Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Am disparut aseara, credeam ca vorbesc singura si ca sa nu rida nimeni de mine, am fugit la somn ! Intre timp a aparut si schimbul III, hehehe !
Olivia, dar de ce spui de doar 8 luni ? Ca apoi veniti in tara ? Bafta la ... navigat !
Anca, ma bucur ca e bine la gradi, sa tina tot asa !
Diana, sa inteleg ca pina la urma tot cu tine a dormit printesa ... eh, mai incearca si in noptile ce vin, o sa reusesti pina la urma !
Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Gabi ,la multi ani sotiorului!!!!
Diana,super camera, mi-a placut tare mult,dar nu cade Ianca din pat?Ca eu daca o las pe a mea sa doarma in patul nostru ii pun perne la margini, ca sigur ajunge jos!
Pupam Gizmo fotogenic, arata trasnet cu ochelarii de soare!!!
Dana,cum se mai simte Vicu?
Cristalina,ai reusit sa umfli restul baloanelor sau au venit aia de la antitero?
Ieri am reusit sa facem prima aliantza,eu si cu mandra,impotriva meciurilor de fotbal,hihihihi,i-am sugerat ca atunci cand sunt meciuri la televizor sa inchida televizorul si sa de-a drumul la combina sa ascultam "tica tica"adica cutiutzele muzicale,asa ca zis si facut!!Taicasu incearca s-o convinga ca macar sa se uite la meci fara sonor,ea "niu,niu,ca ma delanjeaza"!!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
gabi, multi ani fericiti sotului tau!
vazut gizmou` si pe rain, vazut mobila piticului
din seria "fiecare cu ce-l doare", ion in incercarea de-a arata unui coleg de breasla cam cu ce viteza merje tat-su pe shusha s-a tamponat urit si si-a spart capu` ieri. asta n-ar fi nimic ca is obisnuita cu cucuiele, da` zona de impact a fost in coltul fruntii i-a curs mult singe de-a reusit sa ingrozeasca tot personalul de la gradi de copii nu mai spun... colac peste pupaza, azi noapte a venit la mine ca a visat urit si ametiti de somn cum eram, am dat cap in cap, evident in acelasi loc ca murphy nu doarme niciodata. nu va spui ca am simtit imediat ceva cald tisnind pe mine si pina am aprins becu` era numa` singe peste tot. `poi io rezist la multe da` toate pina aici, mi s-a facut si mie rau. in concluzie, de la 4 si pin` la 7 nu am reusit sa mai adorm, aveam in cap numa` singele ala tisninind pe mine
gata, fug la tonomat sa-mi injectez o cafea

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Stau cu baloanele care au mai ramas in mana si ma uit ghidush la butelia de argon....hehehe
Ma gandesc ca inca isi beau oamenii cafelele si se oparesc daca le varsa in poala!

Carmen, pupam buba sa treaca!
Gabi, sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos! Petrecere frumoasa!
Diana, frumoasa mobila! Sa o folositi sanatosi...lasa-i timp sa se obisnuiasca, acu' sa doarma din prima...mai rar...:)
Mai ales dupa ce ati fost atata timp niste sarmalute fericite...hehehe
Alice, arata de concurs Gizmo cu ochelarii aia!...hehehe...Sa mearga afacerile Nicole!
Anca, tot asa sa o tineti, fara plans si cand o sa doarma acolo!
Andreea (philip) sanatate!
Ioana ...daca o "delanjeaza"!?...hehehe
Olivia, 8 luni chiar ca nu e mult! Spor la vanat de "poshetzi!"

Maria a descoperit florile de pe balcon (cele 3 care nu au murit prin deces!!!) si sapa de zor in pamantul ala...
Azi au venit aia de la telefoane, extrem de prompti! Ieri la pranz am facut cerere, la 7 seara ma intrebau cand suntem acasa, la 9 dimineata l-au montat...frumos. Cu aceasta ocazie a facut si Maria niste circ...pai sa nu ne vada cum ne iese rasfatzul pe nas toata lumea care ne calca pragul?!...:)

Tineti-mi pumnii, azi ar trebui sa terminam cu balamucul cu banca si maine sa luam banutzii!
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, !! Sa inteleg ca eri nu ai mai purtat nik pe dos ! Si murphy isi facu de cap ... again ! Pupici lui Ionut !!
Cristalina, heheee, nu stiam ca telefonistii is asa de prompti ! Erau romani ?? Bafta cu banca today !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mi-e dor de voi ... tot telegrafic intru pe aici ... nu mai am timp de nimik ...
Pup la gasca si sanatate muuulta tuturor !

Aseara am fo` in parc, am alergat de era sa lesin, Giulia are energie de la atata mancare, nu gluma. Ma compatimea lumea ... Am si poze sa ma vedeti cu "ocheiaii" dar nu am apucat sa le pun pe net.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI pentru sotul meu, sa ne traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa ne iubeasca in continuare la fel de tare!!!!
Pentru ca azi ne sarbatorim am o dispozitie tare buna....

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani Gabi sotului si din partea noastra! Sa fiti fericiti impreuna!

Eu nu stiu ce am de citeva zile, mi-e somn non-stop si sunt cu "popoul" in sus, drept urmare azi mi-am facut cerere de invoire si plec la 1:30 sa dorm pana la 4 cand vine Stefi acasa.

Nu stiu daca v-am povestit, de vreo 2 saptamani, vine dimineata soacra mea la mine, asteapta sa se trezeasca Stefi si apoi pleaca la plimbare. La pranz se opreste la ea, unde Stefi mananca si doarme si dupa 4 trece tati si o aduce acasa. Eu as prefera sa doarma la pranz tot acasa, dar mi-e mila de soacra mea, nu se mai ridica socrul meu din pat si ii este mai usor sa fie la ea acasa, oricum Stefi are de toate acolo, inclusiv patut, olita si alea-alea.

L-am vazut pe Andrei in brate la Nicole, ii sta tare bine lui Nicole cu un baietel in brate si lui Andrei cu ochelari albastri si camera Iancai, sper sa se obisnuiasca repede cu ea.
Carmen, buba lui Ionut, sa treaca repede si fara urmari.
Fetele cu gradinita, adaptare usoara si fara evenimente deosebite!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - la multi ani sotului tau si petrecere super faina !
Amironeanu - pupici sa-ti treaca starea ... si io`s cam tot asa, doar ca bagata`n priza de 3 cafele
Carmen - pupici multi multi lui Ionut
Philip - sanatate muuulta muuulta si tie

Poza cu ochelarista :-)
http://community.webshots.com/photo/439300887/2381599350059491989rchFFK
radeti linistite ca io nu ma supar , am o moaca de dobitoaca

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, de ce sa radem, iti sta foarte bine. Sa-i porti sanatoasa!
Dupa cum arati se pare ca ai slabit tare mult!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput