Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey ,ce chef de somn am eu.....

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lasa Dana,nu fi sfeclita.Ce daca ai sa faci o bananuta mica?

Ma duc la culcare pana nu mi-o iau pe cocoasa!

Va pup si va urez o noapte fructuoasa!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

norocul tau ca ai fugit.
tocmai am aruncat cu o capsuna(ca e sezonul lor) dupa tine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna frumoaselor... si io pe-aici. Bai nene 8 pagini intr-o zi?
Mai intai felicitari Mmiha pt ca ai vb cu mamica Dienutei , bafta maare in continuare si succes si tarie multa in vizita!
Georgi spor la invatat, hai ca ma apuc iar de vraji ca sa iei examenul, bafta! Da-o gata metodaica asta (a predarii?) ca facui si io un curs in facultate si nu's de ce la asta luai 7 Si-n ce mai consta examenul?
Danuta, ai ma ca-ti rimeaza numele cu "burticuta-mamicuta-ratuscuta " Serios, las' sa treaca timpul ca o zi nu-i nimik.
Cami...... strici pisiul da? Parca l-ai mai bulit tu odata, ai domne grija ce faci... cum e cu internetul fara fir? Cu Windows-ul si eu stiam la fel, adik am aflat dupa ce mi-am pierdut zeci de poze frumusele care erau pe C . Acum avem inca 3 partitii, ne-am invatat minte.
Flavia mama cam rarut... noi la tara plecam vineri sau sambata viitoare...
Alinuta faci ca multa treaba, pohteste si la mine ca nu se mai termina.
Mai cu numnele lui tati...si Uca face la fel, cand ma aude ca l strig pe nume incepe si ea tot penume, daca nu - e tata sau tati. Eu aveam niste rude m-f pe care-i striga copilul pe nume ca sa arate ca sunt tineri Pe alt preete il striga beeb "caca" ca tati era greu sa zica.
A propos e kkk, tre sa pun maimuta sa traga un belet la Loto, dimineata cand sa plecam afara am descoperit un r... langa pat pe mocheta, pesemne ca si-a esfacut copilu pampersanul ca sa scape de el. Si apoi cand i-am explicat ce e si ce se face cu el a urlat 5 minute "papa uca" si n-a atins obectul decat cu un deget. I-am luat papa de la gura mama rea.
Ma culc si eu... mai e cineva fara somn ca aseaa am inchis DCul si m-am apucat de bile. Somnik usor!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Noi acum "am terminat de uitat" la un film f. fain. Avem un musafir de la Timisoara si ne simtim f. bine. Este vorba de un prieten al sotului, un baiat extraordinar de bun... Acum mergem la nani!
Noapte buna si la voi :)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Adinell somnic usor! Ce mai face Andreiut? Sa va traiasca banateanul, tare dor mi-ar fi sa-l aud nitel cum vb cu accentul acela pe care-l ador...

MAI FETELOR BAGATI-VA BARBATEII www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77230&whichpage=1" target="_blank">ACILEA

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna seara fetelor!
Desi voi dormiti deja eu va scriu cateva randuri.

Azi nu ma simt prea bine,de fapot nu m-am simtit...am plasn ca proasta ,nu stiu de ce,cred ca sunt obosita psihic...hmmmmm,a urlat si o proasta la mine la locul de joaca unde eram cu Robert,ca al meu i-a lovit fetita...ufffffff,stiu ca asa face,i-am tot zis sa nu mai dea,are prostul obicei de a da cu palma,crede ca se joaca...ce sa-i fac,tot zic ca va creste si va trece peste faza asta,pt ca ,cu cat ii zic mai mult nu da cu atata da....hmmmmmmmm,am ajuns acasa si m-a apucat plansul...s-a speriat si barbatu-meu....daa,am intrat intr-o pasa proasta,sper sa-mi revin repede!!!

ANDREEA tare subiectul ala cu barbatii,m-am amuzat un picut!

Va pe toate si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu-mi vine sa cred, azi sunt prima, dau cafeaua:)
Pt mine, un pahar de

Miha m-a induiosat povestea prietenei tale. Ai reusit cu subiectul? Sa ne spui si noua cand incepe "actiunea"

luna eu mai vreu un bb, dar poate peste 1 an, insa in caz ca vine si mai repede nu ma supar, l-as iubi la fel de mult:)

Cami asa-i cu PC cum zice Ioana, cheama un nene care se pricepe si ti-l aranjeaza de nu mai face figuri.
Sper sa apucam sa vb si noi intr-o zi, sapt viitoare ca acum te bucuri de colegu':)

Dana voi nu mai vreti bb sau nu chiar acum?:) Cum ai facut de ti-a intarziat, ca si eu vreau saptamana asta

Andreea vazut subiectul respectiv inca de la inceput, dar al meu nu e prea incantat sa scrie pe aici, eventual ce l-ar tenta ar fi sub. despre Steaua Ca in rest... n-are nici o parere:)

Mirela scumpa, nu-i de mirare ca te simti asa la cate schimbari au avut loc in viata ta in ultima vreme, nu-i usor sa incepi o viata noua, dar te vei adapta pt ca ii ai pe cei dragi alaturi (si pe noi:)

Adriana cand pleaca musafirul? dai-l pe Andrei in grija:)

Tre sa fug, vine Sara

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele eu lucrezzzzzzzzz azi si maine si luni de dimi

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata fetelii

am plecat tai si revin

Poze cu Lucas

Mergi la inceput