Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da ce ati patit, fetelor ? Vorba Marinei, doar doua pagini ?...
Gata, Andrei e la somn, asa ca pot scrie la liber !
Cristal, succese depline cu toti nenii cu care ai vorbit ! Sa terminati repede ce v-ati propus si - hehehe - la pretur minime, fara bataie de cap !
Daria, mama, daca copilul tau maninca, este super ok, la ce meniu ne-ai scris aici, io una am ramas masca ... sanatoasa sa fie Giulia, ca in rest nu-i bai ! Pupici ! Apropo, ce-i cu tine asa de rar paici ?
Gabi, La Multi Ani sotului tau, sanatate multa si sa fiti fericiti !
Dana, bafta cu Vicu si sanatate si pupici si lui, sa treaca burtica !
Diana, sa stapiniti sanatosi mobila, mie mi-a placut si dupa cum am vazut, si strumfitei mici !
Andreea de Pupi, sper ca te simti mai bine, poate e inceputul unei raceli ... un paracetamol poate ajuta !
Carmen, finantistii te plac, nu gluma, de te tot "calca" asa de des !
Ma duc si io sa fac un dush si revin poate later !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc de aprecieri...zicea Razvi ca asta e mobila cu ce ma laud eu, un pat, un dulap si-u raft! Hi, hi, hi! Da' io ma laud in continuare ca doar e...opera mea. Iar Ianca e super incantata, s-a jucat singura in camera de drag.
Sa-mi tineti pumnii ca de azi piticul doarme singurel in camera. Sa vezi circ cand se scoala sa bea ceai si vede unde e! Am uitat sa va pove ca noi dormeam toti trei in pat ca niste sarmalutze fericte ce suntem pentru ca Ianca si-a dat seama brusc, dupa ce a dormit un an si ceva singura cuc, ca nu mai suporta patucul de bebelusi. Am ajuns la concluzia ca nu suporta sa fie inchisa in plasa aia, parca o puneam pe foc, nu alta!
Azi e prima zi de dormit singura in camera ei. Am inceput programul de reabilitare. Cred c-o s-o tinem asa toata noaptea.
Dana (roller), multa sanatate, speram sa se faca bine la burtia Vicu.
Leeloo, la Multi Ani sotului!
Cristalina, iar imi bag nasul la preturi, ca si io sunt manager de proiect acasa, eu zic din nou ca nu e mult la dimensiunile alea. Acum, depinde si ce e in interior, cate rafturi, care smecherii...dar in principiu nu e mult.
Alice si Nicole,
Mamagiuliei, ouaaau! Aproape ca imi vine sa zic ca nu cred! A mea nu mananca atat nici in trei zile. Da' nu te plange ca nu stii ce chin e sa stai o ora cu un castronel de ciorbita... si sa nu mai ai idei de pacalit copilul...
Philip, Kimm, pupici, sunteti pe baricade? Ca io iar sunt insomniaca!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Hehehe, Diana, apoi bafta cu printesica si dormitul singurica !
Se vede ca esti inca in concediu si nu mergi la lucru a doua zi, de aici si insomniile ! Cam ca si mine ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Si chiar, ca acu observai - schimbul III chiulesteee ! O fi venit vremea frumoasa si pe la ei ... sau au de lucru mult la joburi ! Pupici voua acolo !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu-s aici, citeam la culinare ca sa ma inspir pt petrecerea lui pupi...si ce-am vazut pe-acolo...pana una-alta, pun unele din ele in practica chiar we asta. pupi cica era "plictisit" cand l-a luat tati azi de la gradi si pt ca l-a luat mai tarziu si se servise pranzul a mancat si el niste ananas...auzi, pranz. uf, uf. noroc ca a mancat apoi acasa, ma intreb ce se va intampla de cand va lua si pranzul acolo. poate ca ar fi bine sa-l ma tinem la program scurt inca vreo saptamana...
fugiti la somn mai insomnicelor, eu ce n-as da sa dorm acu...
alice, eu ma gandesc sa nu fie o sinuzita ca ma dor ochii si fruntea si parca imi ard, da' nu iese nik...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

alice, prezent la apel!:))

Io va spusei ca sunt acasa zilele astea si nu mai pot intra pe computer, ca boss-ul de acasa e mai aspru ca ala de la servici..:))

La gradi.. e bine sa bat in lemn, astazi a stat de la 9 la 12:30. Vaz ca nu s-a lasat cu plans, am intrebat educatoarele daca nu a intrebat de mine si mi-au zis... sorry, no! ... e f. ocupata sa cerceteze p-acolo... s-a urcat peste tot cica se face "climber".. au facut cu randul s-o tina sub observatie... oricum, cred ca circul va fi la somnul de dupa amiaza, dar mi-au zis sa o las pana la pranz sapt asta (ca doar atata am platit)... asa ca tineti-mi pumnii in continuare (Doamne ce stresata am mai fost, acum mi-am mai revenit cand vad ca e ok)...

multumim ca ne-ati vazut si placut... olivia, da tipa aia e MP... chiar cu o zi inainte de a pleca...

l-am vazut pe gizmo si pe nicole... amandoi arata bine :))... si gizmo e bestial cu ochelarii aia mov..

am vazut camera iancai, f. frumoasa mobila si sunt sigura ca si iancai ii place... succes cu dormitul!

cristalina, pupici mariei sa ii treaca buba...

ma duc sa vad daca nu s-a trezit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Aici mi-s!
Alice asa este am avut de lucru..de nu-mi vad capu'. Plus eu navighez pe net..in cautare de evening purses..asta din categoria fiecare c ce-l doare!
Diana vazut mobila..arata foarte bine..Cit ai spus ca a costat? Eu repede...cu pretul! Tin pumnii sa doarma bine! Eu asa cum va spuneam..dupa ce vine Luca..nu stiu unde-l voi culca...si cum...
Cristalinule..65 mil! Cool! Pupici sa treaca buba,,bine ca nu a fost decit atit!
Gabi ..La multi ani sotiorului tau!O chestie similar avem si noi...se atasaza carticele care prin apasare ..vorbesc!
Carolina..ce darguta arata piine la voi! Opera de arta! Tu cind ai licenta?
Robi..tin pumnii!
Dana...sa treca burtica !
Dana (speel)..bine ca sinteti ok. Asteptam poze cu toti!Ti-ai revenit?
Marcela ai fost la dr?
Lia dar tu?Alice nici o urmare de la castravete? Sint de groaza puii astia! Vazut pozele..ii sta bine cu ochelari albastrii. Salutari lui Nicol!
Adina...iar ai pierdut mami bani?Lasa ca ai noroc in alta parte! Ti-a placut apartamentul?
Anca....cum este la gradi...se vede ca esti acasa..nu mai apari...
Daria..daca o compari pe Giulia cu Duracell...da maninca enorm! Daca compari cu un copil normal..cred ca este OK. Se pare ca are un metabolism de invidiat!
Carmen...iar control? Dar unde lucrezi tu mami?
Sint pe aici....

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Pfiii, ce ghinion am...s-a trezit deja de doua ori, iar acu ultima oara cand m-am dus la ea ma tinea strans cu manutele de gat!
Parca vad ca il abandonez pe tati si capitulez cu ea in pat. Uite, Roxanic, asta e un motiv sa-ti iei pat mai lung...sa ai loc si tu cu el in caz de ceva.
Ma duc sa imi termin cartea. Va povestesc si voua daca vreti. Se numeste Educatia prin iubire.(altceva nu mai sunt in stare sa citesc de vreo doi ani incoa'

Va pup si natu-ti (adica noapte buna!!)

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, ce mai face Luca? dar socrela, mai supravietuieste?:)) Sa inteleg ca va place daycare-ul...sigur ca nici unul nu e perfect... dar gandeste-te ca si in ro, tot ar fi mers la gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca..scuze nu am vazu tmesajul tau de mai sus...sau am scris amindoua in acelasi timp:))
Ma bucur ca Bianca s-a adaptat atit de usor..noi ne stresam..si ei..dar lasa mai bine asa!
Luca este bine, soacra supravietuieste..acum sint tristi ca-l luam pe Lucaciu.
day care-ul nu-mi place..dar este cel mai bun pe care la-m gasit...Eu nu stiu cum este in Canada...dar eu prefer de o mie de ori cresele din Ro..asa acum arata ele acum,nu cum erau acum o suta de ani:))) Iar asta este la cineva acasa...in fine o sa vedem....as I said..nu moare 8 luni!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput