Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
brig_adria spune:
Hello,viitoare mamici!sunt si eu o posibila viitoare!data nasterii 31.01 1977,DUM 26.04.2006,DPN 31 .01.2006.Azi am facut eco si s-a vazut bebe-ul si chiar si bataile cordului,insa fara sa se vada miscari fetale,dar sper ca e bine,poate dormea.
Vroiam sa va intreb cand mai facet urmatoarea eco si cum pot s-o fac la Dr Iosup,adica unde l-as putea gasi,pt ca am inteles ca merge la mai multe clinici.
V apup si sa sa avem toate sarcina usoara!
kachi spune:
Hop si eu
DN 15.04.1980
DUM 18.04.2006
DPN 23.01.2007
Am o singura intrebare. Pe langa faptul ca nu am greturi, pofte sau alte simptome naspa, singurul lucru pe care l-am simtit ciudat, si de care am uitat sa-i spun medicului sunt usoare ameteli.
Voi ati patit?
Bafta la toate sa ne auzim cu bine cu bebei.
aelita spune:
Oana bucur ,merci si iti doresc si tie numai bine si fericire!
SI TUTUROR FETELOR DE AICI !
Nu am auzit de nici o interdictie la ou (doar la copiii sub un an ).
In schimb,grija mare la salata vrede,trebuie bine -bine spalata ,nu mai retin ce poate avea in ea care e dauneaza gravidelor .Orice trebuie bine spalat,normal,dar salata verde e ceva mai periculoasa .
Si tot ce e carne cruda,in sange,mezelurile,toata carnea trebuie bine fiarta, si evitate pisicile vagabontele .
TACI CU ARDEII TAI CAPIAAAAAAAA CU TOT
ca am apa in gura..
Cat despre pofte,ni s-a spus la un "curs" ca poftele ,s-ar fi demonstrat stiintific , ca sunt defapt o razbunare pe soti .Ca pofta e ceva psihologic ,doar. In afara de cazurile in care(si asta nu doar cand esti insarcinata se intampla si nu doar la femei ) iti lipseste o vitamina ,ceva anume ,si organismul simte nevoie si da alarma .Dar in mod normal se pot deosebi,unele de altele.
Kay te imbratisez cu drag si suntem toate alaturi de tine,ai sa mergi mai departe,ai sa vezi! Stai cumintica in pat !!Nu te misca decat pt mers la baie .Te pup!Nu poti sa intrerupi ,sa amani examenele cumva ??Sa dai la toamna ? Nu se pune problema ce e mai important,e normal ca si examenele tale sa fie importante pt tine,doar fa cumva sa impaci si una si alta .Cere o scutire medicala serioasa de la medicul tau,si poate se calmeaza si caprita aia de profa :)))
Grace iti spun ce mi s-a spus mie,si tu cantaresti din informatiile pe care le primesti . Durerile,mi-au spus ca sunt absolut normale,ca fara sangerari nu trebuie sa iau nimic,pt ca nu e inca nevoie.Mi-au facut o ecografie,mi-au spus ca pare totul ok,si ca medicamente nu se dau decat cand ei considera ca e clar amenintare .Mi-a fost tare frica si nu i-am crezut,dar nici nu am luat de capul meu pt ca m-au sperita cu tot felul de povesti...asa ca ,nu stiu cat am riscat,insa nu am avut deloc sangerari si durerile au trecut asa cum au spus .Nu stiu cum va fi de aici inainte,Dumnezeu cu mila,deocamdata sunt bine ,suspect de bine as zice..
Cafea ,mi-au spus ca DA,dar nu in abuz . Acum nu stiu cat ar insemna abuz..eu oricum nu mai beau ca nu mai pot.
Corail te pup si pe tine ca ai fost cumintica :)
Fetelor,nu va mai speriati de silueta,ca toate prietenele mele au dat jos dupa nastere si cate 20 de kg ! Si fara efort,doar din oboseala cu copilul !Creme multe sa nu se cunoasca apoi la piele !
Eu ,ce sa spun,ca am slabit ,primele doua luni au fost crunte .
marinarpainea e foarte buna ! Ia integrala daca tii la silueta,dar e buna,are si ea ceva acolo necesar organismului ,si daca ai pofta,inseamna ca efectiv organismul cere ceva anume.Trage cu biscuitei,sunt chiar recomandati !!La micul dejun,o feliuta de paine cu ceva pe ea,si lapte,sunt tocmai indicate .Bine.,eu vorbesc ca beau un pahar de lapte in sila si atat..
Dinzo,videoproiectorul e cefa sf inca,dar ceva simplu exista : tabla dintr-un material mult mai ieftin decat tablele alea vechi din sticla de ne uscau la buzunar daca se spargea vreuna,ALBE, pe care se poate scrie cu carioci ! Ma rog,carioci ceva mai speciale ,mai grosute,si se sterge la fel cu un burete uscat. E cum scriam noi pe mobila,acasa ,si stergeam cu maneca :))
Messa eu nu pot vedea carnea,doar daca e tocata sau ascunsa cumva,bucatele ...
Eu zic ca nu e bai daca stim sa o inlocuim,gandeste-te ca sunt atatia vegetarieni pe lumea asta .
OFF.imi pare tare tare rau de nushulica ![]()
![]()
Brig,Kachibine ati venit !Ametelile sunt normale, fii fericita ! trec repede .
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
dinzo spune:
aelita sa fim seriosi la banii care ii are invatamintul rominesc cred ca nici copii nostri nu vor avea asa ceva...
sim noi aveam un video proiector in scoala dar avem si ffff multe clase peste 40 asa ca la cine sa mearga mai intai?????
aaa, si feteleor ieri si azi parca mi-a fost un pic greata, sper sa nu inceapa de acum. ieri am facut 6 saptamani.
marinar spune:
Bine ai venit Monu, sarcina usoara si bb sanatos!!!
Anis ce dragut ca l-ai vazut pe bebe... eu il vad vinerea viitoare,si parca nu mai am rabdare.
Kachi eu am ameteli aproape in fiecare zi, asta pe langa arsuri, greturi, asa ca esti o fericita.
Aelita, painica mananc mai ales dupa ce dau la boboci, simt ca e singurul lucru care-mi linisteste stomacul. Lapte nici eu nu beau, dar iaurt... in fiecare zi.
Nushulica... iti doresc sa ai putere se treci peste.
marina
pozici
loremunteanu spune:
Saluare burtici!
Pe mine de ce nu ma puneti in listuta? Vreau si eu! ![]()
Anis, datele mele sunt:
DN: 02.02.1979
UM: 02.05.2006
DPN (dupa calculele mele) 10.02.2007
A propos de sexul bebelusului, de doua ori mi-a iesit ca va fi fetita, iar o data baietel... Oricum, mare importanta nu are... Ceea ce conteaza e sa creasca si sa se nasca sanatos...
Imi pare rau pt nushulica. Sper ca Doamne Doamne s-o ajute sa treaca peste asta si sa-i dea cat mai repede un bebe.
Dinzo, si la mine au aparut de doua zile niste stari de greata chiar acute. Nu vreau!!! Sper sa fie trecatoare.
Pupici la burtici!
cristia spune:
Salut fetele!
Multam si eu de primire si urari!
Roandre esti o dulce cum te stiu
Bun venit, bebe sanatos, sarcina si nastere usoara noilor mamici din grup!
Kachi zi mersi ca nu ai decat ameteli (care sunt normale la gravidutze).E normai si sa nu ai simptome neplacute (am o prietena la al doilea bb, ca si mine, si n-a avut nimic nimicut nici la primu' nici la al doilea - nu tu greata, nu tu arsuri).
Cu silueta nu va ingrijorati; cred ca daca o gravidutza mananca de foame e OK; totul e sa nu-si dea drumul total la pofte si sa bage la greu dulciuri.
Criss e super ce vi se intampla! Si eu am asteptat primul bb 7 ani! Al doilea a venit pe neasteptate!
Key: ia laptisor de matca! Tin pumnii si eu ca si fetele sa fie toutl bine!
Multa sanatate la burtici!
Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi
anis spune:
'neata
Bun venit noilor gravidutze.
Eu ma bucur ca am reintalnit aici cunostinte vechi.Super.
Eu de juam de ora beau numai suc de gref, si vad ca merge la greturi.Tot e bine.
Cu arsurile am vb cu dr a zis ca pot lua renny de cate ori am nevoie...asa ca m-am innarmat cu un pachet.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Aa..Am sa trec fetele noi in listuta cand am ceva timp..ca acum e ora de joaca a lui Ingrid
pupici
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Amaya spune:
Bun venit noilor gravidute...sarcina usoara si bebei sanatosi.
Intrebari: mai este cineva la Hamid de la Medicover? Dar la Filantropia mai naste cineva?
Anis, am YM: sweetoana...nu intru foarte des din lipsa de timp dar sper sa ne intalnim la o vorba
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)