Raspunsuri - Pagina 27
nanami spune:
aileene te-ai bagat la umbra in gradina? hai da aici cu fata un cioc la o ca asta fac si eu , numai ca in casa , ca afara in orezarie canta broastele si cine stie ce minunatii mai sunt pe acolo , aoleeeuuuuuu,,,, nici nu vreau sa ma gandesc las ca-ti trimit maine cu prastia un bob de orez de ploaie , sa te racoresti , si un ou de broasca , ca m-am saturat de ele , ce mai canta prin orezarie
G.K.R
nanami spune:
uite o manea in spaniola
http://www.youtube.com/watch?v=3G9fnUrO77E&mode=related&search=
hai ca-i faina , mie-mi place
G.K.R
niponel spune:
Seara buna gagicutelor .Offfffffffff ce cald a fost azi .Am iesit cu bicicleta la plimbare si nu am m-ai putut de cald .Dar vad ca de maine pana duminica ploua asa am vazut ca au anuntat astia la vreme dar cine stie vremea se poate schimba .V-a pupacesc pe toate si v-a doresc o seara placuta .
niponel spune:
Buna dimineata .Ce mai spuneti ca faceti? Eu pe acasa azi nu am chef sa fac nimic iar maine merg la bowling la un concurs suntem mai multe echipe si facem intrecere .Sper sa fiu nr 1 cu echipa .O sa va scriu sa v-a spun cum a fost .O zi buna si multi
niponel spune:
Vizionare si auditie placuta www.gutanicolae.tk Sunt multe poze muzica si totul despre Guta Nicolae si Nicoleta.
niponel spune:
Nanami maneaua in spaniola .Aileene imi place mult videoclipul cu Guta Nicolae si Nicoleta .Super Guta cred ca este un tip tare sensibil imi place mult persoana lui vocea lui e in fiecare zi ii ascult manelele .Merg manenele la mine in casa non stop ca pe banda V-a tucalesc pe toate
nanami spune:
iubitele
ce faceti???
niponel doar le asculti sau mai si topai?
la toate si haideti la barfa
G.K.R
nanami spune:
'neata gagicutele mele
va canta maneaua???? la mine da
azi sunt libera si m-am dat la
binenteles ca muzica cantaaaaaa....... ca altefel nu pot face treaba
http://www.youtube.com/watch?v=YxuMT7X-Mlk&mode=related&search=nicolae%20guta
va pupacesc si haideti la barfa
G.K.R
nanami spune:
fetele , voi cum a-ti ascultat sau incarcat muzica de pe ultimele site-uri puse de niponel ca eu nu pot ,
G.K.R
voicu_bebi spune:
neatza fetele ce faceti? scuzati absenta ....dar am fost ba la bucatarie ba la cumparaturi...ieri a fost ziua celui mic al surorii mele a facut 5 luni..prichindelul..ne este asa drag mie si lui iubi al meu....maine ne ducem sa ne racorim la un strand ca ma plictisesc in casa si mai simtim si noi nevoie sa mai iesim pe undeva..
dragut site-ul cu guta si nicoleta am intrat dar deja am melodiile lor...va pupaacesc si distractie placuta nanami in ziua ta libera si va pup pe aileene,niponel...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata