Logan-mania
Raspunsuri - Pagina 2
adusca spune:
intr-o zi tre' sa ma hotarasc ce masina imi iau, oscilez intre Logan si Chevrolet Aveo , ultimul arata traznet, dar la testul Euro NCAP a obtinut o stea jumate, mai putin ca Matizul.
ce relevanta au aceste teste?
Loganul are trei stele.
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Leditia spune:
quote:
Originally posted by adusca
intr-o zi tre' sa ma hotarasc ce masina imi iau, oscilez intre Logan si Chevrolet Aveo , ultimul arata traznet, dar la testul Euro NCAP a obtinut o stea jumate, mai putin ca Matizul.
ce relevanta au aceste teste?
Loganul are trei stele.
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Eu am variat intre logan si matiz din cauza lipsei banilor.Adik am avut o suma tampita(si aia din credit)cu care nu puteai face nik pt a lua o masina mai buna..si n-am mai avut putin pt a putea sa-mi iau ceva fain.Acum,daca as avea vreo 8000-8500 as opta pt.o fabia(model nou,cea cu spatele rotunjit,ca mie nu-mi plac masinile patratoase),un golf 4(pt 5 mai trebe bani),un fiesta..Dar intre primele 2 s-ar da batalia,ca-mi plac la fel de mult,chiar daca ar fi second(am vazut fabia si la 7000 din 2005),am vazut la pretul asta destul de tinere,asa ca as prefera una din asta de 1-2 ani decat un logan nou.
Iar cu stelele alea la logan nush ce sa zic..eu am vazut pana acum 3 accidente in care au fost implicate loganuri,unde loganurile s-au facut pachet,iar soferii lor au murit!(la un accident s-a pocnit cu un cielo,la al doilea cu un peugeot,iar la ultimul,asta sapt trecuta a fost, nush cu ce s-a pocnit ca ploua cu galeata de nu vedeai la 2m in fata(iar io conduceam)asa ca nu am vazut si nici n-am putut iesi din masina sa ma uit(ca as fi avut timp ca s-a stat f mult in coloana).De cand am vazut cum aratau(fata de celelalte masini cu care s-au ciocnit)nici nu m-as gandi vreodata sa-mi iau logan.(ca s-au laudat ca e f bine dotat d.p.d.v al sigurantei..etc etc..si cand vezi ce-am vazut eu nu-i mai crezi)
pupice.
POZE
adusca spune:
Ledi, mie nu-mi plac deloc logan'urile, mi se par tare urate, de acceea cred ca optez totusi pt un renault clio, si-anume noul symbol, cu toate optiunile incluse ma ajunde in jur de 9000 de euro, bine'nteles ca io nu am decat banii de avans, adica in jur de 4000.
mi s-o scurs si mie ochii dupa skoda fabia avantage, are insa si ea o mare bila neagra, e submotorizata, ea cantareste peste o tona, iar motorul este in trei cilindri, si 50cp, daca mai folosesti si aerul conditionat, puterea motorului scade si mai mult, in cazul asta mai bine o impingi sa capete ceva viteza.
skoda e o masina de calitate, ca sa scoata acest model ieftin a trebuit sa taie de undeva, asa ca a taiat de la motorizare, aevo a taiat de la siguranta, voi vedea cu ochii mei de unde a taiat renault'ul
Leditia spune:
quote:
Originally posted by adusca
Ledi, mie nu-mi plac deloc logan'urile, mi se par tare urate, de acceea cred ca optez totusi pt un renault clio, si-anume noul symbol, cu toate optiunile incluse ma ajunde in jur de 9000 de euro, bine'nteles ca io nu am decat banii de avans, adica in jur de 4000.
mi s-o scurs si mie ochii dupa skoda fabia avantage, are insa si ea o mare bila neagra, e submotorizata, ea cantareste peste o tona, iar motorul este in trei cilindri, si 50cp, daca mai folosesti si aerul conditionat, puterea motorului scade si mai mult, in cazul asta mai bine o impingi sa capete ceva viteza.
skoda e o masina de calitate, ca sa scoata acest model ieftin a trebuit sa taie de undeva, asa ca a taiat de la motorizare, aevo a taiat de la siguranta, voi vedea cu ochii mei de unde a taiat renault'ul
e fabia si la 90cp,motor de 1.9..stiu ca-i caut unui prieten ori o fabia ori un golf,da' vrea diesel si alea-s rare si destul de scumpe.
clyo si in principiu masinile renault sunt masini scumpe ca si intretinere..
Noi am vrut o masina care sa nu fie scumpa la intretinere, sa fie mai micutza(s-o conduc si io,ca de ex loganu e aiurea rau si nu ai vizibilitate deloc in spate,iar io-s micutza si nu mi-a placut deloc cum stateam in el la volan) si sa nu consume mult(ca platesc rata lunara la credit si nu mai am de unde sa bag bani in ea mereu,sau sa consume ca disperata si in loc sa ma plimb s-o tin in fata blocului pe motiv ca consuma mult)..asa ca am intrebat diversi prieteni(pe care-i stiam ca se pricep)si ne-au spus pe unde sa ne orientam..doar ca din pacate nu am avut noi suma necesara pt masinile respective..si ne-am rezumat la ce ne-am permis.
clyo stiu ca a iesit bine la teste,insa e f scumpa ca si intretinere..dar daca ai bani si-ti permiti,io zic ca face.Adik e net superioara loganului.
pupice si multa bafta.
