Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
Silvi Am incercat si eu faza cu Nurofenul. Dar, nu stiu daca de la Nurofen sau ba, copilul mi-a mancat foarte putin in zilele respective. Ce zici, are vreo legatura?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
micio spune:
Ursoaica ai dreptate sa fii catranita, practic nepostand nimic mult timp nu prea facem parte din forum. Eu nu am spus ca nu am timp, ca doar stau acasa toata ziua, numai ca nu prea sunt vorbareata din fire, iar viata mea sociala aici e cam zero (asta e daca mi-a trebuit Italia) si nu prea am ce sa va povestesc. O sa incerc sa scriu mai mult, ca nu vreau sa fiu exclusa din lista, caci am petrecut cu voi multe zile frumoase, pe perioada sarcinii si acum cu bebelusii, pentru care va multumesc.
Oana si Eduard
http://www.dropshots.com/oanna
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mi-am inceput ziua cu dreptul...copilul a mancat bine, la ora 7, 135 ml lapte, apoi la 10, a bagat 90 ml lapte cu cereale cu mar ras.., acum la 14 a inceput cu mofturile, plange mereu si-si baga pumnul in gura, sper ca nu-s dintii ca ma impusc...a mancat pana la urma 135 ml lapte, dar ultimele 70 cu linguritza..n-am mai vazut asa ceva...nu vrea biberon, ce fras ma fac cu ea??
Ieri a facut niste crize seara...2 ore a plans incontinuu si desi nu mancase de 6 ore n-a vrut lapte...pana la urma a papat in somn...ma dispera.
Febra nu are, asa ca nu-mi dau seama de la ce...oare de la caise cu cereale? Sunt grele caisele pt ea, voi ce stiti?
Ma duc, ca iar a inceput cu smiorcaielile
Ingrid S si Diana
diana12 spune:
Maraki, la multi ani, sanatate, iubire si toate visele sa ti se implineasca alaturi de cei dragi.
As vrea eu sa stau in umbra, dar de cele mai multe ori va citesc seara la mine, noaptea la voi cand deja voi dormiti si visati frumos.
Ursoaica, eu nu m-am suparat cu toate ca ma simt cu musca pe caciula. Sunt una d'aia care nu prea are timp sa posteze. De citit mai citesc cand ma pun seara in pat, stand la orizontala,asa ca pozitia care o am nu imi confera confort sa si raspund la mesaje.
Asa ca eu consider ca nu merit parola. Si probabil va mai trece timp pana sa mai pun o poza pe internet cu piticotul meu, asa ca atata timp cat eu nu voi pune poze nu mi se pare cinstit sa ma uit la alte poze.
Pupicei la gasca. Acum fug sa pregatesc micul dejun familiei si pe bune ca in weekend chiar nu am timp sa va citesc.
03/02/2006 si 25/04/2000
Giova spune:
!!!
Maraki: La multi ani cu sanatate sa-ti dea Domnul tot ce doresti...zile senine si fericire....
Acum am si eu ceva de adaugat: Ursoaica am fost de acord cu tine, dar nu mi se pare corect, ca cele, care, chiar nu pot sa scrie mai des si au fost alaturi de noi de la inceput sa fie excluse. nu stiu ce parere au fetele, dar sunt unele, care chiar nu au timp, sau nu mai au acces la net.
Sunt de acord ca au venit fete noi, care au postat o data si au obtinut paro;la si gata, dar astea vechi...mi se pare putin cam drastica si nedreptatita decizia ta. Hai sa le excludem atunci pe: Toanca, Dana-ene, Micio, Tatiana, Ralirali, Lunanoua, etc, etc. Nu cred ca vrei sa se ajunga aici.
Sper sa nu te superi, dar trebuie gandit putin la rece.
Si as vrea si eu parola aia, caci pe mess. am primit una, pe PM alta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Giova spune:
Am uitat: Va rog din suflet nu mai dati parola la alte persoane si rude, etc, sa vada pozele. Pt. ceilalti va putreti crea propriul album. Zic asta pt. ca stiu ca s-a intamplat asa ceva.
Si sa revenim:
Toanca super mateias, mama ce grasun si frumos este. Iar tu arati super bine
Anda ma bucur ca ati gasit un alt pisoi si ca acum e armonie in casa.Oricum Lucky va ramane mereu la voi in suflet.
Liliana pt. Robert cu intarziere.
Despre noi:
Eu am mers la Plimbarica ieri si ma suna sotul ca deseara mergem la chef la o alta colega. I-am luat ceva hainute la Marco, printre care o pereche de pantaloni de in de la Miniblu-bestiali, am luat cadou, am mancat in oras si pe urma la chef. Ne-am intors la 2 azi-noapte. Marco a fost cuminte, a dormit in scoica si noi ne-am distrat putin. saracul a mancat la ora 19 si numai la 2 cand am venit acasa i-am mai dat, ca nu mai aveam la mine.
Azi s-a trezit la 11, odata cu noi, am fost la Metro si acum vrem sa facem putina curatenie.
revin mai tarziu, va pupic.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
irinadum spune:
Bai da ce va mai place cand e chef de ciorovaiala...asa ca hai ca il alimentez si eu cu parerea mea.
Mie mi se pare normal sa aiba parola si cont oricare din fetele care scriu sau au scris des si pe care le stim cat de cat adica nu cineva care a scris 20 de mesaje in noua luni de sarcina si 4 de mamica. Dc tot s-a intamplat ce s-a intamplat ideea ar fi sa nu se dea la cineva care intra de 5 ori si hop "vreau si eu parola". Asta in ciuda faptului ca exista un site incare se pot vedea pozele bebeilor deci pana se mai " invecheste" persoana respectiva sa mearga acolo.
Giova nu cred ca se pune problema la Tatiana, la Dana la Raluca sau la Toanca pentru ca le stim am vb mult u ele si asa mai departe.Oricum ar fi pe mine nu ma deranjeaza ce hotarati dar ma enerveaza ca atata circ cu nu vreau si iar vreau ...dc ati inteles ideea Ursoaicei bine dc nu asta este.
Diana tu ai scris in sarcina suficinet deci nu cred ca s epune problema dc o meriti sau nu parola ca doar nu e conncurs.
Eu as propune sa se termine o data cu balciul si sa o lasam pe Ursoaica sa decida dc cineva nu ar trebui sa aiba parola mai ales ca ea a avut probleme. Zici ca suntem sin trib.
Asi chiar asa dc mai aveti chef de dat poze la prietene si eu as ruga sa va faceti cont si sa le dati nu cum am vazut la al t subiect ceva de genul " iti dau un pm cu parola de la ian-feb ca sa o vezi pe fiimea".E o chestie de respect fata de cele care nu vor ca pozele copiilor sa fie vazute.
Si cu asta punct ca m-am saturat de balamuc.
Deci Maraki cand trimti tort ca sa trimit si eu cadoul?
Giovanna tu pe unde ai umblat?
Cata ma bucur ca Bia e mai bine
Cuscra care e treaba de nu esti?
anabordea spune:
Buna fetelor! Io sunt super beleuza dupa saptamana asta. La serviciu am avut de lucru atat incat a trebuit sa iau si acasa si am muncit pana pe la 2-3 noaptea pe calc..mai arucam io cate un oki pe la voi da' daca stateam la taclale nu mai terminam in veci. In plus, Dariutza mea e si un pic racita si cu dintzii si mi se trezea noaptea urland de durere...nu-i trebuia tzitzi nu-i trebuia nimik..se linistea abia dupa ce primea jumate de lingurita de Panadol si Calgel pe gingiute...Sunt ca un zombi! Si azi m-am infuriat si am facut ordine in hainele fetelor si am dat deoparte pe cele groase si cele ramase mici si am facut si curat in baie... Acum o sa trec sa fac si mancare!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
Giova spune:
Irino am scris mai sus pe unde am umblat sau nu eu sunt Giovanna?
Pai eu cu fetele de mai sus am dat doar un exemplu, sunt de acord ca cele noi, care au postat putin sa trimita prima data poze pe mail, sa aiba ceva activitate si pe urma sa primeasca parola.
Eu credeam ca si cele vechi, care sunt de la inceputuri sa fie scoase de pe lista. daca am inteles gresit.
dar totusi primesc si eu parola aia sau nu?
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
monica70 spune:
Irina ba sunt,dar s-ar putea sa nu mai fiu...
Eu nu tin minte sa ma fi certat vreodata cu cineva,iar de suparat ma supar greu,dar si cand ma supaaaar....Nu fac urat,doar ca s-a terminat.Si nici nu prea comentez,dar acum chiar ca m-am ofensat
Nu mi-a placut atmosfera din zona in ultima vreme si e pacat ca acum sa se sparga sandramaua pentru chestii total aiurea.Eu am inteles toata faza si am fost de acord cu tot,doar ca acum mi se pare ca s-a sarit calul!
Citez:
"Nu mai primeste nimeni parola fara sa fie activa pe cont. Iar activ nu inseamna o zi da 7 nu."
As vrea sa reamintesc cuiva ca a fost foaaaaarte ocupata vreo luna cu examene si nu tin minte sa fi intrat odata la 7 zile!Sau altii care au avut musafiri ...
Probabil ca a compus gresit fraza.Sper sa fie asa,pentru ca sunt sigura ca se vor simti ofensate o multime.Eu acum am f.mult de lucru si nu am timp de scris.Sau poate imi pica netul si nu-l mai am. Poate ar fi mai bine sa imi fac timp de acum sa sterg si pozele mele de acolo,ca nu voi mai corespunde!
Oricum, precis nu ne veti simti lipsa ca acum aveti vizitatori ...
Si apropo,faina parola!
P.S. Ca sa intelegeti ce m-a apucat precizez ca-s cu triplul bioritm la pamant
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm