Mamici de mai-iunie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 26
nikolett2445 spune:
am vrut sa mai specific ca noi papam lapte praf dar in loc de vizualizarea mesajului am dat trimite mesaj.sunt obosita treaza de la 6 si acum am prins un pic timp liber.
MERSIC.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)
monu spune:
Nikol, Daca nu e cu suparare o sa incerc sa raspund si eu la intrebari.
1. foloseste ce scutece ii vin bine bebelusului.
2. baita si acuma la 1 an si ceva noi ii facem zilnic. (este cald afara si transpira iar asta poate duce la iritarea pielii ca sa nu zic dermatita atopica
).
3. eu masajul il fac dupa baie cand o dau cu crema.
4. noaptea si noi incercam sa ii lasam o pauza mai mare ca sa se odihneasca stomacul. dar acuma depinde de apetitul fiecarui bebelus.
multa sanatate
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Steluta spune:
La noi deocamdata nici-o schimbare. Bebelina sta foarte cumintica in burtica si nu se grabeste. Am vorbit cu dr. T si mi-a spus ca acum este foarte aglomerat la spital si nu prea sunt locuri. Asa ca a ramas stabilit ca vineri la ora 7 sa ma prezint la spitalul Elias si mai vedem ce facem.
Pun in continuare melodiile de pe Cutiutele muzicale pe mailul comun. In weekend Arleena vrea sa mai puna ceva povesti. De aceea vom avea nevoie de mai mult spatiu.
Deci am creat un nou cont pentru noi pe gmail. Numele contului nou este mai.iun2006@gmail.com cu aceeasi parola ca si pe yahoo. Am trimis un e-mail cu detalii si pe yahoo. Astfel pe gmail avem la dispozitie 2,5 Gb pentru cantecele, povesti.
Vor ramane Cutiutele muzicale 1, 2, 3 si 4 pe yahoo, si Cutiuta muzicala 5, precum si Cantece de leagan 1 si 2 le voi pune pe gmail.
Spor la ascultat!
Steluta
38s+.
nikolett2445 spune:
MONU mersi de raspunsuri,asta a fost cu internetul pe ziua de astazi,ma duc la baita si poate mai intru curad.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)
zax spune:
Maine mergem si noi la doctor sa vedem cum stam. Poate, poate...
Succes si celorlalte fete care merg maine la 

Dana
39+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
EllaX spune:
Salutare!
Raportez: am fost astazi la control la obstetrician. Ana este deja fixata cu capsorul in micul bazin, pe unde va si iesi - dupa cum s-a exprimat dr. Muresan, "e in pozitie de start". Avem 2900g - asta aproximat ecografic - si totul e bine, in rest. Cica oricand pot naste (in sensul ca sunt si eu apta, si bebele e bine, exista si posibilitatea sa se declanseze travaliul). Daca nu nasc pana atunci, ma mai asteapta sambata viitoare la control... dar doctorul se indoieste ca nu nasc pana sambata viitoare!![]()
In rest, toate-s bune si frumoase. Am bagat o prajitura la cuptor, doar-doar de oi mai pune kg pe mine, pe langa cele 25 deja puse. Sotul mi-e rupt de oboseala, dupa noaptea de la munca, dar e in continuare zugrav pentru camera Anei. Iese frumos ce face el acolo!
Rugaminte: imi trimite cineva parola contului comun de mail? Ca eu am sosit mai tarziu pe forum si nu o am. Multam fain!
EllaX,
37w5+ cu
Ana-mica-din-burtica
PS: eu stiu ca destul de eficient in declansarea travaliului poate fi si sexul. Sperma contine ceva substante care pot induce nasterea, pe langa reflexele declansate de penetratie, reflexe care pot actiona in aceeasi directie. Asta pentru cine mai poate... Coca-cola cel mult va agita copilul... cred... Pup!
carminabulina spune:
Buna seara!
Cer scuze ca intru asa de rar, de fapt scriu, ce de citit citesc in fiecare seara, dar timpul este atat de pretios...
Felicit inca o data noile mamici, am vizionat toate pozele cu bebei, sa spun cat sunt de minunati? Ar fi de prisos...Toti, absolut toti sunt niste ingerasi dragalasi,
pe mamici si pe bebei.
Nicoleta, zici ca manaca din 2 in 2 ore, dar cred ca mai conteaza si cantitatea de lapte pe care o bea. Ziua al meu mananca din 3 in 3 ore, catodata si 2 ore jumate iar noaptea ultima masa o ia la 21.00 si urmatoarea de la 2.00 in sus. Cert este ca urmatoarea este la 7.00 dimineata, indiferenta daca manaca la 2, la 3 sau la 4. Asa ca nu cred ca e un motiv de ingrijorare. Eu am incercat sa-i pun mai mult in biberon seara ca sa doarma mai mult si cateodata mananca 130 ml. catodata doar 100 ml si tot cand vrea el se trezeste.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
carminabulina spune:
Ioana, super comentariile facute pozelor...dar puteai sa ma sari cu o poza 
, dar sa nu se sperie fetele de mine...
...sa stiti ca eu in realitate nu sunt atat de grasa si nici atat de stramba, de vina este aparatul foto al Magdei care distorsioneaza "frumusete" de mamica
.
Luni am facut 4 saptamani de cand am nascut si cred ca mi-a venit ciclu. Acum imi dau seama ca eu nu stiu nimik despre lohii si alte alea. Dar dupa 2 saptamani jumate de la nastere mi se oprise orice scurgere...ma rog nu era sange. Dar de luni curge iar si este un sange visiniu, exact culoarea visinei.... Eu nu am alaptat si cred ca este posibil sa-mi vina ciclul atat de repede.
Poate mamicile cu experienta ma pot ajuta cu o vorba...multumesc.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
Steluta spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Rugaminte: imi trimite cineva parola contului comun de mail? Ca eu am sosit mai tarziu pe forum si nu o am. Multam fain!
Ella, ti-am trimis mail cu parola la conturile comune.

Steluta
39s (FIX).