Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun venit noilor mamici!

Amaya eu merg la dr. Hamid la Medicover si cred ca o sa nasc in Filantropia cu dumnealui. Acum tot incerc sa adun informatii, pentru ca n-am fost decat de 2 ori la el. Tie cum ti se pare? Eu am auzit niste lucruri foarte incurajatoare despre Filantropia. Mi-a spus cineva care lucreaza acolo ca anul asta prin august vor da in folosinta cea mai moderna maternitate de pe la noi. Despre dr. nu mi-a zis nimic sa ma ingrijoreze, ba dimpotriva.

Kay cum te mai simti? S-au oprit sangerarile?

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simona, ce ma bucur ca mai este cineva la dr. Hamid...eu tot cu el l-am nascut si pe Andrei si sunt extrem de multumita de el. N-am nici cel mai mic repros la adresa lui, este un medic si un om minunat. La nastere (ca si de-a lungul sarcinii) a avut foarte mare grija de mine (fara nici un fel de "atentii").
Iar despre Filantopia, auzisem atatea lucruri rele inainte sa nasc si mi-era atat de frica insa realitatea m-a surprins din toate punctele de vedere. Eu am stat in una din rezervele cu plata (era cam 210.000 lei/zi, parca), cu 3 paturi, dar eu am stat singura, unde foarte curat la fel ca la toaleta de vis-a-vis de rezerva. Asistentele si infirmierele au fost toate dragute si atente fara sa le dau nimic (eu le-am dat mereu o atentie cand ieseau din tura, fiindca era de fapt un semn de multumire, nu spaga, deoarece treaba si-au facut-o fara nici un fel de stimulente) si sa ai in vedere ca eu am nascut in week-end (alt lucru de care imi era groaza...insa a fost perfect asa).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna fetelor,

In primul rand bun venit proaspetelor sosite, felicitari si o sarcina cat mai usoara.

Messa, merci pentru link - se pare ca voi avea baietel, asa cum imi doream.

Anis, ma bucur pentru tine ca ti-a reusit FIV de la prima incercare, eu am incercat o singura data dar nu as mai vrea sa trec prin ce am trecut. Eram hotarata sa incerc orice altceva numai asta nu. Dumnezeu a vrut sa am un copil pe cale naturala insa.

Aelita, mi-a placut teribil teoria cu poftele, ca fiind o forma de razbunare pe soti. La mine cum nu a contat niciodata mancarea, e posibil ca nu voi avea pofte teribile. Am alte metode de a ma razbuna pe sot, probabil ii voi pretinde in permanenta sa faca ordine si curatenie, pe motiv ca acum mi se accepta toate mofturile.

Oana bucur, ce fericita esti ca dormi atat! Eu de cand sunt insarcinata nu mai pot sa dorm. La inceput am crezut ca emotia prea mare m-a bulversat. Insa nici acum nu dorm cine stie ce. In fiecare dimineata la 6 sunt "hopa". Inainte ma dadeam jos din pat cu mult "scandal" pe la 7,30 si numai dupa ce mi se aducea cafeaua la pat.

Sunt tare bucuroasa ca azi m-am simtit in sfarsit mai bine. Am neglijat aciditatea si am macat fructe cat am poftit. Poate am inceput sa mai prind si eu niste smecherii cu alimentatia. Am vazut ca iaurtul imi face bine, dar efectul e pe termen scurt. Asa ca, mi-am cumparat cel mai degresat iaurt posibil din care iau cate o lingurita de cate ori simt acel gust neplacut in gura. (Cred ca ori o sa aiba BB, ori eu calciu cu prisosinta!) Ca sa nu ma privez de fructe am mai facut compot, inca o alternativa. Am dat toate aceste detalii vazand ca mai sufera si alte gravidutze de aceeasi neplacere, desi difera de la caz la caz.

Va si abia astept sa vad ce-ati mai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Amaya, Doamne ce bucurie mi-ai facut! Mi-ai ridicat increderea mai ceva decat o mie de alte posturi citite la intamplare despre doctorul nostru! Uf, ca tare-i mai complicat sa ai incredere in cineva cand nu-l cunosti prea bine. Eu am fost la o alta dr din Medicover la sarcina trecuta. Nu am nimic sa-i reprosez referitor la sarcina, poate doar faptul ca mi-a cerut sa aleg: ori nastere indusa ceva mai devreme (era deja saptamana 39) ori sa mearga sotul dupa ea la vo 30 de km de Bucuresti cand o fi sa vina vremea, ca pleca in concediu. Dar findca era in apropierea Craciunului, am preferat sa mi se induca nasterea, dar a fost foarte dureros. In sfarsit, am stat tot la ea vreo 2 ani in care incercam sa am al doilea copilas si, desi stia de rana mea pe col, nu a vrut sa o cauterizeze; asa ca am hotarat sa o schimb. Si asa dupa doar 2 luni de la cauterizare iata-ma-s cu bebitza 2 in burtica.

Am hotarat sa merg pe abonamentul medicover, dar la altcineva. Si cum de dr. Hamid nu am auzit nimic rau, m-am gandit sa continui cu el. Acum ma bucur cu atat mai mult de alegerea facuta, cu cat si tu imi confirmi ca e ok.
Eu merg la eco in medicover pe 27. Poate ne vedem acolo.

Iti multumesc tare mult!

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simona, ma bucur ca parerea mea te-a ajutat...ai sa vezi cand se va termina aventura cat de multumita vei fi de el...
Eu abia luni merg la control si din pacate la eco nu mai are locuri toata luna iunie (cu toate ca as vrea si eu sa merg cat mai curand).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am regasit burtici!
Eu n-am mai scris de ceva vreme dar v-am citit zilnic.
Bun venit fetelor noi si sarcini usoare va doresc!

Ruxi,se pare ca noi avem aceleasi simptome la 10 saptamani.M-am linistit.
Eu ma simt foarte bine si chiar uit uneori ca sunt insarcinata.Nu mai simt oboseala,iar greturi sau dureri de sani n-am avut deloc.Se pare ca difera de la o sarcina la alta.
Dupa calendar voi avea baietel,desi parca as fi vrut fetita...acum sanatos sa fie.

Nushulica,imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat si-ti doaresc sa fii tare sa treci peste si poate in curand te vedem din nou pe listuta.

Astazi plecam in concediu...e primul concediu in 3 si sper sa fie bine
Va pup pe toate si sa ne "revedem"toate sanatoase cu bb-i sanatosi!

Dana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Acum am citit si eu, Nushulica, imi pare tare rau... sper sa ne auzim insa cu vesti bune cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Amaya si Simona

Si eu merg tot la doctorul Hamid. Am fost la el din intamplare dupa ce mi-am facut testul si eram in soc.

Oricum, mama a avut un chist pe ovar si tot la el a fost. El a dus-o si la Filantropia la un profesor smecher cu care lucreaza.

Eu am abonament la Medicover, si am intrebat-o pe tipa de la comercial cum e. Tocmai nascuse o colega de-a lor cu el si afot ok, desi avusese complicatii si i-a facut cezariana pe ultima suta.
Si ea tot la el merge, asa ca numai referinte bune.

E si o lista cu medici ginecologi pe forum pe-aici, si are numai bile albe.

Eu deja am fost de 3 ori la el pana acum. As vrea sa merg si la eco la el, ca am auzit ca e priceput. Sa speram ca totul va fi bine.

Despre spital tot ce am auzit e ca nu dureaza mult si uiti. Am o colega care sta sa nasca acolo zilele astea, asa ca atunci cand am impresii va tin la curent.

Va pup si sper sa fie toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Salutare

Intru si eu in clubul vostru, dupa amanari indelungate, nu cred ca mai exista dubiu, ca n-as fii insarcinata.

U.M = 10.05.2006
DPN = 14 Febr 2007
Si speram sa fie fetitza de data asta

S-a produs cam repede la noi, dar daca Doamne-Doamne ni l-a dat acum, e f bine In rest, sunt OK, inca nu am fost la control, am vb cu dr, si a zis sa mai stam o sapt sa-l vedem si la echo pe bb. Ma simt OK, parca mai bine ca la Luca, adek starile mele sunt variabile: acum sila, acum pofta, scarba, oboseala, si multe arsuri. La Luca abia la 5-6 luni au aparut arsurile. Cam atat, obosesc si asta se stie de ce, si ma doare mijlocul, si sigur voi trage Kg in plus isi spun cuvantul. Asta e marea mea problema, dar mergem inainte, si am zis ca voi fii fff atenta la mancat

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

BARZA 5+

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey fetelor ! azi e ziua 4, ar trebui sa se opreasca. ieri nu am mai avut sangerari pana cand nu m-am spalat pe cap... am stat aplecata si iar a inceput sa curga. dar e putin, e cat un varf de ob. a trebuit sa merg la cursuri, dar am ajuns la un compromis cu profa, nu fac dansul, dar joc. nu pot sa-mi dau actoria in toamna. acum stau in pat si ma uit la tv. ma duc inapoi si mai intru mai pe seara sa va spun ce s-a mai intamplat cu calutul de mare ! burticile !

Mergi la inceput