Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 4
alexa si mami spune:
gata treaba. am facut curatenie in toata casa
acu' mai bintui putin pe aici, se trezeste alexa, papam si plecam la cumparaturi, Doamne ce-mi place!:)))
alexa
light spune:
Nu mai Luna, nu este asa, seamana cu tasu si fffffff putin cu mine.Da io venisem de altceva aici. Mey fetili, voi aveti constiinta civica?Diadaniela pe unde esti sa iti bagi un pic coditza si p-aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77666&whichpage=1 Ca io una nu zic, am chiar prea multa constiinta civica dar ce sa fac cu ea? In ultima vreme am facut o gramada de reclamatii insa parca ma lupt cu morile de vant.Cea mai interesanta faza a fost cand am facut reclamatie la iaurturile Dorna. Dar nu am reclamat la OPC ci chiar la firma Dorna. Si a venit un domn de la firma cu cate un exemplar din fiecare iaurt, branza, lapte si mi-a explicat cum si de ce nu a fost vina lor ca am cumparat iaurtul acru.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
mariussimiuc spune:
Mey eu acu imi dadui seama ca a mea cuscra lipseste la apel de vreo 2 zile.Hellloooo...Danelutza...pe unde umbli?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey eu acu imi dadui seama ca a mea cuscra lipseste la apel de vreo 2 zile.Hellloooo...Danelutza...pe unde umbli?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
si eu am observat. am tot asteptat sa apara dupa amiaza ca asa are mai nou obiceiul, da' nik.
danelutzo, pup, sper ca sunteti bine:)
alexa
diadaniela spune:
Lucia,ce sa-ti zic?
constiinta civica!
am si nu am!
de exemplu ,aveam examen auto vineri si buletinul meu nu era gata.
in cazul asta n-am avut constiinta civica si mi-am luat buletinul in 10 minute.
pe strada nu arunc gunoaie si daca cineva arunca langa mine fac urat. cred ca in cazul asta se cheama ca am constiinta civica.
am cumparat un pui de la magazin si era stricat . am reclamat la OPC ,dar nu stiu urmarea.
la medic merg doar la cabinete particulare ,tocmai sa scap de spagi si mizerie. cand am nascut am dat bani pe unde a trebuit chiar daca nu mi-a cerut nimeni.
ce sa-ti spun! am si n-am constiinta civica. depinde de caz.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
dana, la fel sunt si io. da' de ce puii mei dam bani in stinga si-n dreapta chiar daca nu ne cere nimeni? sa fie oare sistemul asta de kko in care am crescut?
alexa
diadaniela spune:
da ,Alina ,asta e.
am crescut cu ideea asta,ca trebuie sa dam spaga peste tot.
am o vecina care ma intreba la la cabinet particular nu dau spaga?
zic : nu!
zice: pai si nu te simti prost?
daca si aici tre' sa ma simt prost ca nu dau spaga.......
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Bafta la examen Daniela!ASta ar mai lipsi sa dai spaga la cabinete particulare
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
Lucia ,asta cu examenul a fost acum 6 ani.
am deja carnetul de muuuuuult!
Dana
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
ASta ar mai lipsi sa dai spaga la cabinete particulare
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE,
sa facem ceva pentru copiii nostri!!!
Liviu - desene si picturi noi
asa zic si io
s-a timpit lumea asta de tot. ca sa beneficiez de un beneficiu la biletul de concediu, am rugat o colega de serviciu sa-mi fac un favor. si ce credeti ca-mi zice??? sa-i dau ceva (bani) la schimb mama ei de viata!!!
alexa