Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 5
impreuna spune:
Eu am constiinta civica:)
Noroc k n-am fost nicioodata internata in spital si n-a trebuit sa dau spaga. Daca ma gandesc bine, cred ca n-am dat niciunde.
Dar cand adunam bani pt profesori sa le facem cate o mica "atentie" inainte de examene, se pune?
Elena felicitari pt botez, si noi vrem sa va vedem printesa.
Unde ai incercat sa atasezi poze, pe yahoo?
La mancaruri si d'ale bucatariei nu ma bag ca nu vreau sa va am pe constiinta:)
Raspuns doar la urgente, acum am ajuns acasa si am o gramada de treaba :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Am aparut si eu...
In leg cu constiinta civica....anul trecut, cand am fost internata cu Maria in spitall cu hepatita am cheltuit toooooti banii de un an de facultate 10 mil in 2 sapt.
Asa ca...
In legatura cu Diana....imi tot fac curaj sa o sun pe Cristina, irei i-am trimis un sms luung si azi de dimineata ma sunat ...da nu i-am raspuns sa nu o taxez. Sper ca pana diseara sa imi fac curaj sa o sun....imi vine sa plang cand ii aud vocea
Eu chiar vreau sa o ajut, am vorbit cu fostele colege cu prietenele mele...toate sunt dispuse sa ma ajute...INSA trebuie sa discut cu ea....sa-mi accepte ajutorul.
Nu sunt la prima actiune de genul asta...nu gasesc link-ul respectiv..am mai ajutat tot fetita unei prietene si culmea, tot Diana o cheama, parintii ei au abandonat-o si Soarana, prietena mea a infiatt-o. La ea nu era cazul de banii multi ci numai de hainute incaltaminte....d'astea.
Anul trecut se intampla asta si fetele de pe forum au fost super saritoare...tin minte ca ne-am intalnit in herastrau mai multe si a primit o gramada de hainutee jucarii si banuti.
Acum Diana este bine, a crescut, vorbeste.........aaaa am uita sa va zic ca nu era dezvoltata din toate punctele de vedere pt varsta ei...deci nu vb si nici nu putea sa mearga ca si copii de varsta ei.
Caut link-ul si revin
mmiha
maria2mami spune:
am gasit
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51573" target="_blank">Sa redam VIATA si SPERANTA DIANEI-MARIA
O sun azi sa-mi dea dosar-ul cu analize si apoi scriu Admin.
cel mai mult ma marcat fraza in care a zis ca nu-si permite sa-i cumpere jucarii......pai mai fetelor in magazinul in care lucram era un raion impresionant de jucarii toata ziua le bibileam si le intorceam pe toate partile...era o nebunie si ne gandeam....cate jucari vom cumpara noi copiilor nostri....
Au fost ani foarte frumosi....desi recunosc ca eram geloasa pe ea atunci ca era gravituta. Sa-mi fie rusine
mmiha
maria2mami spune:
Fetelor...pentru fiecare cate un buchet de ...pentru vorbele frumose si pentru gandurile sincere.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine....Cami multumesc frumos, sigur se va bucura enorm pentru papusica.
Voi ati vazut ce frumos vorbea...este o fetita foarte inteligenta.
mmiha
ange spune:
mmiha,bravo pt. gest.pune mana pe tf. si sun-o.Daca nu o fac eu de aici.Am vazut ca e destul de urgent
Nu ai de ce sa-ti fie rusine.Eu cred ca se va bucura enorm daca va vedea ca nu e singura pe lume.
Faza cu papusica primita de la povesti mi-a picat aiurea.Doamne cat se bucura!!! si cum ii spunea maicasii sa nu m-ai planga
Pe mine emisiunea aa "povestiri adevarate" ma ucide
Am dat s in dimin. asta o raita prin magazine.Am luat periute O sa le daruiesc unor copii care nu cred eu ca au asa ceva.Abia au ce papa...
fetele,oare daca mi-a picat Windows-ul am pierdut tot ce aveam in calc.??
Miha,pai ciupercile alea proaspete le pui si tu la cuptor.In gaura pui putin unt+vegeta.Le lasi sa se maroneasca apoi pui mujdei de usturoi frecat binee peste.Mori mancand
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
maria2mami spune:
Fetelorrrr unde sunteti....am vestii...sunt super bucuroasa
Am vorbit cu Diana la telefoooooon!
Sunt in spital acum au avut ceva probleme dar luni merg acasa.Sunt bine Cristina mi-a acceptat ajutorul si m-am autoinvitat sambata viitoare ma duc la ele acasa cu o colega Alina.
Nu stiu ce sa-i duc..in primul rand jucarii niste banuti...si nu mai stiu...voi ce ziceti...fructe....
Vreau sa-i cumpar o carte cu povesti....speciala...cu printese...cce ziceti?
E minunata asa frumos vorbea, ma intrebat daca o aduc si pe Maria cu mine ca vrea sa o cunoasca...ma intrebat cine sunt si i-am raspuns ca sunt prietena mamicii ei si pe ea o cunosc de cand era miiiica miiica .
Iar Cristina avea vocea obosita, nu am intrat in detalii, le-am promis ca le ajut, mi-a zis ca-mi face dosar cum ajunge acasa si mi-a mai zis ca stia de un forum de pe internet care se ocupa de asa ceva si stia pentru ce-mi trebuie actele respective...dar ea neavand acces la net si nici PC nici nu se mai gandea la acest forum ca o solutie.
O voi suna in fiecare zi sa vad ce fac si deabia astept sa treaca timpul sa se faca wek odata sa le reintalnesc si sa le
Ma apuc acum, cat sunt la serv in wek, sa le scriu povestea si sa gasesc un titlu pentru subiect.
Sa ma ajute Dumnezeu sa fie bine si sa am puterea sa mergem pana la capat!
Doamne ajuta!
mmiha
ange spune:
wow mmiha! super.felicitari! esti un om cu suflet mare.BRAVO.
intai,cred eu, ca trebuie sa le scrii adminilor sa le explici ce ai de gand sa faci.nu stiu.zic si eu...
light spune:
Miha felicitari!POti sa iti pui la semnatura linkul acela, nu crezi?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
light spune:
Iar ati dat bir cu fugitzii?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
maria2mami spune:
Eu sunt aici zambareata ca deobicei.
Astept sa plec acasa la ingerasa mea.
Lucia ti-am trimis PM, deindata ce voi avea toate actee voi trimite mail la admin si voi deschide subiectul.
La fel voi face si la forum-ul dat de tine si voi vorbii si cu Andreea_tx in legatura cu asociatia....poate ne ajuta.
Daaaa....Cami aveam un nod in gat si imi muscam buza sa nu incep cu bocitul meu de baba isterica
Ma ajutati va rog s gasesc un titlu subiectului? orice idee e binevenita.
Multumesc
Ideea e super cu link-ul la semnatura Lucia
mmiha