Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Monica, pupam Maria! Trece buba! Ei uita repede, noi mai greu. Vicu inca nu si-a spart dovleacu' dar ma astept oricand, la halul in care alearga! De preturi la mobila, nu stiu, ca n-am cautat si n-mi dau cu parerea.

Dana-speel,

Alice, dear, Vicu are mania de a curata parcul de toate nimicurile pe care le gaseste aruncate. Daca sunt floricele sau pufuleti pe jos se repede la ei (fomistu'). Mai nou ii explic, ca mancare de pe jos e pentru vrabiute si porumbei!

Daria, nu vii in capitala? Sau nu vrei in training un cupil mofturos la mancare? Ca ti-l trimit pe Vicu... Las-o pe Giulia in pace. E o problema daca da semne de ingrasare pronuntata, dar nu pare si este si un copil activ.

Mey, noi am scapat de febra, dar ne-am capatat cu scaune dese si moi. Ma gandesc ca i-am dat ceva de mancare si nu i-a priit... Voi cum ii dati smecta? Ca Vicu se uita la "kestia" aia si zice foarte suav "niu, niu". Ceai de menta - nu, orez - doar in combinatie cu legume, grrrrr. Aseara, in lipsa de inspiratie i l-am pus in bibele cu lapte, dar nu cred ca a avut vreun efect.... Azi ii iau lapte praf hn. Offf, offf, mai, mai...

O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Din categoria "cum ne manifestam cand medicatzia nu ne mai ajuta!"

I-am luat lu' Maria 5 baloane de dimineata...nu ma intrebati de ce...
Le aveam in rucsac, bag mana sa cat portofel, dau de baloane, incep sa le umflu...Imi ies okii ca la melc, geaba! Nu pot!
Fac okii roata in jur, dau de butelia de argon de la instalatia de sputtering!!! Tantana! Desfac furtunul, incepe ala sa fasaie, pun balonul si incep sa umflu...si umflu...si face "poc!"
Pai m-a facut pe mine un balon?!...Il iau pe al doilea....umflu, umflu...iar "poc!".[:D}
La al treilea au venit colegii din laboratorul vecin sa vada ce se intampla...ce explodeaza...Io cu furtunul de la butelia de argon in mana ......Dadui nevinovat din gene!
Nu-s cu toti porcii acasa, asta e clar!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Din categoria "cum ne manifestam cand medicatzia nu ne mai ajuta!"

I-am luat lu' Maria 5 baloane de dimineata...nu ma intrebati de ce...
Le aveam in rucsac, bag mana sa cat portofel, dau de baloane, incep sa le umflu...Imi ies okii ca la melc, geaba! Nu pot!
Fac okii roata in jur, dau de butelia de argon de la instalatia de sputtering!!! Tantana! Desfac furtunul, incepe ala sa fasaie, pun balonul si incep sa umflu...si umflu...si face "poc!"
Pai m-a facut pe mine un balon?!...Il iau pe al doilea....umflu, umflu...iar "poc!".[:D}
La al treilea au venit colegii din laboratorul vecin sa vada ce se intampla...ce explodeaza...Io cu furtunul de la butelia de argon in mana ......Dadui nevinovat din gene!
Nu-s cu toti porcii acasa, asta e clar!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, dizolva intr-un lichid care-l prefera si da-l cu seringa de la nurofen, am vrut sa zic ca asa fac io.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina,nici eu nu cred ca-i scump,noi ne-am facut acu vreo 2 ani,unul special pentru Maria,da' nu asa mare, si am dat vreo 10 milioane!
Daria eu zic ca mananca ca un cupil normal, nu ca toate alintaturile din gashca.
DanaR noi am trecut de faza aia cu mancatul de pe jos,ma chinui s-o dezvatz sa nu mai fie "cershetoare" ca se duce la cate unul care mananca chipsuri si se uita galesh in ochii lui pana obtine ceva!Si a inceput sa priceapa ca n-are voie decat din punga ei,si daca vrea ceva ii cumpara mama!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Carmen, multu de pont. Acu' tre' sa-mi umflu mujchii sa-l conving sa o bea, ca daca nu e dulce ca nurofenu'...

Monica, Esti de belea!

Mergi la inceput

Eu nu o pot pacali sub nici o forma sa ia smecta,asa ca apelam la hidrasec ca are gust bun.
Cristalina le-ai pus gand rau colegilor??

Mergi la inceput

Ioana, ce e aia hidrasec, pleaseeee?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Dana, sunt pliculete pentru sugari si copii mici(atentie ca sunt si pentru copii dar au gramaj de 3 ori mai mare)cu prafuletz care se dizolva in orice, pentru diaree,si noi am luat cate 3 pe zi cand am avut probleme,si ne-a mers bine.Smecta lua 2 guri si gata,nu o mai pacaleam sub nici o forma,hidrasecul are gust bun si acum isi mai aduce aminte si cere suculetz de la nenea doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am un chef

Pupacim buba Mariei, sa treaca repede si sa-i cumpere mamei vopsea de par la primul salar. 15 mil nu mi se pare foarte mult, intra mult pal si stiu ca s-a scumpit.
Adina, dar daca este un etaj mai jos nu este super? Sa fie asa aproape? Eu inca visez ca atunci cand vor veni parintii mei in Iasi sa ne facem o casa maaaare, cu 3 intrari separate, una pentru ei, una pentru noi si una pentru sora mea.
Eu Smecta pun in orice lichid care ii place (ceai, suc de portocale, Danao) si am avut succes pana acum.
SI Stefi este o cersatoare si jumatate, nu exista zi in care sa nu primeasca ceva (pufuleti, chips-uri, paine, napolitane, banane) si eu vreau sa o dezvat, a inceput sa devina jenant pentru ca sunt momente in care pur si simplu se repede la mancarea copiilor si isi ia singura.
Carmen, eu stiam ca atunci cand ai ceva pe dos iti merge bine si ai noroc in ziua respectiva. Dar ce au cei de la Finante cu voi de nu va lasa in pace?!
Kro, asa deci, ai soricei in casa?
Daria, lasa fetita in pace! Bine ca mananca bine si de toate si nu se depune.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput