Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am pus poze noi cu Andrei la "Iunie"

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Lulu, ce tip cu ochelari de soare!!! si ce dintzisori frumosi!

vad ca te-ai tuns! iti sta bine!
sa fiti sanatosi!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Lulu, faine pozele albastricii tale. Sunteti tare frumosi amandoi. Si ce dantura arata el lumii...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Anis, s-a mai linistit ingerasul? Offfffff, dintisorii astia! Chiar vor toti sa-i iasa pana la 1 an?

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Laura, am citit povestea strumfilor... Cat ai avut si tu de indurat pana sa-i poti tine in brate... M-au innecat lacrimile de cateva ori, ce bine ca totul s-a terminat atat de frumos!
Credeam ca ne vei impartasi bucuria nasterii abia saptamana viitoare, dar ma bucur c-ai facut-o acum, inaintea petrecerii de moate si turta...
Stii, uneori ii povestesc sotului din intamplarile strumfilor, cum o iubeste Rares pe Bianca... Si-l simt ca ar vrea si el asa o minune... dar cand ii spun ca ai nascut la 8 luni si Bia a fost mititica... el care de a noastra zice c-a fost tare mica... imi spune c-ar fi fericit si daca ne ajuta Dumnezeu sa reusim sa avem inca un bebe.

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Al meu sot e pana la Constanta, moatza doarme, asa ca eu, ce sa fac, bananai p'acilea... Dar vad ca singura.

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Si eu pe aici, sunt incantata ca am slabit 8 kg! Maine este ultima zi de cura, fac o pauza, dar lupta cu kg nu s-a terminat .

Luminita, l-am vazut pe Andrei, perlutele din gurita si ochelarii . Va sta tare frumos impreuna!

Yasmari, m-ai dat gata cu "indeletnicirile printesei" . Daca o tine tot asa ai de furca .

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FETELEEEEEEEEEEE

Sunt disperata , Ingrid mi-a facut 39.3 acum 1 ora.I-a scazut , i-am dat novocalmin,panadol si comprese otet.

A refuzat mancarea...eu am zis ca e de la dinti ca nu avea febra mare.Am vb cu dr, ea zice ca deocamdata poate fi orice...banuieste ceva eruptiv...

Sunt disperata...eu gravida .off..nu ma gandesc decat la ea.
Trebuie sa-i dau din 4 in 4 ore panadol..

De ce acuma sta?Off

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Anis in primul rand sanatate bebelinei,voi ati mai depasit situatii de genul asta.In al doilea rand,ai grija si de BB mic,incearca sa nu te panichezi,sti ca si el simte!
Luminita...sunt de-a dreptul incantata.De ingerasul tau,de voi doi obraz langa obraz.Pupici dulci!Mai sti ceva de Simona?
Yasmari pupam fata,dar fara gratii si ii trimitem in dar o
Diana...FELICITARI!Ce inseamna sa aiba omul ambitie!!!
Laura special te-am lasat la urma.Mi-am spus parerea si la povestea nasterii...sa va umple viata numai de bucurii si "grasul" Rares si "surpriza lui tati" Bianca!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am uitat sa va spun:la noi sta sa sparga D6!Ceva mai maraita zana mea,dar sub nici o forma nu avem problema cu mancarea.
Dimineata a mancat branzica dulce facuta in casa,cu galbenus,putin unt si rosie,toate amestecate.A fost lesinata.La pranz am servit mancarica de conopida cu carne de pui,iar seara supa de rosii si budinca cu stevie,facuta dupa reta lui Gesi parca.Sper sa nu gresesc!!!
Intre mese fructe la greu si laptele de rigoare dimineata pe la 7.Seara a inceput sa nu mai bea lapte.Cum sa fac,bea cam putin lapte...In schimb e moarta dupa paine.Sa-i rup bucatele mici si sa le manance singura...

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput