Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya tu ai luat renny sarcina trecuta?

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Bonjour!

Tocmai vroiam sa cer o parere si anume daca arsurile si gustul neplacut dispar dupa primul trimestru, dar Amaya mi-a dat raspunsul. Ufffffffffff! Pe mine astea ma deranjeaza cel mai tare, de aici selectez mancarea si imi dau sau nu stare de greata. In plus ma fac sa mananc aproape tot timpul.
Cu durerile de spate ma faceti sa ma simt o curajoasa! De un an am probleme serioase cu coloana, am avut momente cand nu am putut merge. Acum vad ca e mai bine, am descoperit o terapie (descoperita si de altii inaintea mea, dar pot s-o fac singura, acasa, fara bani). Ma asteapta zile grele? Nu stiu cu exactitate ce am, cand m-am hotarat sa-mi fac programare la RMN am aflat ca sunt insarcinata si am renuntat.

Va pup, un weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anis, nu, n-am luat Rennie...oricat de ciudat poate suna mie imi treceau de la Sab Simplex (omoram 2 iepuri dintr-un foc ) sau cu floricele de porumb (cum nu puteam sa iau Sab Simplex toata ziua). Am inteles ca foarte bun mai este si carbunele, dar n-am avut curaj sa-l incerc.

Criss, nu este regula sa tina toata sarcina, n-ai de ce sa te sperii, insa eu le-am preferat greturilor, pe care, Slava Domnului nu le-am avut niciodata si nici acum nu le am (si sper sa n-apara).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

In primul rand, felicitari noilor , o sarcina usoara si frumoasa va doresc.
Nushulica, imi pare tare rau de pierderea ta , hai fruntea sus, stii cum spun medicii, ca dupa o sarcina pierduta urmatoarea e cu noroc.
Eu n-am noutati, luni merg la echo, nu mai am rabdare poate il vad pe bb. Altfel, n-am greata, n-am nimic. Numai sanii sunt tari si ma dor, e singurul semn (bineinteles pe langa lipsa CM ). Si sunt cam sensibiloasa, dar asta e perfect normal.
Pup toate fetele si va scriu luni dupa doctor.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si sarcina trecuta m-au omorat arsurile pana in luna a 4-a.Nu imi trecea cu nimik.Nici cu seminte,floricele nimik.Acum m-am apucat de renny,dar nu ma tine decat acm 1 ora si dupa aia iar "arde"

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, sorry, recunosc ca nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris pe acest subiect de aceea vin cu o intrebare care poate s-a mai pus: cum aveti burtica chiar in partea de jos, chiar deasupra jonei pubiene? mentionez ca am o sarcina de cca 3 spatamani si ca am duc de abia miercuri la consult.
a, si la mine e tare zona de care spun (se simte la o palpare usoara). e normal?
pupici si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragelor am cam patit-o: aerul conditionat (presupun) mi-a adus o frumusete de viroza: durere de cap, nas ca un robinet care nu vrea sa se opreasca si o stare de toata frumusetea. Multumesc lui Dumnezeu ca inca nu a aparut febra! Mananc la greu lamaie cu miere, beau ceaiuri, mai bag si cate o vitamina C... ieri ma luase o durere de cap asa de urata ca am sunat un dr de la urgenta sa intreb daca pot lua paracetamol si a zis ca da, pana la 3 pe zi. Am luat unul, dar parca nu prea am curaj sa bag pastile in mine.
Abia astept sa ajung marti la dr sa vad ce sfaturi imi da.
Merg sa mai fac un ceai!

Va pup si aveti grija cu raceala asta ca acum sistemul nostru imunitar e cu garda jos si ne poate da de furca mai tare decat va imaginati.

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey fetelor ! am fost ieri la municipal, la doctorita craciun. mi-a spus sa mai iau pe langa duphaston si utrogestan si sa fac o eco transvaginala, plus un puhoi de analize uzuale. ma simt mult mai bine, nu mai curge aproape nimicuta-nimicuta, suntem bine ! va pup cu drag si va multumesc pentru grija ! pupic burtici si astept vesti bune de la toata lumea !
helenutza, nu cred sa se poata simti uterul la 3 saptamani, doar daca ai un uter foarte mare in mod normal. la mine nici la 6 saptamani nu se simte ! sau poate nu-mi dau eu seama... ar trebui sa fie de 6/4/2 cm. oricum, digfera de la persoana la persoana, nu lua ca reper de normalitate ce-ti scriu eu aici. la mine era de 6,5/4/4 la sarcina de 5 saptamani. asa ca nu a crescut foarte mult ! stiu ca esti foarte entuziasmata, eu deja ma vad cu burtica, ma asez pe scaun ca si cand as avea 9 luni si nu ma mai aplec sa-mi leg siretul, ca " nu pot", il leaga taticul. asa ca rabdare pana la control, bebel sanatos si sarcina usoara ! pup burticile !

Mergi la inceput

sim, bea ceiut mult si stai la caldurica, daca transpiri e bine, dar sa nu stai in curent. stai in patut. un paracetamol nu strica, dar nici eu nu prea as baga pastile. mi-e cam frica. insanatosire grabnica ! pupic burtica trezita devreme !

Mergi la inceput

cum fac sa-mi editez pagina? ca imi spune ca e doar pentru membrii inregistrati. nu pricepe eu ! explicati-mi si mie va rog !

oana si calutul de mare!

Mergi la inceput