Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 19
light spune:
Salutare!!!!!!!!Raport:Dantuit da nu prea mult ca mi se umflara picioarele!Facut poze da nu le-am pus inca de lipsa de timp.Recuperat copilu si facut turul Bucurestiului doo ore din cauza de "mare asfaltare"iar acu ma duc sa despachetez si sa fac o baie.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
andora spune:
Sara buna! Scriu reped
e cu uc
a la
nga mine
Cami eu dibui tu dib
ui eu sfatui tu sfatui?
Alina pup
Fla da sambata dim vom fi acolo
Lucia hihi baga poze sa te vax gatita
Georgi super bravo ca ai invatat legea. tot asa tne-o
Lunna pai bine ca a adus-o, eu voi fi la tara cand o aduce, xcm fac oare, imputernicesc un aprinte sa mi-o ruidice de la posta?
Danuto te ploua rau? Hhihi noi facuram si o plimbare, in toate baltile mi-a intrat maimuta .
Bai scuzati-ma va rog frumos ca am scris asa dar daca nu dau acum send si mai editez imi sterge tot pe apriu
Va pupic si vorbim! Noapte bunaaaaaaaa!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Danelutza vai ce scumpa e Isaaaaaaaaa !!!! S-a-naltat de cnd n-am mai vazut-o eu, sa n-o deochi! beyyyyyyyyyyyyy ala e balconu' tau? Ala unde stateam eu in slip sa=l vaz pe nick cage? Wowwwwwwwwwwwwwwwwww ma si dezbrac pentru o ora acolo, e superb mai n-am cuvinte....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Danelutza spune:
Andora mumos ai mai scris, asha patzesc si eu cind ii ploada linga mine, tzacane tastatura de-o omoara.
Flavia multzumesc, intr-adevar si motzata si florile sint viatza mea, mai ales motzata
Mey, dar cuscra mea unde-i ? Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tzi-ai gasit alta nora de te-ai ascuns
Uuuuuuuuuuuuuu, dar unde sintetzi , soatza mea-i la meci, sintetzi si voi...
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Danelutza spune:
Andreea ala-i balconul mami, cind mai vii, ca acum e cald, numai bine de stat in chilotzei afara
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Anculina spune:
Buna fetelor !
Va pupacesc pe toate, multumesc pentru urari si ...m-am scos...daca voi imi cumparati carticica...m-am rezolvat...in doi ani imi fac vila cu piscina !
Am luat interviul ! De pe 3 iulie incep munca !
Impreuna, da ? Pai si voi unde va duceti mai exact ?
De la editura n-am primit inca raspuns, dar nu-mi fac griji, au trecut doar cateva zile, sigur de primit o sa primesc, sper doar sa fie afirmativ !
Va pupacesc !
Am inceput sa numaram invers zilele pana plecam in Grecia !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
impreuna spune:
Anculina noi mergem din 16 pe Riviera Olimpica (Leptokaria).
Felicitari pt interviu, ce o sa lucrezi mai exact? Sa nu cumva sa pleci de la noi:) Chiar daca no sa mai fi casnica, vei fi "ex-casnica", deci ... se pune:)
Sa ne ti la curent cu carticica.
Lucia felicitari pt distractie, las ca e bine sa aveti parte de asa ceva din cand in cand. Pozeeeee :)))
Danelutza. Andreea voi n-aveti somnic?:)
Stiti vorba aia, se intalneste cineva cu copilul pe strada si il intreaba: "unde-i maica-t?" Pustiul raspunde: "acasa, ma culca pe mine"
Cam asa am facut eu azi, am dormit de 2 ori incercand sa o culc pe Sara:)
Adriana ai terminat de lecturat?:) Poate ne apuca nostalgia:)
Miha, Dana_ch azi ati lipsit si mie mi s-a casunat sa fac apelul de seara
Fetele nou-venite, sa nu va dati la fund
Hai: Elena, mirinda treceti si voi pe aici:)
Hai ca ma apuc sa strig catalogul, dar pe rand:)
Georgi la multi ani sotului tau
Cred ca merg si eu la nani , ca ma apuca logoreea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Bravos Anculina.Felicitari!
Andora tare scumpa ai fost cu scrisul tau.
Flavia io bag mare da poate vine unul cu o pila si m-am ars...Ca n-ar fi prima data....Ce- vrea DD.
Danelutzo ma duc sa bag un oki la poze sa-ti vaz balconul.Si florile ca si mie imi plac.
Nu mai stiu , gata.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
Polixeni spune:
fetele!!!
Primiti lume noua???
Eu sunt o mamica de (pe 16 facem 3 luni) si cum nu prea am ce face si nici prieteni nu am p-aici (in Grecia),am zis sa intru pe forum...
Sa va traiasca minunile si voua!!
POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )
impreuna spune:
Poli primim, primim, cum sa nu, cu cat mai multe povesti, cu atat mai bine:)
Sa-ti traiasca minunea de flacau
Ce bine ca esti din Grecia, poate ne mai apui si noua cate ceva, ca vrem sa "migram" intr-acolo peste cateva zile
Flavia (sotie si mamica fericita)