Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, acu` citii de beleaua voastra, ufff
alice, merje unsa, au venit iar cei de la finante, is pe punctu` sa fac o pasiune pentru ei, hehe
kro, is bine, ptiu, ptiu io aduceam piine acasa fara colturi si daca mai era si calda ajungea pe jumate
marina, tu apari ca sefu` meu, cind nu ma astept

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina,pupam capusorul Mariei sa treaca repede bubitza iar contra albitului au inventat chimistii astia tot felul de vopseluri
Carolina super noul model de paiine,ar trebui sa-l brevetati,eu i-am facut Mariei o pulpa de aviara pe gratar,si a mancat-o jumatate muscand din ea si era tare incantata iar eu stateam cu sufletul la gura ca acusi se ineaca si trebuie sa o intorc cu capul in jos!
mai muncesc mai cetesc

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la mine !
Cristal - pupam buba sa treaca repede.
DanaSpeel - pt toata trupa

Mey, ziceti de mancat ... io`s speriata ca Giulia mananca, dupa parerea mea, mult. Ieri a papat asa: dimineata la 6 - 200 lapte, mic dejun iaurt+1 felie paine graham, pranz: 1 bol juma supa de pui cu 3 galuste, 4 felii dovlecel pane + 1 snitel + cartofi si salata de varza, 1 dots, apoi 200 lapte, dupa somn 1 banana + 1 kiwi, 2 pumni de cheerios, jumate bol supa de salata, 1 felie paine graham cu inca 2 felii dovlecei (ca manca taica`miu), carnita fiarta cu masline (ca mancam io) si 750 ml apa + suc carotella. Cina 200 lapte cu cereal.

Noah, ziceti si voi, nu e mult ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Tot nu am citit, dar sa va povestesc cum a fost cu buba..
Impropriu spus spart capul...a plesnit pielea, in spate, unde e par, cam 2cm, ca o taietura...

Am iesit aseara la plimbare...o plimba taica-su dupa gat, la un moment dat a vrut sa se dea jos, s-a dus in mijlocul strazii unde erau niste pietre (cam cat nuca) cu niste nisip si voia sa se joace acolo...Am lasat-o un pic, poate-i trece, dupa care a vrut John sa o ia de acolo. Ea statea in fund, s-a zmucit sa scape de John si a dat capul pe spate. A inceput sa urle si cand am ridicat-o era caciulita plina de sange...grrrr!
A plans pana am ajuns la salvare si cat i-au dat asistentele acolo cu Betadina si au bandajat-o. Afara, dupa ce am plecat incepuse deja sa rada.
La salvare alea incercau sa ma linisteasca pe mine, nu s-a spart, e mai bine sa curga sange decat sa faca hematom...Cred ca eram mov la fatza!
Pana am ajuns afara era badajul deja intr-o parte de atata frichineala, pana acasa uitase...dupa baie parca nimic nu s-ar fi intamplat...

Io ma gandesc ca nemanifestandu-se intr-un fel care sa ma ingrijoreze nu am de ce sa ma impacientez...
O sa-i povestesc si lu' nenea doctorul la prima vizita...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

marina, tot vreu sa te-ntreb, te mai razbuna fii-ta?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Intrebare intrebatoare...
La 15 milioane un dulap de 2,5m/2,5m (io am numa' dimensiuni d'astea nesimtite...de te cocoseaza la buzunare)cu usi glisante (impartit ca un fel de dresing, pen' ca intra in perete) e mult?!
Mie mi se pare mult, dar poate-s io defazata cu preturile.
Celalalt nene (intotdeauna intreb doi..:)) imi cerea 25 de milioane.

Io's zilele astea in afara subectului..da' zic si io acilea sa ma linistesc la cap...(de parca se mai poate...)

Daria, lasa bre copilul sa manance...ce ai cu ea?! O sa fie o fericita cand o sa fie mare, sa manance orice si sa nu se puna!
E mult comparativ cu alti copii, dar fiecare are metabolismul lui. N-ar mai avea farmec daca ar fi toti trasi la indigo!...:)
Pupam sa treaca grijile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

carmen is batrana si nu ma mai duce mintea ...cu ce sa ma razbune?

quote:
Originally posted by carmenp

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata pe la pranz am reusit sa dorm pana la 10 fara un sfert,iuhuuu ma simt bine si eu (cred ca mai dormeam da am pus telefonu pe vibratii si nu stiam de ce vibreaza patu,hehe)
Ma duc si io sa vad un apartament,nu ma duc departe,cobor un etaj si dupa aia asa incet incet la munca
Cristalino pupam buba,sa treaca repede sperietura ta,ca a Mariei cred ca a trecut deja!
Alex mi-a servit-o de dimineata"nu volbeste Ale,ale tleaba,vobeste cu tata Ale"Asa ca astept sa-i treaca "tatoshenia" si sa se faca mamos iar,ce sa fac???Nu mi-a picat bine,dar asta este!
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

sper sa nu confuzez... cu mincarea, ca nu minca

quote:
Originally posted by Marina

carmen is batrana si nu ma mai duce mintea ...cu ce sa ma razbune?
quote:
Originally posted by carmenp

Carmen,Ilinca&Ionut

Marina

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

nu mi se pare, astea-s scumpe rau

quote:
Originally posted by cristalina

Intrebare intrebatoare...
La 15 milioane un dulap de 2,5m/2,5m (io am numa' dimensiuni d'astea nesimtite...de te cocoseaza la buzunare)cu usi glisante (impartit ca un fel de dresing, pen' ca intra in perete) e mult?!
Mie mi se pare mult, dar poate-s io defazata cu preturile.
Celalalt nene (intotdeauna intreb doi..:)) imi cerea 25 de milioane.

Io's zilele astea in afara subectului..da' zic si io acilea sa ma linistesc la cap...(de parca se mai poate...)

Daria, lasa bre copilul sa manance...ce ai cu ea?! O sa fie o fericita cand o sa fie mare, sa manance orice si sa nu se puna!
E mult comparativ cu alti copii, dar fiecare are metabolismul lui. N-ar mai avea farmec daca ar fi toti trasi la indigo!...:)
Pupam sa treaca grijile!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput