Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Florypop, ma bucur ca acum sunteti bine! Chiar ca sunteti o familie de luptatori!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Steluta
cintecele sint bestiale. sper sa reusim sa o adormim pe Raluca mai usor.

Numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/album?.dir=/8554re2&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Steluta...vreau si io parola...please.

Angelica...hemoglobina,hematocritul si hem. eritrocitara medie...daca sunt scazute e semn de anemie prin lipsa de fier.Neutrofile,limfocite...sa nu fie vo infectie.Dar mai bine vb cu doc.

Si eu ma tot intreb cum s-o fac sa doarma mai mult noaptea.Oricum...de cand cu lapticul praf macar si-a facut un program...papa la 4 ore.Sper sa si-l mentina si apoi.Ii dau cate 100 ml cum scrie pe cutie.Parca nu-mi vine sa-i dau mai mult.Ma rog...ea e cu manutzele in gura dupa vo 2 ore da o pacalesc cu suzeta(pana acu' n-o voia de loc...acum e cea mai buna prietena a ei).

Multumesc pt urari.Va pe toate.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Irina, probabil are o anemie de fier.Si Victorul meu are.Doctorul i-a dat fier si vitamine, dar a facut diaree si acum asteptam sa treaca ca sa continuam caci am intrerupt fierul.Spune-mi si mie ce ti-a zis doctorul tau.eu vreau sa ma mai duc si la altul si sa-i mai repet si analizele.Sper sa fie bine.Si eu am avut anemie cand eram mica, pe la 7 ani , dar am rezolvat-o si chiar fara medicamente caci nu se gaseau.

La multi ani sarbatoritelor de iunie!

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Flory, multumim pentru poveste. O pun acum pe web.

Vivighe, am trimis parola pe PM.

Spuneti-mi si mie, mai e cineva nebun sa se duca sa-si schimbe permisul de conducere cu o zi inainte de a se interna in spital sa nasca?? . Noua luni de zile cat a durat sarcina nu am facut-o. Dar am zis sa las toate lucrurile in ordine. Ramane sa vad cand voi putea sa-l ridic.

Altfel ne simtim tare bine. Bebelina e cuminte si nu vrea sa paraseasca burtica mamii .

Steluta 39s (FIX).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Flory - pentru mamica luptatoare.

Adib- superba fetita voastra. "You did a good job"

Se pare ca la noi au ajuns " colicile". Durerile apar doar seara dupa 6 si se pare ca tin ceva. E ora 11:30 seara si n-am reusit sa rezolvam problema. Suge 2-3 gurite din bibe, apoi arunca si plange cat de tare o tine gurita si tot asa ne chinuim. A trecut si ora de nani, i-am facut baie asa agitata.
Se mai lupta careva cu asemenea simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Marti 13 la ora 23.55 (ora Canadei) a venit pe lume fetitza mea scumpa si draga Nicole Evelyn. Greutate 3.058, 50 cm si scor apgar 9.
Doctor Lucky. Natural cu epidural.
Mami este terminata a fost f lung delivery si sunt rupta f rau pt ca a trebuit sa foloseasca forceps.
Le felicit pe cele care au ales cezariana. A fost cumplit la mine dar fata e sanatoasa.
Va pup revin cu poze mai incolo

Diana 40w 4d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Steluta, multumesc pentru informatiile despre mailul comun! Si pentru promptitudinea cu care mi-ai raspuns. Cat despre PM... eu nu stiu cum se face sa le activez. Stiu ca am mai citit pe undeva, intr-un mesaj trecut, cum se face treaba asta, dar... unde?

Inaioana, cu intarziere, LA MULTI ANI! Adriella, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si norocoase si sa va bucurati de voi si de ceilalti!

EllaX, 37w6d cu Ana-mica-din-burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Felicitari Diana! Sa fie fetita sanatoasa , cuminte si papacioasa! Imi pare rau ca te-ai chinuit asa dar, sunt sigura ca printesa merita si iti urez refacere rapida si laptic mult de tot!
Abia astept sa vad pozele mai ales ca Evelin e nascuta de ziua mea..sunt convinsa ca e frumoasa si desteapta!

Virgi, uff..sper sa tina putin colicii la voi. Aici exista diverse medicamente pentru asta, la unii bebelusi au efect unele dintre ele. Oricum, incearca pana una alta sa o tii in brate,cu burtica pe burta/pieptul tau si sa ii fie cald la burtica. Si intereseaza-te cam ce se da pe acolo pentru colici.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Heeei, bine ai venit, Nicole-Evelyn! Felicitari, Diana79! Sanatate, refacere usoara, laptic si pofta de el si soooomn bun!

EllaX, 37w6d cu Ana-mica-din-burtica

Mergi la inceput