Manele !

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

voiculita mult inainte nepotelului si multa sanatate balaceala placuta la strand

hai nu ma invata nimeni ce tre sa fac ????

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nanami,da click pe siteul ala cu guta pe care l-a pus ea...ca eu am intrat si merge...poate ai tu niste setari aiurea in optiunile de la internet...tu ce folosesti internet explorer sau mozilla?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

explorer

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna iubitelele mele .O duminica placuta v-a doresc la toate .Nanami nu prea dansez doar ce m-a prostesc si eu cu fica-miacateodata .Voi topaiti ?.V-a las ca ma duc la pool ca e vreme faina azi si cald si ma duc un mic si eu sa mai fac niste sport ca dupa pun sunculite .O zi buna si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Neata buna .Ce mai faceti?Ce ati mai facut ?O zi buna si hai cu maneaua sa cate maneaua

Mergi la inceput

neatza fetele..ce faceti? noi am fost ieri la strand ..am plecat pe la vreo 8:30 dimineata si pe la 1 asa a inceput o ploaie mama mama ...asa ca iubi statea cat ploua numai in bazin si na ca am experimentat cum e sa faci baie cand ploua...dar am mers pe ploaia aia pe urma ca atunci cand am ajuns acasa a inceput o durere de ureche si masea si de ganglionii aia ...de simteam ca mor pus ca eu cred ca am tras iar o raceala...asa ca fac maine dimineata iara o vizita la doctor...off si abia terminasem cu antibioticele...asta e acuma o iau de la capat...plus ca va trebui sa ma duc si la dentist dar tare frica mi-e de astia...

Poze

Mergi la inceput

iubitele

voiculita draga de tine ... iar o tragi cu durerile ? . sper sa te simti mai bine dupa pupicii mei , MULTA SANATATE

fetele ce faceti ? va canta maneaua sau nu ????? mie daaaaaaaaaaaaaa.............

aileene unde ai disparut iar ????????????? sper sa auzi din nou cum vajaie mea si sa apari la apel , ca daca nu...

la toate

niponel si tie

G.K.R

Mergi la inceput

neatza fetele iubitele...ce faceti? sforaiti?
nanami,eu ce sa fac ma pregatesc pt nunta...ma duc sa imi iau materiale pt marturiile alea...
sper sa ma fac bine pana la nunta...si pe urma luna de miere la mare ..abia astept...
aileene,pe unde umblii? sa te vedem la apel..ca altfel ...hai te asteptam...
fetele va pup pe toate...

Poze

Mergi la inceput

voiculita esti mireasa???????? felicitari , casa de piatra si numai bine

aileene

niponel ce faci pui?????? esti bine ????

canta maneaua ? hai uraaaaa..... si dam din burici

G.K.R

Mergi la inceput

sarumana ,nanami...asa imi doresc si eu sa fiu o fericita in ziua cea mare alaturi de printisorul meu ...abia astept sa ma vad mireasa dar cel mai tare astept luna de miere sa plecam la mare...off de cand astept....
azi am fost cu iubi de ne-am luat material sa facem marturii din alea...bomboanele le luam in saptamana dinaintea nuntii...aileene...te asteptam...si sa cante maneaua fetele....

Poze

Mergi la inceput