Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hehehehe Albinutzza , in sfarsit ai avut curaj.Colega mea de dincolo de la mamici de iulie-august si acum de ianuarie -februarie.Misto!Numai ca acum eu sunt inaintea ta...
Tu ai gasit bona pana la urma?
Ca eu caut in disperare...

Auzi vezi ca eu cu Ingrid am avut arsuri pana in luna a 4-a ...si acum am ..

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

kay, scurgerile oricum nu sunt bune, mai ales 4 z.Eu zic sa vb cu un dr.!Si sigur ar trebuii sa stai in pat,si sa iei ceva de sustinere.Suna-ti dr!

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu azi nu ma simt bine.Am arsuri , imi tremura mainile.Si de azi dim am simtit miros de patrunjel in acsa si mor...numai cand ma gandesc la el imi vine sa vars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Buna fetelor.Nu prea am mai scris dar am apucat sa va citesc.Felicitari noilor mamici
Tocmai cand ma laudam ca eu nu am arsuri au inceput si la mine..cred ca s-a adunat si tot stresul din ultimele 2 saptamani si nu mai pot sa mananc nimic..poate din cauza asta su din altele am inceput sa ametesc,noroc ca nu ies singura din acasa si are cine sa ma culeaga.
Sper sa se rezolve si la mine problemele cat mai repede ca sa pot sa ma linistesc si sa se linisteasca si bebeul

Adinush 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

stie cineva un medic bun care sa ma vada in legatura cu sangerarile astea? as vrea sa merg azi. o clinica particulara, sau orice. nu conteaza. doar sa ma vada cineva. in bucuresti. pup burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anis, imi pare rau ca nu te lasa in pace arsurile alea...pe mine m-au chinuit toata sarcina trecuta, de prin luna a doua si pana am nascut...sper sa ma sara la sarcina asta insa de durerile de spate n-am scapat...la fel ca la prima sarcina m-au luat de la inceput iar spre sfarsit prevad ca ma vor pune iar la pamant...asta e, trebuie sa sufar si eu intr-un fel, nu?

Off Adinush, si tu cu arsuri?

Kay, eu cred ca ar trebui sa te duci la urgenta, la Municipal...clinicile particulare nu prea cred ca mai au program la ora asta. Sa dea Domnul sa fie totul bine!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Si Bine v-am gasit! Sunt si eu o burticutza fericita, am aflat ieri.
Am o intrebare, de fapt, o rugaminte: am avut UM pe 13 mai, imi calculeaza si mie cineva DN?! Va rog frumos; ca mie imi iasa la sfarsitul lui februiarie-inceputul lui martie, dar vad ca fetele cu UM cu 2-3 zile inaintea mea au DN prin 14-20 febr. Va multumesc.
Eu simptome am doar oboseala cruntaaaaa si azi dimineata am observat sanii putin intariti si mai plini. Nu mi-e greata, dar mi-e foame incontinuu.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Nadia se calculeaza 40 de saptamani de la UM.Dupa calendarul meu iese 17 februarie

Adinush11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Nadia, felicitari...ai acelasi UM ca si mine, tot 13 mai...pe calculatoarele de pe net DPN-ul este 17 feb.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Ok, va multumesc. Ce toanta sunt! Nici nu m-am gandit la calc. de pe net... Sunt asa de fericitaaaa, ca am uitat complet de ele

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput