Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
No,ca nu ma pot abtine sa nu-mi laud "colegul",i-am trimis acum vreo saptamana adresa cu retete internationale de pe forum,asa ca a scos cateva la imprimanta si s-a pus la treaba,a gatit porc dulce acrisor cu ananas si alte minunatii si chiar era taree buun!
Alice,eu cand stau acasa la calculator,musai stau cu Maria in brate,dar am un sertar la birou in care ea face curat asa ca este ocupata iar eu scriu linistita
Hai ca parca incep sa vad roz de la 2 guri de cafea
http://photos.yahoo.com/gorodeii
alice2004 spune:
Apoi se cuvin felicitari pentru colegu'de apartament, Ioana ! Asa mai da ... si al meu sot are inclinatie spre exotisme, mie insa nu prea imi place bucataria asta sweet and sour - mai ales cu ananas !
In brate nu-l pot tine pe Andrei sub nici o forma, ca se suceste si invirteste si vrea sa apuce tastele si mouse-ul ... il mai pacalesc si cu juma de ecran pe care pun niste desene animate cu scooby sau pisicile aristocrate si asa ma lasa in pace !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
cristalina spune:
Neata!
Azi mi-am propus sa fac o gramada...asa ca am citit putin, dau raportul de dimineata...si mai citesc pe la pranz...:)))
Ieri a fost marti 13, asa ca Maria si-a spart capul!
Cand am vazut ca tasneste sangele si nu se mai opreste am ajuns in 2 secunde la salvare...Cu ea care are 16 kile in brate!
A fost sperietura mare!
Trebuia sa-i fac poze cu bandajul pe freza si caciula plina de sange, sa i le arat cand s-o face mare si m-o intreba de ce am albit!!!!
Carmen, esti de belea!....hehehehe
Roxana, "voaiaj" placut!
Cam atat am apucat sa citesc! Pupam in mod organizat pe toata lumea.
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Okie, am negociat cu nenea cu termopanele...
Ne-am inteles la 65 de milioane...io-s multumita...:))))...Sper sa faca si treaba buna...:)
(altii la care intrebasem mi-au cerut 80 de milioane...)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
`neata frumoaselor!
roxanaaa, la congresu` ala din poiana pleaca si-o prietena de-a mea
madam spil, ma bucur sa te vaz am dat buzz la tine pin` m-am plictisit. astept sa scrii mai multe poate cind doarme ric
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Cristalina, ! Bafta cu termopanele !!
Nu mai intreb cum a reusit Maria sa comita nazbitia cu pricina, ca vad cum copiilor nu le tre mult sa faca fel de fel de ... nevrute ! Pupam buba si grija mare !!!
Carmen, merge treaba ? Hai ca azi nu mai e 13 !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kro spune:
Wow, Monica, da' cum s-a intamplat ? ...Cum a reusit ? Sper ca nu e ceva grav...Pupici moatzei pe bubita si tie pe sufletel, imi inchipui prin ce ai trecut
Robi...bafta la licenta...Cand o aveti ?
Dana-Emma...bine ai revenit...ma bucur ca sunteti in echipa completa si iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu la toamna. Asteptam pozici noi (cu amandoi ).
Diana...sa stapaniti sanatosi mobila cea noua...asteptam poze...
Carmen...cum sunt tzucureii ? Si Feli a avut o tuse urata...fara alt simptom...acu' e pe trecute...
Adina...imi pare rau de pierderea ta...
Vazut poze cu moatza mica ... ce mare si frumoasa s-a facut...si cu Bianca, care e si ea o dulce
Anca cum a fost la gradi ?
Alice...pupici si tie, vad ca te descurci bine singura...Hai ca aproape a trecut juma' de luna...
Mitzu...cu face bebelina din burtica ?
Nu mai stiu cine zicea de crize ale copilului ...si noi pe lista...si acasa si in deplasare ...da' trec ele si astea...
Si ca tot l-am vazut pe Andrei cum manca cu pofta din franzela...uitati aici cum arata o paine mancata de fii'mea (ea cu mama sunt responsabile cu cumparatul painii si, cu mici exceptii, asa ajunge painea la noi acasa zilnic):
http://community.webshots.com/photo/551079589/2125060700044250153rFErzV
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
alice2004 spune:
Caro, ce mistooo ! La noi eu ii rup lui Andrei de fiece data cite o bucata din piine si el tot de fiece data urla sa ii dau piinea intreaga ! Altfel nu ii cade bine la stomac !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
Marina spune:
sunteti cumva bolnave? va e rau? numa o pagina de ieri ? nu pot sa cred
monicule ai grija cu loviturile la cap
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Roxi - drum bun la Poiana - lasa ca trece repede timpul si Pat oricum o sa simta bine!
Dana-speel - bine ca ne mai dai un semn! Ma bucur ca ai familia intregita!
Lia - parca ieri trebuia sa mergi la control si echo - cum a fost, nu ne dai vestile bune??
Cristal - pupam pitica sa-i treaca buba cit mai repede!
Scuzati ca sunt asa telegrafica, dar trebuie sa intru intr-o intilnire - ne auzim mai tirziu!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.