POZE
adusca spune:
Ledi, zau ca ma faci sa ma razgandesc pt a mia oara.
masina pe care o cumpar e tot pt mine, nu-s inalta deloc, in Golan ma pierd, am mai condus Matiz si mi-a placut mult.
stiu ca e tot Chevrolet, dar fata de Aevo a obtinut la crash
test 3 stele in loc de una juma'.
consumul mic m'ar avantaja enorm, ca circul mult prin oras.
imi zici si mie cat te-a ajuns si daca esti multumita de el?
saru'mana
Leditia spune:
hai ma..ca io-ti spuneam asa..nu sa te razgandesti...ca fiecare stie cat are buzunaru de larg sau mai stiu eu..
Matizu meu e penultima varianta,deci nu are abs si airbag,consuma putin,undeva la 5-5,5..acu'depinde mult si de stilul de mers..in carte ei zic ca consuma 4,2 la drum intins parca,da io nu stiu ca n-am mers de ex pe autostrada sau mai stiu eu..am scos-o la cta si pe aci si drumul e naspa,se lucreaza,ba mai dai si de-o coloana de mergi cu a doua si-ti bagi unghiile in gat..No,poate in iulie sa trag un drum la Buc si sa vad cat ia asa la drum intins,fara localitati,limitari de viteza sau mai stiu eu..Io am vrut pt mine asa micut,ca daca n-am obtinut de la banca o suma care sa ne permita sa luam o masina mai faina(fabia,vw.golf etc)am optat pt asta pana la urma pt ca-mi place mult mai mult decat loganu.Si pot s-o conduc si eu,am si vizibilitate in spate.Colega sotului are logan si m-am tot urcat la volan..si nu-mi place..are fundu mare,nu vad deloc in spate si nu-mi placea deloc..aveam impresia ca nu vad nici in fata deloc..si am zis clar pas!Plus ca am vrut sa am ac si alte chestii..nu voiam o masina cheala..
Vad ca tu vrei noua nu second..asa ca o fabia,un golf,clyo ori mai stiu eu ce masina..noua costa mult.
Preturile la matiz le vezi www.rodae.ro/preturi/" target="_blank">aici.
pupice.
edit:pai vazui ca vrei o masina meseriasa,puternica,asta e o masina de oras,nu e puternica..adik in nici un caz nu faci raliuri cu ea sau intreceri cu una de 1.9..da faza e asa"ai o masina puternica te si indeamna sa apesi acceleratia(ceea ce si dauneaza uneori din pacate),deci papa si benzina..."Io am un prieten care a avut un matiz si apoi un passat..si baga picioru bine in acceleratie..ca deh..daca duce,de ce nu?doar ca nu o data era s-o pateasca..:(..iar amenzile curgeau garla
POZE
adusca spune:
Ledi, ce vreau io nu se potriveste cu ce-mi permit.
deja la 9000 de euro ma intind mai mult decat mi-e plapuma (musai tre' sa ma las de fumat), sa trec peste aceasta suma mi-e de-a dreptu' imposibil.
eu tre' sa iau cea mai buna oferta de acesti bani, niciun leu mai mult.
Leditia spune:
care e suma pana la urma?ca nu pricepui..ai 4000 de avans..da 9000 e mai mult decat iti permite plapuma..iar peste iti e imposibil.
Si eu am luat ce mi-am permis..ca la ce visez io..ee asta-i cu totul alta poveste(visez la un vw touareg,chit ca m-as catara in el la cat ii de mare)
Ai putea lua o masina in leasing,ca oricum banii nu-i ai pe toti sau poti face un credit si sa mai pui restul si sa te duci s-o iei cu banii jos..La 8-9000 ai cu totul alte variante..dar nu stiu daca noua..oricum 1 an e ca si noua..deci n-ar fi mare bai,zic eu..
pup u.
POZE
adusca spune:
poi sa te lamuresc ca nu prea stiu sa ma exprim
am 4000 avansul.
suma pana la care pot duce niste rate rezonabile ar fi de 9000 de euro, adica asta sa fie pretul DDP al masinii.
iar prin leasing cre'ca nu pot lua masina SH ci numai noua.
creditul bancar iar e exclus, mai am doo credite, ca doara anu' trecut mi-am terminat casa.
ca atare ma repet: pot lua o masina care sa nu fie mai scumpa de 9000 de euro cu toate taxele incluse, pot da un avans de 4000, iar rata lunara sa nu depaseasca 150 de euro.....toate acestea prin leasing si nu credit bancar, capisci?
Leditia spune:
ihim
1.Se poate face leasing si la sh.
2.La 9000 ai destule variante :skoda fabia-noua,au oferta acum...1,2 motoru e ok,ca doar nu o iei pt curse..pt oras e f buna.
Ar mai fi chevrolet aveo,dar e inferior skodei...apoi kalos..
Citroen C1(clasa mini)
Matiz
Logan
Fiat panda(mai e si panda 4x4)
Fiat punto classico-e vreo 9233 acu la oferta(deci un pic peste)
Si ar mai fi hyundai getz e acum la oferta..arata fain.
Ford Ka(un pic peste 9000)
Clio
peugeot 107(clasa mini)
Si or mai fi,da nu stiu eu..Ca acum ofertele is in floare..
Insa dintre toate as alege clar skoda fabia!Nu ai ce-i reprosa,pe bune!E o masina f buna si merita.(edit:nu asculta aci de mine,ca-s subiectiva,imi place de mor de aia nu-s obiectiva..recunosc)
pupice si sa-mi spui ce te-ai decis sa-ti iei pana la urma.
edit scuze am scris punto,in loc de panda..punto e un pic mai scumpicel..am mai scris in lista de hyundai..
PS:Am uitat ca te-ai mutat la mosie,clar citroen si peugeot-ul pica.
Numai bine
POZE