Mamici de mai-iunie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 27
camelia.t spune:
Steluta, multumim pentru cantecele!! Pustiul meu mai mare este cel mai incantat deocamdata.
Nasteri usoare pentru cele care isi asteapta bb-ii zilele astea.
adela si piticii Fineas si Andrei n.28.10.2001; n.24.05.2006
Baieteii lui mami
aici
inaioana spune:
Stelutza, vreau si eu parola ca am pierdut-o
, te rog!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Zax, carutul meu este marca Brevi modelul Grillo. (este exact asta: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=397&from=kelkoo )
Asa am avut si la Katja si am fost extrem de multumita. Este un carut care merge de la inceput la 3 ani, iarna si vara, foarte usor si lejer de manevrat. De fapt mie mi se pare cel mai usor de manevrat carut pe care am pus mana vreodata. Singura chestie pe care nu o are si pe unele fete le intereseaza (pe mine nu, sau cel putin nu dau toate calitatile lui pe asta sub nici o forma) este manerul reversibil (adica sa il tii pe bebe si cu fata la tine si cu spatele).
Mult succes!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
adib spune:
buna fetelor
am reusit si eu sa mai vad net.
vreau sa va anunt ca azi avem 4 saptamini. ne simtim ok. mai ales Raluca. eu si Ela sintem rupti. programul e ceva de genul noapte de noapte intre orele 3 si 8 avem discoteca. mincam seara intre ora 10 si 12 (cind cum) circa 150 ml laptic si ne trezim la 3, dupa care ...
sinii lui mami sint praf, motiv pentru care de vreo 3 zile alapteaza cu restrictii.
Avem si o singura poza cu care sa iesim in lume. e de cind aveam 4 zile si o puteti vedea la semnatura.
va dorim numai bine.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/album?.dir=/8554re2&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0
Dandush spune:
Adib sa va traiasca fetitza( mi-am permis sa ma uit la poza
).....
Si eu am nascut in Mai (dar acum 8 ani
), dar nu asta e motivul pentru care am intrat.
Am vrut doar sa urez proaspetelor mamici crestere usoara si sa aveti parte de multe bucurii de pe urma ingerashilor 
, iar mamicilor in devenire
.....nastere usoara.
S-auzim numai de bine. 
D.K.
inaioana spune:
Gicutza, nastere usoara ca fulgul, refacere rapida si bb papacios , sanatos si cuminte!

Adib, superba obrajoasa voastra! Sa fiti fericiti!
Virgi, ai putea sa-mi spui si mie cat costa la voi un "wrap" "profesional? Ca ma gandesc ca daca nu e prea scump (cu tot cu transport), mai bine ti-as trimite bani cu rugamintea de a-mi trimite si mie unul prin posta, decat sa-mi confectionez eu singura aici si sa o dau in bara poate...
Nu sunt adepta tinutului copilului in brate non-stop (sa nu exageram
) dar ma gandesc ca m-ar ajuta uneori prin casa cand am activitati de facut si mai ales cand trebuie sa ma ocup de Katja si bebe plange.
A, si parca intrebai ceva si de alaptat (sper ca imi aduc aminte corect, scuze daca nu): poti sa revii la alaptat dupa cateva zile daca vrei, secretia lactata revine cu stimularea adecvata. Multi pupici printesei!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
angelica_g spune:
Gicutza, Ella, Cristina MULTA BAFTA SI CURAJ! GATA, A SOSIT SI LA VOI MOMENTUL!!!!!

Stelutza re rog, ... si la mine parola...

... vad ca nu stie nimeni cum pot testa reactiile bb la ce mananca mami... (dupa cat timp ajunge in lapte ce pap eu!!!) ... da' spuneti-mi si mie cum dorm bb-ii vostri de 5 sapt... ca a mea m-a disperat cu-un plans si-un stat prin brate!...
Vivighe, cat ma bucur ca esti bine! Nu renunta! Daca te mulgi laptele o sa fie pregatit s-o rehraneasca pe printesa, iar daca "nu vrea sa mai i-a sanul", n-o lasa sa faca mofturi de pe acum! Arata-i cine-i sefu'-n casa!!! (glumeam!) Las-o putin mai mult decat timpul obisnuit de masa, ca sa i se faca foame si sa nu aibe de ales (asa procedez eu cu ciorba la baiatul cel mare
)
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Neda, Irinel sunteti bine???! Dati-ne un semn!
A facut cineva teste hematologice de sange micutilor? Noi avem vreo 5 analize in afara normalului (eritrocite, hematocrit, hemoglobina eritrocitara medie, neutrofile si limfocite)... dr. inca nu-mi raspunde... sunt tare curioasa ce-or mai si astea... abia pe la 3 o sa mai sun... (bilirubina este inca mare : 7,00)...
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
VoichiV spune:
Gicutza, nastere usoara si un bb sanatos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos