balonata, in rest nimic altceva.
Va pup, insanatosire grabnica "racitelor".
marinar spune:
buna burticoase
Bun venit Nadia!!! Ma bucur ca suntem colege si aici...
offf mai fetelor, nu am intrat zolele astea pt ca am niste stari.... de-mi vine sa-mi iau sotul la bataie. Nu pot sa mananc mai nimic, ori ca mananc orica nu... stomacul meu tot face scandal, am stare de greata permanenta, am si varsat, in picioare nu pot sta pra mult pt ca ametesc... sunt ca o leguma. nu stiu ce o sa fac saptamana asta la munca daca o sa ma sint tot asa...
ma bucur ca voi sunteti mai bine.
sanatate multa bolnavioarelor!!!
marina
pozici
marinar spune:
mai fetelor am si eu o intrebare: voi va mai epilati cu ceara calda (in ideea in care o faceati pana sa apara bb). Nu ma gandesc decat ca ar putea provoca contractii (la epilatul inghinal). eu ar trebui sa merg la cosmetica, dar nu stiu ce sa fac. voi ce ma sfatuiti???
marina
pozici
kachi spune:
Am intrebat si eu doctorul in legatura cu epilatul. Mi-a zis ca nu ar fi probleme. Eu tot cu ceara calda ma fac, cred ca singura problema sa nu fie stresul prea mare.
In rest, am aflat ca a nascut colega mea la Filantropia. Azi merg sa-i fac o vizita si va povestesc cum e spitalul.
La prima nastere s-a internat la 8, pana la 10 nascuse, si la 11 imi trimitea sms
.
Bafta in continuare!