Manele !

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Neata buna .Voicu -bebi CASA DE PIATRA ,distractie placuta si multa sanatate .Nanami bine fac uite pe langa casa lenevesc acum cat are fica-mia vacanta ca dupa iara o i-au de coada de dimineata acum profti si eu de ocazie .Sanatate si multi la toate iubitelele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...ce dimineata frumoasa cu un soarele de te mangaie!eu nici cafeaua nu am baut-o ca de daca ma trezesc cand pleaca iubi la servici nu mai pot sa adorm pe urma...
ieri am luat material pt marturii ...azi sa ma apuc de el...sa vad cum ies marturii si cam cat ies...
niponel mama profita cat timp are cea mica vacanta si iti urez de pe acum distractie placuta....si eu abia astept sa ia iubi al meu concediu...mai e nitel...
va pupicesc...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Buna seara deja s-a facut seara la mine in Japonica.Nanami ce mai faci nu mai spui nica ? Multumesc Voicu-bebi o sa profit cat mai mult de vacanta si o sa lenevesc toata ziulica .O seara buna si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna iubitelor

niponel eu fac bine , numai ca era sa mor de cald, doamne....ce caldura a inceput ca nu pot respira la tine cum e ????

azi am avut liber si eu si sotul meu , l-am dus pe hiro la gradi si cica hai sa ne apucam de treaba , am facut noi ce am facut , mai cu o si pana la urma s-a ales cu hahahahahaha...... si gata cu treaba , am mai lasat si pe alta data

aileene stii ce patesti daca nu apari mai repede nu ????? daca se poate si cu manele noi, pedeapsa pt. tine

voiculita

niponel ce zici ca faci de obon???

la toate

G.K.R

Mergi la inceput

fetele am ajuns la pag. 20 si am deschis capitol nou .
il gasiti aici

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Neata .Nanami si la mine e asa de cald de numai pot am vrut sa ies putin la plimbare dar e tare cald si nu am indraznit sa ies e mai bine in casa la racoare mai pe seara o sa ies un mic pe langa casa .De obon o sa plec in Okinawa la plaja .Tu ce faci de obon?Ti-am vazut pozele de la matsuri sunt faine esti o draguta si ai un baietel tare dulce sa-ti traiasaca si sa te bucuri de el .Fetelor ce mai spuneti voi cum stati cu caldurile ? mai restistati? Hai sa ciocnim o sa ne racorim si o manelica .V-a si o zi buna

Mergi la inceput

niponel sarumana si te , vezi ca ne gasesti la manele 2 , am deschis capitol nou
hai te asteptam

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput