Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
marchplayer spune:
Am terminat de impartit farfurii prin eforie.
Auzi ma Silvi, da aia e febra ma? mie 37.6 nu mi se pare chiar asa de crescuta! ori asa trebuie, sa sarim repede pe copii cu paracetamoale. Poate era putin crescuta ca era mai agitat! nu stiu...habar nu am, tocmai din acest motiv intreb si eu!
fetelor si inca O INTREBARE? Voi dormiti cu lumina stinsa noaptea? Eu dorm cu o veioza aprinsa.
Cata, sa dea domnu sa fie Bia sanatoasa si analizele sa fie buuuneeee! Pupici grasalinei mofturoase!
micio voi aveti poze in contul comun?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
micio spune:
Daniela avem si noi poze in contul comun, albumul numit "Eduard-19 ianuarie".
Am primit noua parola, multumesc!
Oana si Eduard (19 ian)
http://www.dropshots.com/oanna
Ursoaica spune:
Buna ziua!
Am aparut si eu putin.
Fetelor dati-mi si mie idee de la cine sa iau termopane.
Daca se poate si bune si ieftine!
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
silvi_2005 spune:
March scumpi, nu e considerata febra daca o masori in fundic pana in jur de 38, eu am sesizat ca e in crestere temperatura din cauza dintisorilor, i-am dat Panadol deoarece calmeaza si durerea eruptiri dentare, doar un ml. Daca il lasi sa sufere si sa se agite, bebelasii fac febra, ei fac febra si daca plang mai mult de 30 de min. Cat despre dormitul cu lumina, eu chiar am postat un subiect pe tema asta cand avea Alain vreo 2 saptamani, toti parintii care au raspuns mi-au zis ca ii culca pe bebelasi cu lumina stinsa. Eu in primele 2saptamani l-am culcat cu o veioza, dupa aceea am lasat becul pe hol si lasam usa aproape lipita iar dupa vreo saptamana cu lumina stinsa. Eu citisem undeva ca intunericul ajuta la secretarea unei substante in creier care asigura starea de confort si liniste si ca bebelasii la fel ca si oamenii mari nu se odihnesc cum trebuie cu lumina noaptea. Plus ca atunci cand va dormii singuri le va fi frica fara lumina daca era obisnuit cu ea, si le va fi frica de noapte in general; noi tragem acum si draperiile de noapte, ne camuflam cum putem si tot se trezeste bebeko al nostru pela 6,30-7.
poze
Ursoaica spune:
noi dormim pe intuneric.
cand vine seara daca tin lumina aprisa nu adorme si urla incotinuu de somn.
poze
marchplayer spune:
Silvi am inteles cum este cu panadolul! Desi scrie si pe cutie ca se administreaza si in cazul eruptiilor dentare. Te intrebam pentru ca Ioana frecvent are 37.5 in fund si nu luam nici o masura si ma gandeam ca poate fac rau! In conditiile in care ea este linistita si vesela!
Incepand din noaptea asta o sa sting si eu veioza sa vad cum ne descurcam! ca ea se mai trezeste noaptea si nu-i gasesc gura sa-i bag tzitzi!!! poate daca sting lumina nici nu se mai trezeste peste noapte.
Micio, ma scuzi dar au fost implementate noi reguli pe aici cu parola.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Ursoaica spune:
OK
Sper sa fiti toate de acord iar cine se supara se supara si asta este!
Nu mai primeste nimeni parola fara sa fie activa pe cont. Iar activ nu inseamna o zi da 7 nu.
poze
Ursoaica spune:
Sa stiti ca mie una nu imi place ca pana acum ati stat ascunse ... cica voi cititi dar nu aveti timp sa postati... ma rog dar macar un buna puteti baga.
Sunt destul de catranita deoarece vad ca ... cum a fost vorba de schimbarea parolei ati avut timp sa postati.
Cata imi pare rau pt Bia. Insanatosire grabnica.
poze
silvi_2005 spune:
Ursoaica, tine un sa-ti traca supararea.
March, teoretic bebei nu trebuie sa faca mai mult de 37,4 in fundic.
Pot face febra si de obosseala, de supraincalzire, din prea mult plans..etc. Daca e bine nu trebuie sa sari cu medicamente dar in perioada eruptiei dentare e bine sa le dam cate putin Panadol sau Nurofen. Incearca sa stingi becul si poate va dormii mai bine micuta ta, pupici.
poze
anasebe spune:
March Noi in primele doua luni am stat cu o veioza, dar acum dormim cu lumina stinsa si nu avem probleme. Daca se trezeste noaptea sa manace aprind lumina de la baia, ca sa nu-i bag biberonul in ochi, dar atat.
Ursulino Despre termopane... i-a si tu de la vreun vecin care are. Cand vezi ca pleaca de acasa, so pe el! Hai, si nu mai fi suparata cu parole, conturi, membri etc. Uite un pupic
Cata Ii tin pumnii Biei sa fie totul bine.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica