Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Monu bun venit si de la mine! Felicitari inca o data si sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Ma bucur ca totul este in ordine si ai vazut bebe mic la locul lui.

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna la toate . ma alatur si eu, desi timid, pt ca nu am confirmarea de la medic, decat un test de sarcina pozitiv in z35.
va urez la toate sarcina usoara si bebei sanatosi.
...si nu pot sa nu ma mir cat de mult ati scris la acest capitol ... ce bine ca suntem multe, asa o sa fie si mai frumos.
rog si eu sa fiu trecuta in listutza si raportez UM: 13.05.2006.
DNP-ul il voi afla miercuri seara cand am programare la medicul ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

si eu la fel cmm toto Toronto. Activeaza-ti pm-ul ca sa mai vb despre doctori:))))
Pupici,
Romaria 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bine ai venit,Helenuta !Sarcina usoara si sa cresteti mari si frumosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele vedeti ca painea este indicata in sarcina,bienteles nu in cantitati mari,putin dar e bine sa mancati caci ajuta la tranzitul intestinal si contine complexul de vitB , vit E.

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Nusulica fii tare!ai sa vezi ca D-zeu o sa-ti dea alt puiut repede asa ca nu dispera

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

noilor mamici BINE ATI VENIT!sa ne auzim cu bine la sfarsitul celor 40 saptamani!

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna ziua! Va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Eu am UM=17 mai si DPN=20 februarie 2007 si deja am fost la eco. Se vede insa doar o pata mica in uter, dar e de bine, asa zice medicul meu.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Monu, Brig adria, Kachi si Helenutza va felicit ptr samburei si ma bucur ca ati intrat aici...toate cele bune in urmatoarele 8 luni.

Fetelor, eu am dormit azi pana la 13.30 si as mai fi dormit. Ma simteam ca si cum as fi carat un tren dupa mine...nici macar soarele nu m-a facut sa ma ridic mai devreme desi de vreo 4 zile nu l-am zarit deloc caci numai a plouat. Oricum asta, sper, sa-mi incarce bateriile caci maine suntem la nunta in Ploiesti...nasim. N-are rost sa va spun ca nu am nici un chef...rochia cam crapa pe mine (la sani cel putin)...sper sa ma mai incapa si in 1 iulie ca atunci mai nasim la o nunta.
Asta este...om vedea.

Incep si eu in ultima vreme mai ales dimineata sa ma simt ametita...si nu prea mai mananc dimineata...doar cate un fruct.
Pana si de apa mi-e greata...reusesc sa o beau dupa masa mai degraba.

Acum cred ca as manca si eu niste paine proaspata...sa vad.
Va pup pe toate.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bubulina...bineinteles...dragutza, bine ai venit. Te asteptam. "Pata" e cu noroc si e sanatoasa. Te pup si sa ne tot auzim cu bine.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput