Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 18
ange spune:
bey ce sarbatoare e astazi
mi-a pus windows-ul in engleza si tastatura e in franceza.acum nu se m-ai pupa una cu alta.Nici macar semnul intrebarii nu stiu cum sa-l fac asta-i buna!
iote ce descoperire am facut!!!
Va aduceti aminte cum se face sa fie scrisul clar.la mine e in ceata.Cred ca tipul care mi-a reinstalat totul avea dioptrii
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Danuto stiu eu ce-ai vrut tu hehehe.... stai aproape e aweroport? hai ca incerc sa-ti dibui cartierul si nu reusesc Chiar cum se zice, eu dibui sau eu dibuiesc?
Cami pai sunt exagerate unele ca sa fie ilare, si e evident ca te duce o sg persoana, doar aia de-acolo nu-s romani mey sau sunt dar pe jumate. ca daca cetatenia e una si e romana se pune, daca nu nu . Bai ce te faci cu tastatura aia, io zic sa scrii in franceza sau macar mai baga un accent circomflex ici-colo ca pricipim noi cum vine treaba.
Georgi lasa ca Stefi va fi bine, tu inchide pisiul o juma de ora , mai citesti ceva, mai dai raportul, iar il inchizi samd ca-t zic eu cu calc deschis nu mere treaba bine Hai bafta la invatat!
Noi am fost afara si e o calduraaaaaaa..... am venit si am pus gogoasa la somn ca tot mucpoasa rau e bata-i vina pe ei de much... va pup si bag o bila, sa ma relaxez. V-am zis ca de azi sunt la regimul cu banane si lapte? Am pus nitel ness in lapte..... si il beau acum...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
andora,se zice eu dibui
sau asa cred eu...
e super enervanta tastatura.nu gasesc nici un semn la locul lui
doar punctul vad ca e acelasi
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
georgiana,tin pumnii.Bafta!
a venit colegul
va pup.sa aveti o sapt. buna.
o sa intru seara pana plec sa va scriu 2-3 randuri
ange,mamica de 2 ori
foto
georgi75 spune:
Asa am facut Andora.Nu de alta, dar e obositor sa bazaie intr-una langa mine. Am invatat o legeeeeeeee...Acum iau pauza de o tigarica.
Hai ca trec si pe la optimistele mele.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
aici sunt!
cupilu' face nani, am pus supa aia de morcovi (pt. regim) la fiert si ma uit pe geam cum ploua:( de fapt s-a oprit acum.
care mai e pe baricade?
alexa
lunna27 spune:
Salut salut harnicutelor!
La noi a sunat postasul acum vreo ora ca sa-mi aduca indemnizatia si mi-a trezit fata ,bineinteles ca nu a mai adormit inapoi ,imi venea sa-l omor
S-ar putea sa fiu un pic mai libera zilele astea,il am pe cel mare la tara...ati fost cu cei mici la balci?Noi nu am ajuns...poate azi
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
diadaniela spune:
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
revenit, cetit, pus poze noi cu motzata si motzul
Cami vezi ca azi e Sfinta Treime, sarbatoare mare.
aaaa si am pus poza cu tzestoase, nu-i prea reushita, dar au fost gustoase, dar trebuie sa hurmaresti tot albumul, ca-i la sfirsit
revin...
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
impreuna spune:
Da ce-i linistea asta aici?:)
Eu am scutire de la dr ca sunt bolnava, voi ce ati parit? :)
Azi am vazut soarele
Poate se sperie si virushii mei si pleaca.
Am avut programare la coafor si m-am dus pana acolo sa-i spun ca nu mai am chef sa ma tund ca m-am plictisit de freza, si nici de suvitat n-am chef, numai cand vin din concediu. Macar m-am ales cu o masca profi de par, cred ca o sa-mi ajunga tot anul
Danelutzo acuma ti-am vazut mandretea la 1 anisor, da e scumpa rau, mancaiash eu falcile astea ( mor dupa copiii cu falcute:)
Si curtea voastra e mortala cu flori si pitici
luna la mine e lege: cand doarme Sara opresc telefon/interfon si deja toata lumea stie povestea asa ca nu insista. Pe postas l-am luat la 11 metri ca numai la noi suna sa ii deschidem sa lase ce avea de lasat in cutia postala. I-am zis sa incerce si la ceilalti si s-a conformat (bun baiat:) la noi suna doar cand are ceva sa ne lase.
Cami distractie placuta cu colegul, "ne vorbim" la Moeciu
Dana mi-a zburat ieri papagalul:) Sper sa fi gasit un camin mai bun saracu, k noi uite cat am fost de neglijenti :) Tocmai cand voiam sa-i cumparam o partenera:)
Alina esti cam scumpa la vedere (cine vorbeste:) da ne bucuram ca va simtiti bine
Georgi bafta la invatatura, cred ca n-or avea aia asa note mari pt cat de bine vei sti tu materia, fie-ti mila de ei
Andreea Gogo sa treaca mucisiorii, vai rau e cu ei:(
Sambata plecati la socrela?
Oare unde a disparut Svetlana ca n-a mai zis nimic demult...
fetelor, ma duc sa ma bag inapoi in pat.
Flavia (sotie si mamica fericita)