Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Diana, felicitari pentru kilogramele pierdute! Sa iei o pauza de o saptamana in care seara sa mananci doa fructe pentru vitaminizare si apoi poti incerca altceva. Vorbeste baba din experienta , asta e regimul meu anual!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, sper sa se linisteasca Ingrid si sa aveti o noapte usoara! Dar daca e umflata gingia, ca doar ai experienta, da-i panadol si urmareste-o. Eventual pune-l pe tati de servici la fata si odihneste-te si tu cateva ore... aveti nevoie si tu si bb mic din burtik.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cati, vitamine am luat de la inceputul curei .
Voi face pauza doua saptamani, fara mese dupa ora 18, cel mult un fruct sau un ceai, apoi intru la Scarsdale. Pe asta o mai tin la anu' daca nu imi ating greutatea tinta pana atunci .

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, dar ce sa fie eruptiv? A fost in contact cu copilasi bolnaviori? In afara de febra mai are ceva? Tuseste? Diaree? Bubite?

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele
Eu de la ora 3 nu dorm si nici INgrid.A avut iar 39.4.Nu stiu ce poate fi.I-am dat panadol,novocalmin,otet.
Vad ca acum a inceput sa traga parturi si a facut un kka f mirositor.
Nu stiu la ce sa ma gandesc, enterocolita,vreo infectie la stomac ,habar n-am ce...ca de unde nu vad...

Sunt terminta..ma doare si burtica..nu stiu ea sa fie sanatoasa..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, poate tre sa o duci la dr...ai grija de voi trei!
si eu sunt treaza de la 5 ca mandra avea chef de joaca si eu sunt lesinata!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici,

intru si eu sa va dau binete si sa va spun ca noi suntem bine, Ioanei i-a trecut varsatul de vant de vreo 2 saptamani si este tare nazdravana!!!! Circula de-a busilea prin toata casa, nu-i scapa nimic necontrolat, vrea numai in picioare, este argint viu!!!!

ANIS, esti gravidutza??????? Felicitari!!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!!!! Nici nu ma asteptam sa ramai asa de rapid mai ales ca Ingrid este un FIV-uletz norocos!!!! Oricum, de-acum nu te mai panichezi tu pentru ca deja ai experientza!!! Pupici multi lui Ingrid, sper sa nu fie nimic grav!!!

Va pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Anis sanatate multa lui Ingrid! Incearca totusi sa ai grija si de tine! Nu are cine sa te ajute cu fata? Macar un pic sa te odihnesti si tu. Nu e bine ca te doare burtica. Ai grija si de cel mic! Asteptam vesti bune.

Yasmari felicitari frumoasei tale! Harnicuta,harnicuta ... pe toate vrea ea sa le faca.

Emaaime nu ma pot abtine sa nu te nominalizez. Desi am vazut mai multe poze noi ale copilasilor dragalasi toti, m-am indragostit total de fata ta. E fooooaaaarte frumoasa si ochii ei ma termina. De la cine i-a furat? Sigur trebuie sa scoata taticul ei si pitbulii si pistolul cand mai creste un picut sa o apere de pretendenti.

Felicitari tuturor copilasilor ce au achizitionati dintoci si abilitati noi, in special felicitari plimbaretilor! Eu asa ii pandesc pe ai mei, ca poate-poate isi dau si ei drumul la picioruse singurei, dar ... raman cu speranta deocamdata.

Irina ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri un pic si pe la noi. Ne bucuram ca Ioana e bine si vioaie.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, mergeti la doctor !! Nu e bine asa febra mare ! Eu una nu cred ca e de la dintisori ..... Da-ne vesti te rugam !
Va pupam pe amandoua si multa putere ANis !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Diana, felicitari pentru Kg Pierdute...

Brava !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput