Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Miha am citit mesajul tau. Pai atunci vezi ce faci cu actele.Un titlu ar putea fi "sa o salvam pe Diana" sau "Diana sufera de....si are nevoie de ajutor"Ce sa zic, succes in actiunea pe care ai inceput-o!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Cami , daca datele pe care le aveai in PC erau pe aceeasi partitie pe care era instalat Windows ( de exemplu pe C ) , chemi un tehnician PC si-i spui sa scoata de pe hard disk datele pe care le ai (se face cu un program special , am uitat cum se numeste , dar daca vrei , fac sapaturi , dar oricum , tehnicianul stie ce trebuie ...sau ar trebui ).
Ideea e ca da, se pot salva datele pe care le ai...desi eu te sfatuiesc ca pe viitor , daca ai Windows pe C , sa salvezi totul pe D (si astfel , ai mai putine probleme cu virusii , care ataca mai mult ce e pe C -asta de la mine citire ), si daca se mai intampla ceva cu Windoes , doar il instalezi din nou si...gata !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

eu am fost cu lucas la dr nu are nimic grav doar racit cobza.

elenasa va traiasca mica crestina

georgi tinem pumnii.

miha moama ce harnica ai fost.

lucia liviu in poza cu tine seamana cu tine si in poza cu tati seamana cu el, concluzia e ca seamana cu amandoi.

fla gata treaba?

mmiha un gest foarte frumos, cu Dumnezeu inainte,fetita e tare inteligenta eu abia am putut sa ma uit la emisiune[g]

constiinta civica am si nu am depinde de situatie

ma duc sa-mi hranesc printzul

Doamne multumesc ca am copii sanatosi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Dana ma bucur ca Lucas e bine, ca nu sunt probleme grave. Sanatate multa!Daca ziceti voi asa o fi cu semanatul lui Liviu.Mai Dana, io acu vad ce fetita mare ai si ce diferenta mare e intre ea si fratior. La fel e intre mine si fratele meu, de fapt mai mult, 13 ani.Eh, poate da Dumnezeu si mai fac si eu un fratior ptr Liviu sau surioara, mai incolo...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ca tot veni vorba de fratiori si surioare,nu va mai arde sa faceti unul?(mai ales voi cele care aveti cate un singur copilas)

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,iaca am ratat o ciupercuta cu mujdei din cauza fusului orar.Am gatit,le-am si mancat... Oricum,am notat pentru data viitoare. In legatura cu Windows-ul,asa cum a zis si Ioana,ai pierdut doar ce aveai instalat in partitia cu Windows-ul.Si acelasi sfat ti-l dau,chiar daca stiai...instaleaza tot ceea ce tine de Windows pe o partitie si restul in alta.In felul asta ruleaza si programele mai bine. Cre ca ai inteles ce-am vrut sa zic...

Luna,ce-ti veni?Ti se facu de-o matura pe spate? Te rog sa nu cobesti! Chiar daca vreau,vreau,vreau!!! o fetita... mai incolo oleaca!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele.Mai dau si io o tura pe la voi ca nu ma pot abtine.

Dana Lucas sa se faca bine si bine ca nu e grav.Mersic ca-mi tineti pumnii.Imi doresc taaare mult sa scap de gaura asta neagra care e invatamantul...

Luna daca ma intrebai acum un an iti spuneam daaaaa mai fac...Dar acum...nu ma simt in stare pentru inca unul.Cel putin nu acum.Simt nevoia sa plec la servici, sa ies din cotidian...

Si ca de obicei, nu mai stiu care ce a zis.

Ba mi-am amintit.Miha vreau sa te feicit pentru sufletul tau mare si pentru ca te implici sa-ti ajuti prietena..

Io ziceam ca maine dau o fuga pe la tara si stau toata ziua.Dar cu ploile astea... mi-e groazaaaa.Parca vad ca o adun pe Stef de prin toate baltile.Si astia nu anunta nici o imbunatatire.Ioana ia baga un val de aer cald si la noi.

Eh! Cam asta e... ma apuc iar de treaba dar mai trec pe-aci ca iau legile de pe net.Deci, sunt cu okii pe voi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

stai Miha nu sari cu la mine ,oricum cand va fi sa fie sper sa ai si o fetita,ca sa fie pereche

Georgi...asa am patit si eu,al meu a fost atat de zbenguit ca mult timp nu mi-a mai trebuit...vreo 3 ani ,Insa am multi prieteni care nu-si mai doresc al doilea...si cu cat trece timpul cu atat mai mult nu vor.

Va pup si va urez noapte buna (m-a trimis sotul la culcare)

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,lasa-ti gluma ,ca mie nu mi-a venit ciclul.
trebuia sa-mi vine de ieri...si nimic.
sunt cam sfeclita.
sper ca nu e nimic.de fapt n-ar avea cum ,ca doar m-am protejat.
of!
tare sunt necajita!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Somn usor vise placute puricii sa va sarute tot din 5 in 5 minute

Noapte buna si de la mine...io' tre sa mai stau putin ca m-am apucat de "imprumutat" Pinochio de pe net si mai dureaza putin...pana termin.

LA cererea Mariei....maine caut 1001 dalmatieni.
Va pupik

mmiha

Mergi la inceput