Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Luana, chiar ma-ntrebam...nici o problema, nici o nuvela?! esti totala!

Virgi felicitari!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

INAIOANA, LA MULTI ANI! (scuze de intarziere!)

ADRIELLA ; VIVIGHE
LA MULTI ANI!!!
Vivi, in avans, ca cine stie dk mai pot scrie pana maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ina - ti-am scris detalii pe mess.

Stela - nastere usoara

Mergi la inceput

Alexutza La multi ani pt ieri - Alexia Elena este de acum in randul prichindeilor!!! Sa ma anunti cand incepe sa mearga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

GICUTZA, TINEM PUMNII PENTRU O NASTERE USOARA!!!

ADRIELLA SI VIVIGHE, LA MULTI ANI!! SA FITI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!! BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI!!

Ioana si Angelica, v-am trimis parola. Succes la descarcat!

Apropo, am terminat de pus si ultimul CD. Gasiti toate cantecelele pe yahoo si gmail.

Adib, sa-ti traiasca printesica!!

Steluta 39s (FIX).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Alexandru si Octavian
sa cresteti mari si sa le bucurati pe mamicile voastre Ina si Adriella carora le uram LA MULTI ANI!!! chiar daca cu intirziere.

multumim pentru felicitari si urari Steluta, Ina si Dandush. sinteti f.dragute.

legat de alimentatie, credeti ca e devreme la 4 sapt sa incercam sa influientam programul de masa? am vrea sa mutam cumva perioada de somn de circa 6 ore de dimineata in cursul noptii.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/album?.dir=/8554re2&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Incerc sa va scriu povestea nasterii lui Rares:

Sambata 27 mai - doua contractii nedureroase. Mergem mai departe nu e de bagat in seama.
Duminica 28 mai - inca doua contractii.
Luni 29 mai - ma trezesc de dimineata si ma gandesc sa o sun pe dr sa vad daca este la spital si daca ma poate vedea. Ma cheama asa intr-o doara la spital si imi face un control la masa. Concluzia: burtica e putin cam tare. "Facem o injectie si mai stam o saptamana". Apoi tot ea zice sa facem o ecografie sa vedem exact ce si cum cu bebe ca eu sa plec linistita acasa.

Ma intind pe pat si aud cand ii spune asistentei: "fa-i doamnei o fisa de internare". Intreb ce se intampla si imi spune ca nu mai am lichid ca in placenta s-a dezvoltat hematomul care a ajuns la 28 cm.

Imi sun sotul sa ii spun (era la serviciu) si el dragut cand imi aude vocea imi zice: "poti sa ma suni peste 5 minute". Eu il intreb "poti sa vii ca nasc..." si inchid.

M-am trezit apoi cu el la spital dar asta era dupa operatie. Totul s-a intamplat foarte repede. Doctorita era agitata, suna in stanga si in dreapta. Parca o aud i acum cum ii chema pe toti de acasa sa vina ca nasc eu.... Mi-am dat seama cae ceva grav dar nu am avut timp sa intru in panica.

Cand m-am trezit din anestezie l-am intrebat pe sotul meu cum e bebe? Cate kg are? lungime...etc...Imi aspundea saracul dar nu avea putere sa imi spuna ce era mai grav: bebe nu respira singur. Era plin de fire si tot felul de aparate. Intr-un tarziu a aparut soacra mea care mi-a zis ca bebe nu e prea bine si am vazut ca era cam neagra la fata...

Abia atunci am realizat ca ceva nu e in regula dar au avut grija sa ma ameteasca din nou asistentele. Am avut parte de un cocteil de 2 diazepam si 2 fenobarbital si cat credeti ca am dormit? 40 de minute....le-am speriat pe asistente....

A doua zi am cerut sa il vad pe bebe si nimeni nu vroia sa mi-l aduca. Seara i-am spus sotului ca daca nu ma duce la pitic ma riic din pat singura si plec. M-a dus intr-un final si l-am vazut....mult spus l-am vazut ca erau numai fire si perfuzii pe el si mai avea si casca de oxigen pe cap. La capatul mesei pe care era urla un aparat [pe care scria mare cu rosu ALARM...a fost ingrozitor. Eram distrusa....

Apoi am inceput sa aflu usor usor ce se intamplase. Eu aveam inca trei furtune in burta si ma miram de ce nu pot sa ma misc....dar nu mai conta. Nu vroiam decat sa fie bie bebe.

Abia in a patra zi l-au scos de la oxigen si au inceput sa ii dea laptic de la mine (3 ml la o masa). Dar era totusi ceva...Il sun pe sotul meu fericita sa ii spun si el imi zice ca si-a rupt piciorul si se duce la urgenta. Am cazut din nou in groapa si am trecut la diazepam.....Abia dupa o saptamana am reusit sa imi tin pentru o clipa puiul in brate...

Acum suntem bine toti 4.

Sunt tare mandra de baietii mei....

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

flori, scuza'ma ca te'am "urmarit" aici, dar abia asteptam sa aflu povestea mai pe larg.
sunteti o familie de luptatori ! sa va dea Doamne Doamne multa sanatate, si de'acu inainte numai bucurii si impliniri, ca ati tras destul pana acuma.

pupici la bebici !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Ioana - multumesc mult de raspuns. Sunt foarte incantata si eu de carut - cum arata si faptul ca e foarte usor. Sunt convinsa ca e usor manevrabil. Iar chestia cu manerul reversibil pe mine nu ma pasioneaza deloc. Alta e faza - am vazut ca nu are husa pentru picioare. E vreo problema iarna? Nu stiu, intreb ca daca zici ca ai avut la fel si la Katja sigur poti sa-mi spui. E necesara aparatoarea asta de picioare sau putem supravietui si fara ea. Si daca da, cum? si

Dana 39+ Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Supravietuim excelent fara ea, ti se pare Katja cam suferinda in urma iernilor fara husa pentru picioare?
Acum, serios vorbind, copilul este bine imbracat iarna oricum. Daca simti neaparat nevoia sa il acoperi ii poti pune oricand o paturica sau o plapumioara (practic asta sunt si husele astea) sau poti intreba la firma daca nu au cumva de vanzare separat huse (stiu ca au aparatoare de ploaie, spre exemplu...). Eu nu am simtit nevoia sa o acopar pe Katja cu nimic, am imbracat-o bine, conform temperaturii, i-am pus ciorapi grosi si ghetutze si gata (poti sa ii pui si costum din ala gen de ski, special pentru bebelusi daca locuiesti intr-o zona foarte figuroasa sau faceti plimbari lungi pe frig maxim). Mai ales ca la iarna ei nu vor fi nou-nascuti care sa stea pe spate incotosmanati, s-ar putea nici sa nu accepte sa nu-si vada ghetele in timpul mersului!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput