Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 4
brianamica spune:
Sa va mai spun si eu de papusa mea.
De cateva zile vorbeste intr-una !!!! ZIce doar "tata", "dada", "papa", "apa", si ...."caca". Sa nu va imaginati ca KK se refera chiar la "caca".. nuuuu, la orice altceva doar la asta nu !
Mai dar continuuu !! Nu ii tace deloc gurita aia ! E asa dulceee ! Imi vine sa o mananc !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
anis spune:
Are in continuare febra.Acum 38.4 .Orice antitermic iid au o tine cam pt 2 ore.Nu cred ca e de la dinti, pt ca e febra mare.Toata noaptea mi-a facut 39.
Acum dimineata a refuzat orice mancare.Mi se pare ca kka miroase.
Trebuie sa fac cumva, sa o vada un dr.
A stat sotul cu ea, sa dorm cateva ore.Da chiar sia sa cu bebe mik in burtik , nu ma lasa inima sa dorm cand o stiu pe Ingrid suferind.
Chiar nu stiu ce poate fi...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Lory multumim frumos si-l pupam si noi pe Rares cel frumos si mai asteptam vesti de la voi!
Nicol multumesc imi place cum arata inca o steluta acolo
Diana pastrav??? Yummiii! Nu costa mult? Eu nu gasesc decat congelat, tu cum il iei? Si fript ce inseamna? Prajit? felicitari pentru kg date jos, esti super tare bravooooo!!!!
Acusor multumim frumos, pupici multi lui Teo! Asa ne-am facut baieti mari ce sa mai incolo-incoace!
Irina pupici de la noi pentru amandoua!!!!
Lulu ai un pui simpatic foc si cu o dantura deja semnificativa, e un haios si bronzat si voinicut ce sa mai!!! Si tie iti sta mai bine cu parul scurt.
Anis sanatate multa si tie si fetitei si meregti musai la dr.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Dianami spune:
Brianamica, multumesc! Azi e ultima zi ! Tu cum stai?
Corbioana, fript inseamna fript pe gratar, nu-mi place pestele prajit si in nici un caz nu i-as da Iuliei prajit. Ii pun niste condimente speciale pt. peste pt. noi, iar ei ii dau simplu, ii place f. mult. Fiert- nici sa nu auda.
Pt. Iulia il cumpar proaspat si eviscerat, e cam 15 ron kg, dar ii iau saptamanal cate 1-2 micuti. Pt. noi merge si congelat, e mai ieftin .
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
Anis, mergeti cu ea la dr, sa nu fie vreo infectie digestiva. Aveti grija de voi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
La multe luni, Clara! (cristina33)
La multe luni, Tudor Andrei! (andre_ea)
La multe luni, Al Gabriel! (ursuletulpanda2005)
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
anis spune:
A fost dr la noi acum.Are febra in continuare.E ceva eruptiv din pacate.Intr-o 1 , 2 o sa apara eruptia, nu se stie ce anume.Asa cum evolueaza la ea, cu febra mare si antitermicele o scad pt 1ora-2 maxim, e semnul clasic de boala eruptiva.
Acum va trebuii s-o pazesc, si diseara si sa speram ca e o boala eruptiva pe care am avut-o.Am avut cam toare in afara de rozeola si hepatita...cum o vrea Dumnezeu.
Din pacate fetele maine nu pot veni la intalnire..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
La Multe Luni inainte Clara, Al Gabriel si Tudor Andrei! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Dianami spune:
Avem 4 dintisori!
caterina71 spune:
Ufff, AniS! Mai bine era de la dintoc... Poate totusi nu-i erupe nimic... Odihneste-te si tu cat de mult poti peste zi, ca sigur la noapte n-o sa te culci ca sa pazesti fata... Tie cum iti mai e? Te-au lasat durerile? Ia preventiv 1 NoSpa. Ai grija si de samburelul mic-pitic! Sanatate multa!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...