Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetitele si multam de cafea Fla

Sa incepeeeem...

Dana cred ca ti se trage de cand a fost colegul plecat si n-ai mai dat pe-aci vreo 2 zile?. sa nu daaaai..... Chiar, tu ai mai vrea un bebe?

Andora examenul la metodica...cum mai e acum? Nashpaaaa.....Si avand in vedere ca nu am mai dat din 2003 si astia au mai schimbat programa intre timp, mi-e greu.Momentan nu mai invat la metodica ci tocesc la legi pentru concursul de vinerea viitoare.Poate am noroc si scap de metodica..Sa mai bagi tu niste vraji si de nu te-oi imbata....Ca fac cinste mare daca iau.Si ma imbat si io raaaau.Of!

Luna stiu ca cu cat trece timpul e mai greu sa te mai hotarasti, dar acum chiar nu vreau bebe.Daca se intampla, OK.N-as putea face avort. Nu stiu daca e normal dar parca acum imi e si mai frica decat prima data.Am citit si vazut atatea intre timp...

Crismir nu mai pune la suflet ce spun toate ...Uite imi aduc aminte si eu o faza de acum un an.Fi-mea la fel a avut o perioada in care altoia copiii.Deci avea un an si cateva luni si l-a lovit pe un bebel.Si mi-a zis maica-sa ca daca nu stiu sa o educ, sa nu mai vin cu ea la copii.Auzi... educatie la un an si cateva luni.Si i-am zis sa-l educe ea pe-al ei la varsta aia.Ala mic avea vreo 8-9 luni. Tare as vrea sa o mai intalnesc acum, sa o intreb daca a reusit..
Io stiu cum e... fiecare ne iubim copiii.Dar nu trebuie sa se supere daca se mai intampla chestii d'astea.Sunt copii, ce D-zeu.

Hai ca m-am apucat sa filozofez...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Andora, Andrei e bine, hai sa va zic ceva ce am observat:
cand vine cineva la noi in vizita e atat de cuminte, din cale-afara! Atunci ma relaxez si eu, pacat ca nu avem asa multiu musafiri ca Flavia:) Cred ca ii e rusine, nu stiu... Flavia, l-as da eu in grija la musafir dar stii cum sunt ei: se joaca ce se joaca cu copii mici si apoi se duc sa traga o gura de aer ca au obosit:)
I-am pus muzica la Andrei si vad ca a adormit...hai ca va zic ce am facut: va aduceti aminte ca v-am zic ca mi s-a rupt caruciorul la plimbare, ei bine ne-a venit o idee super si l-am transformat intr-un scaun de masa super! Acum nu mai fac cu nervii:) ca fuge Andrei de la papa prin tot patul:) sta in scaunel si sa vedeti cum deschide gurita... e asa de scump... acuma ma pun cu mancare pe el sa recuperam:) si cand il pun in scaunul asta smecher, nu mai zice nimic, ii place, cred ca e ceva nou pt. el si sta cuminte foc, azi de exemplu l-am luat in bucatarie cu mine si am facut mancare, el statea cuminte in scaunel, i-am dat sa pape, am vb:) am ras... si peate doua ore i-a venit somn si a intans mainile spre mine sa il iau in brate...acum a dormit pe muzica de copii...ce bine ma simt, am pus masa la sot si la musafir, eu am papat deja...:) si acum cred ca o sa ma intind...i-am desenat la Andrei multe animalute si i le-am lipit deasupra patutului lui, e f. incantat...cred si eu, ca imi plac si mie...
Pa, va pup, nu mai cred ca intru azi, ca sotul lucreaza saracutul, acum am noroc ca il trimisei la masa:) ce noroc am eu ca a lasat Dumnezeu mancarea pe pamant...cateodata mai imi merge cu motivul asta:), cateodata nu...:)
pupici...si la bebici!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

interesant pagina sotilor da, cam greu de covins

adriana sa-ti traiasca puiul Andrei !
ce varsta are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ura!
mi-a venit ciclul! am scapat!
mai ,ma si miram cum naiba sa fi ramas,ca doar ma protejez.
Georgi si Flavia,nu mai vreau bebe. imi ajunge fii-mea.
o iubesc ca pe ochii din cap si nu mai vreau alt copil.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Cami www.practicinbucatarie.ro/" target="_blank">uite pt tine

Dana ma bucur mult ca ai scapat.
Eu mai vreau un bebe...dar nu acum...si aprca tot fetita mi-a s dorii

mmiha

Mergi la inceput

Miha,stiu ca nu e pt mine ,da' saru' mana de link.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Pleca musafirul, ramasei cu Andrei :) care isi relua vechea placa:) E asa de smecher! Acuma ne trantam in pat si ne muscam de nas...ii place cel mai mult sa ma muste de nas! :)

Ma fete da pe unde umbalti ca e cam slaba miscarea pe aici:)
iesirati la padure asa e?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Cami AMR 5 zile!
pe unde esti?
hai sa schimbam nr de telefon.
Alina ,e valabil si pt tine. poate mai vb la telefon inainte la plecam la Moeciu.si poate mergem pe acelasi drum . mai vedem.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty! aici sunt, va urmaresc din umbra, ca am o stare de kko... alexa e mucioasa si pe deasupra si kkcioasa. am pus-o la regim+smecta. ma rog la DD sa nu o mai tina ca acu' citeva luni (7zile) si deseara tre' sa mergem la o nunta si am un chef...
dana, iti trimit PM cu nr de telefon, la fel sa faci si tu. si astept nr de la cami.
mmiha, nu am apucat sa te felicit pt ce vrei sa faci. bravos! sunt sigura ca o sa-ti intoarca, stii tu cine, de 1000 ori gestul facut
mirela, fruntea sus, sunt copii ce naiba!

alexa

Mergi la inceput

test!

Dana

Dana

Mergi la inceput