Raspunsuri - Pagina 26
aileene spune:
Ah , smecherie cu...filet ! Mi-ai facut-o de data asta ! Dar las' ca a ebine ca nu esti suparici , draguta mea ! Hai sa ciocnim una buna ! Da tu ar trebui sa-ti iei mai degraba un ceiuc , si sa fugi la nani , nu ? Ca doara-i noaptea la voi ! Hai iubita , noapte buna si toate cele bune...si eu te iube , mult de tot si pe toate la un loc ! Pa si pupici racorosi va trimit ca e din nou un aer mai "respirabil"....ouf ! Dupa atata canicula , mai respiram si noi un piculetz !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
niponel spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa si plina de impliniri la toate manelistele Asa este Aileene nu ne putem intalni dar nu se stie niciodata ce n-e ofera viitorul lumea este mare dar mica stii cum este vorba .De unde esti din Ro ? Eu sunt din Brasov .Poate cine stie n-e v-om intalnim toate in tara vre-o data la o o rece si nu in ultimul rand la o manelica .O saptamana buna la toate gagicile multi si sa auzim numai de bine ca viata e atat de scurta si sa n-e bucuram din plin de ea. multi
niponel spune:
Buna dimineata.Ce mai faceti ? Nu mai scrie nimeni O zi buna si v-a mai astept la o barfa
voicu_bebi spune:
neatza...scuzati fetele absenta dar am fost ba la doctor ba a mai venit cumnata mea pe la mine si nu am avut timp de intrat pe net....
am fost la doctor cum va ziceam ieri...si m-a trimis doctora de familie la orl....mi-a gasit doctorul de acolo ca am otita conjunctivita nu stiu cum....si sunt pe antibiotice acuma....sper sa ma fac bine .....
aseara cand am venit de la doctor am facut o salata de vinete...ce ii mai placea lui iubi...si ce mai manca....
aileenne ...ma bucur ca sarbatorisi cum trebuie cu sotul...cu dragosteli una alta...si sper sa aud in curand ca alexandre va avea o surioara sau un fratior...noi abia la anul cu bebe....
nanami....ce faci tu? mi-era dor de voi toate...si sa stiti ca e o idee buna sa te intalnim toate la o berica una alta...la barfa...
va pupic pe toate si sa aveti o zi beautifula....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
niponel spune:
Salutari manelistele mele .Voicu-bebi multa sanatate sa te faci repede bine .Multi la toate fetele si o seara placuta
nanami spune:
iubitele
ce faceti? eu ,,, bine , cu munca si acasa , se pare ca s-a facut si la noi vreme frumoasa si reusesc si eu sa scot rufele afara
voiculitza ma bucur ca ai aflat in sfarsit ce ai , desi e cam trist, dar bafta si multa sanatate
abia astept ziua de sambata sa-mi pun maneaua si sa ma dau la treaba , ca e cam jale , de cand cu aglomeratia la munca , nu prea am avut timp de casa
la toate
G.K.R
aileene spune:
Buna seara gagicutze
Ouufffff ca-s terminata... cu caldurile astea si cand te gandesti ca "canicula" nu s-a terminat , ci va mai tinea-o tot asa , pana pe sf. lunii august ! Murim de caldura , nu se mai poate respira , iar eu unde lucrez , trebuie sa ies cu copii la jocuri in aer liber , e ca o "scoala de vacanta" unde vin copiii care au parintii ocupati cu serviciul ori nu pleaca-n concediu , din lipsa de...money ! Eh , se mai intampla si d-astea din pacate , la multi !
Nanami , tu de-abea acum incepi sa profiti de un pic de caldura , noi ne-am saturat deja , e prea de tooooot ! Nici nu putem sa o scoatem pe mama mea undeva la plimbare (am avut noroc de primele 2 sapt de cand era venita la noi , de-am mai miscat un pic) ca-i prea cald si nu se poate respira , iar noi ca dobitocii , nu ne-am pus "air-clim" si acum regretam si ne uitam unul la altul ! Mai avem un pic de rabdare , dar pana cand......?
Voiculitza ma bucur ca te-ai dus la , eu care credeam ca totul nu mai apartine prezentului si ca te-ai vindecat ! Dar mai bine , mai tarziu decat niciodata ! Insanatosire grabnica !
Niponel draga eu sunt din Timisoara , dar ce frumos e si Brasovul... ! Oricum bine zici tu : ce mica e lumea MARE si nu se stie cand ne vom putea intalni , ar fi cu mare placere !
Va tzucalesc pe toate si va trimit racorosi din Franta !
Traiasca manelele , si s-auzim numai de bine !
voicu_bebi spune:
neatza fetele....
ma bucur asa de tare ca v-ati gandit la mine....va multumesc la toate fetilii pt urarile de bine...ce sa va zic iau antibioticele astea de alaltaieri...dar ieri iete ca ma apucase o durere iara de masea....sper ca, cu antibioticele astea sa ma fac bine si sa nu ma mai doara maseaua ca daca ma apuca o durere ca asta si la nunta nu stiu ce ma fac....
Inrest si noi murim de cald ca si tine aileene...eu zic sa va luati un aer conditionat si ai sa vezi ca vei suporta mai usor caldura asta...si iubi zicea sa ne luam mai ales ca el este si in domeniu ..dar mai vedem...
nanami ma bucur ca aveti si voi parte de vreme frumoasa....
va pup pe toanet,aileene,nanami,niponel saru-mana pt urarea d ebine...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nanami spune:
iubitele
ce faceti? va plangeti de caldura? si eu era cat pe ce sa mor azi ( de caldura) dar nu am murit asa ca acu stau la o iar de maine cica iar incepe cu ploile uraaaaaa,,,,,,, hehehe ,,, am parte de racoare
si pt. voi
voiculitza ce nunta ai mami? distractie placuta
aileene saraca mamutza cum suporta caldura? am auzit ca si in tara sunt calduri nesuportabile la noi anul asta e misto rau , in comparatie cu alti ani, numai ca face ravagii ploile
niponel cum stai cu caldura sau cu ploaia sau cu racoarea ? nu te supara , dar vreau sa te intreb despre site-urile cu manele . la tine nu ti se blocheaza pc-ul? nu stiu de ce dar eu am blocat 2 nuprea ma lasa ma bag unde vreau din cauza securitatii, dar tot se blocheaza oare cum e cu virusii??? nu te supara , ce face micutza ? bine? sanatoasa?
G.K.R
aileene spune:
Fetelor ia trageti un ochi p-acilea ! Spuneti-mi si mie nu-i frumos sa vfezi un barbat sensibil , care sa-si inghita lacrimile si sa se abtina de plans atunci cand fata lui canta o melodie dedicata lui ? Ce frumos !
http://www.youtube.com/watch?v=yjgGuEjEYe0&mode=related&search=nicolae%20guta
sau asta :
http://www.youtube.com/watch?v=i7wfd09phd4&mode=related&search=nicolae%20guta
inca una :
http://www.youtube.com/watch?v=gfkwpcn99fQ&search=manele
Da Nanami asa este murim de cald p-acilea , hai trimite-ne cativa stropi de ploaie si un vanticel racoros de prin "orezaria" ta
Voiculitza mama , sper ca te vei vindeca pana la urma ca de mult o tragi cu maselutza draga !
Niponel ce mai ciripesti soro !
Na hai la chefuit , ca sa ne treaca toate bubele si sa dam suncile jos (zisa io uitandu-se-n oglinda ) dar eu cred ca nu mai avem nevoie sa ne miscam , ne "topim" in suc propriu , ce bine-ar fi...regim fara sa misti un degetzel......chiar c-ar fi ceva FAAAAAIIIIN ! Pana una alta , hai la ciripit si la o in capatul gradinii sub streasina !
Va pup dragelor si va doresc o dupa amiaza placuta , iar celor de prin "orezarie" o noapte buna si somn usor ! Va cu drag , imi sunteti dragi ...!!!...