Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)
Raspunsuri - Pagina 18
Marina spune:
carmen nu confuzezi....maria nu manca ...da asta de muuuuult cand era mica. Aku nu se mai cheama ca nu mananca ci ca are fitze. Adica mananca numa ce-i place da daca nu ma agit sa-i bag pe gat tot ce vreau eu, mananca multumitor. De fapt anul asta s-a intamplat si minunea...mananca capsuni de ex. anul trecut jur ca nu a pus gura pe nici o fructa, pe nimic nimic, poate exceptional ananas proaspat. Aku papa capsune si cate 2 cirese din cand in cand
Fimiu e acelasi soi...are fitze numa ca fitzele lui se numesc "cane cane" Daca nu i-ai dat carne la masa naiba te vede asa scandal face. Deci adunati si impartiti la 2 cred ca fac un copil care mananca rezonabil
carmenp spune:
marinache, iaca la asta cu media nu m-am gindit
andrea, la mine nu functioneste nica din ce-ar trebui astia de la finante au venit sa ne vaza cum stam cu platile ca avem citeva de facut dupa controlu` lor
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Asa...am terminat de vorbit cu nenea de la Electrica, tanti de la Romtelecom si tipu' de la net...Acusica poci sa ma relaxez un pic...:)
Daniela, suntetzi carcotashe...Face copilul baie singur (ce daca face in pat pe cearceafuri, important e ca face!) si voi va suparati!
Alice, astept in interes ziua in care o sa trimita Gizmo mesaje de amor catre 'seful tau/shefa ta!....hihihihi
Cu castravetele...hmmm...Maria are o placere maxima sa se aplece la toate bancile din parc si sa se joace cu cojile de seminte de langa ele...Ma ia cu dureri la inima cand o vad!!!
Dana, 12 ore!? :)) O fi de la rosu in gat si trece singura diareea!? Noi scapam cu mucilagiu de orez amestecat in mancare, recunosc insa ca nici nu a prea fost deranjata, sper sa nu se intample!
Roberta, bafta la licenta. Io cred ca sotul tau voia sa te laude ca esti buna bucatareasa si ii lipseste mancarea ta, nu ca nu faci tu treaba sau nu ai facut destul...Asta daca nu i-ai dat cu tigaia in cap, caz in care mesajul meu nu-si mai are rostul
Mitzule, cand zice sotul una alta...il iei pe "fas-fas" si te racoresti...hihihi...
Speel, ne bucuram ca sunteti bine sanatosi si voiosi!...:)
Andreea (philip) succese cu dormitul la gradinita!
Olivia, cand va dau detalii si va povestesc de "operatiunea apartamentul" imi dau seama ca exagerez, da-mi face si mie bine la moral sa mai povestesc cuiva, ca John ma aproba si imi zice sa fac cum cred ca e mai bine...:)
Gongutzo, cum e apartamentul vizionat?!
Ioana, felicitari pentru colegul! Asa da! Mi te imaginez luaind-o pe maria de un picior in caz ca se ineca cu pulpa la gratar...hihihi
Kro, mi-a placut poza cu painea...hehehe
Marina ...("cane, cane" + 2 cirese)/2 ..da ca la un copanel si o cireasa in varf......Simpatici prichindeii tai!
Multumesc pentru raspunsuri...e destul de complicat sa iau asa decizii de multi bani de capul meu...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roller025 spune:
Cristalule, pai alaltaieri seara facu ceva mai moale decat de obicei, dar nu ceva de speriat, insa ieri a facut moale mai toata ziua. Si a fost hranit cu orez fiert - bleahh, a baut mucilagiu de orez si ceai de menta - cateva lingurite din fiecare - alt bleahhh, am incercat smecta in apa - refuz, am pus smecta in lapte - la baut - si rezultatul a fost la fel de moale . De hidratat se hidrateaza, bea apa la greu, de mancat - mananca si nu refuza. Asa ca sunt ceva mai linistita, mai ales ca nu acuza dureri si disconfort. O sa-i iau in seara asta hidrasec si o sa incerc sa-l dreg asa. Nici noi n-am avut probleme pana acu'...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
cristalina spune:
Dana, sa treaca repede va urez!
Io plec sa culc gandacul (tanti Ioana nici acum nu reuseste sa o culce la pranz!!). De vineri cred ca imi scot parleala, vin sa-mi puna cablul acasa asa ca o sa am net! iuhu!...:)
O zi buna in continuare!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Gata, aproape ca am rezolvat cu cadoul pentru pitic -ii voi lua un Dino Pad - este ca un fel de suport pe care se monteaza niste carticele (pe care le cumperi separat, evident!) si atingind cu un creion pe paginile cartii iti spune povestea sau dupa caz iti spune ce este un obiect sau altul. E drept ca este pentru copii peste 3 ani, dar ma gindesc ca o sa-i prinda bine mai tirziu ca altfel are toate jucariile de pe lume si nu se joaca cu nimic...
Am luat si cadoul pentru baiatul unei prietene care si el face tot 2 ani, dar inainte de Stefan, si in plus am rezolvat si cadoul pentru sot (a carui zi de nastere e miine!) - i-am luat o racheta de tenis ca tot se da el mare tenisman!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Buna dupaamiaza ...
Reveniram din periplu, am fost la Rain la cabinet, dupa cum am promis ! Am facut si neste poze, cit m-a lasat gizmoul sa fotografiez si nici nu am vrut sa o deranjez prea tare pe Nicole, ca era bizi-bizi !!!
Iata : http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=232dre2&.dnm=5092re2.jpg&.src=ph
Va povestesc io mai multe ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
neata
mie tot mi-e rau, da nu's cum ca n-am nici un simptom vizibil da parca sta sa-mi explodeze capul, nasul, ochii, gatul, parca toate ma deranjeaza. dar ii dam inainte.
azi l-a dus tati pe pupi la gradi si n-am primit inca raportul. cica ma suna el...pai in baza lui...
gaby, la multi ani sotului tau si multa fericire! sa va petreceti frumos!
l-am vazut pe gizmo si pe nicole-care arata super bine! mi-a placut cu limba afara si cu ochelari albastri! faaaina!
prietenii nostri vor sa mearga in camping in we, dar dupa cum ma simt ma intreb daca as face fata. sper sa ma ameliorez pana sambata.
va pupic si-s pe aici
philip&andreea
copilasi dragalasi
diana21 spune:
Am primit mobila piticului. Am facut la repezeala niste poze cu camera de filmat, asa ca nu sunt prea de calitate, se vad cam in ceata, dar sper ca va dati voi seama ce e pe-acolo. Ma duc sa citesc ce-ati mai scris. Pupici!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
philip spune:
diana, , s-o stapaniti sanatosi si vad ca stumfa e deja incantata de ea, asa-i?
philip&andreea
copilasi dragalasi