Logan-mania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Ledi, multumesc de idei, am consultat cu atentie lista ta, multe sunt oferte traznet, dar io tre' sa mai tin cont de ceva, io mi-s de la tara, ca atare drumul e pietruit si cu multe gropi, fordul pe care l-am avut l-am nenorocit, avea garda foarte joasa.

am mai avut un reno' mai vechi, da' vechi tare, tare am fost multumiti de ea, cu ea "ne-am construit" casa.

deci fordu pica.

sitroenu' si pejo'ul la fel, par masini sensibile si vad ca au garda la fel de joasa.

foarte tentant pare fiatu' punto, cre'ca trag maine o fuga la dealer.

multumesc mult pt idei.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Adusco,uite te rezolv eu,ptr 9000€ iti dau un cabrio sa moara moldovenii din sat de ciuda.Fac asta pentru tina ca imi esti draga si iti sint dator

Mergi la inceput

mi-l dai in leasing? ca cu cash nu poci.

vad ca se preteaza la mine la tara, plus ca are 5 stele NCAP, tareeeeee.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

quote:
Originally posted by adusca

Ledi, multumesc de idei, am consultat cu atentie lista ta, multe sunt oferte traznet, dar io tre' sa mai tin cont de ceva, io mi-s de la tara, ca atare drumul e pietruit si cu multe gropi, fordul pe care l-am avut l-am nenorocit, avea garda foarte joasa.

am mai avut un reno' mai vechi, da' vechi tare, tare am fost multumiti de ea, cu ea "ne-am construit" casa.

deci fordu pica.

sitroenu' si pejo'ul la fel, par masini sensibile si vad ca au garda la fel de joasa.

foarte tentant pare fiatu' punto, cre'ca trag maine o fuga la dealer.

multumesc mult pt idei.

Iti recomand calduros Logan-ul pentru ca noi am fost in acest week-end pe Transfagarasan via Pitesti - Curtea de Arges cu intoarcere prin Rasnov - Valea Prahovei si a avut un consum mediu de 6,5% in conditiile in care am traversat practic Carpatii de doua ori si am si colindat pe coclauri ca sa cautam cazare; ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ac-ul a functionat mai tot timpul. Confortul pentru mine si cele 2 mandre a fost destul de ok iar tinuta la drum impecabila. Pana s-or alinia soselele romanesti la rotile europene cred ca Loganul este cea mai buna solutie (evident pentru oamenii normali si nu pentru bogatasii pentru care mia de euro reprezinta bani de scobitori).
Mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Camelia ,noi am optat pt Logan .Voiam musai masina noua ,cu Ac ,portbagaj mare (ca tre sa incapa carutu ,tricicleta ,etc) .Nu e masina mea preferata ca aspect dar e tot ce ne-am fi putut permite la veniturile noastre .Am optat pt credit de nevoi personale ,ca nu mai suport sa aiba careva drepturi pe lucrurile mele .Credit La bcr ,Dae 15 la suta ,credit in lei ,am luat 250 milioane rol ,rata lunara 4 mil 700 pe 7 ani .Avem masina de vreo 6 luni ,vreo 8000 de km la activ si suntem supermultumiti de ea .Nu am avut nici un fel de pb cu ea ,consumul in oras nu-l stiu ,in afara in jur de 5,6-5,8 daca nu sari de 110-115 de km /ora ,daca da ,consuma mai mult (chiar mai mult de 8) .Fata de "limuzina " noastra anterioara ,o dacie din 1975 asta e parfum .

Daca aveam cu ce voiam Renault Laguna care mie imi place mult de tot sau un Bmv ,da pana atunci votez cu Loganul .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

iar am vizitat toti dealerii din iasi, ne-am hotarat de o suta de ori, ne-am razgandit de nooj'noo.

pana la urma am rezervat un VW Polo, si am depus actele.

cam scumpa pt buzunaru' meu, da' sper sa nu fi gresit, mai ales ca are garda cam joasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:

iar am vizitat toti dealerii din iasi, ne-am hotarat de o suta de ori, ne-am razgandit de nooj'noo.

pana la urma am rezervat un VW Polo, si am depus actele.

cam scumpa pt buzunaru' meu, da' sper sa nu fi gresit, mai ales ca are garda cam joasa.

Adu,super alegere.vw sunt masini f bune si io zic c-o sa fi multumita de ea.Mie imi place masina doar ca n-am pus-o in lista ca stiu ca-i mai mult de 9000..In fine,la garda da ai dreptate..dar totusi banuiesc ca nu ai dampuri din alea uriase pe acolo..Si daca da,circuli si tu usor deh..pana iesi din zona
S-o stapanesti sanatoasa.

POZE

Mergi la inceput

saru'mana Ledi, abia astept s-o ridic....asta daca-mi aproba contractu'...desi n-au niciun motiv sa-l respinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:

saru'mana Ledi, abia astept s-o ridic....asta daca-mi aproba contractu'...desi n-au niciun motiv sa-l respinga.

AI bre grija cind incarci sacii aia cu balegar,sa nu dai cu scutu de shantz,ca e pacat de ea.Manual de utilizare ti-au dat?Sper ca ai senzori de parcare,sau o luati pe sus cind ajungeti acasa?

Mergi la inceput