Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 17
impreuna spune:
Si eu m-am trezit si hop aici:)
Sunt inca in convalescenta, mi-e ciuda de nu mai pot :(
Multumesc mult de urari, sper sa vina repede sanatatea asta.
Ma duc sa mananc si sa iau tratamentul...
Nu mai stiu ce am vrut sa zic si cui, dar revin:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Neatza!Hai ca-s chiauna de somn, mersi de urarile de distractie placuta, v-am citit pe toate!Da mai asa e cu nuntile astea, asta e o parte frumoasa a noastra, a romanilor.Mirela , hai nuntile ca nuntile celelalte, de le pierzi nu-i bai, da faza cea mai nashpa e cu fratele tau ca nu poti sa ii fii aproape. Imi imaginez ce situatie dificila e pentru tine ca nu poti fi langa ai tai la un asa mare eveniment.Io m-am trezit ca au tot sunat telefoane si acum desi simt ca am nisip in ochi, nu mai dorm ca ma duc sa iau baiatul de la ai mei.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzam de cafelutza
Andreea pai eu sint din Iashi, itzi dai seama ce dor imi e de o sirba moldoveneasca
Flavia sanatate multa si... ca sa-tzi treaca.
Dana vazushi ce rusinoasa_i Cami a noastra ? Auzi, sa n-o vezi obosita cind tzi-o face cu mina
Lucia ai dantzuit si pentru noi, sau ba ?
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Danelutzo ca parca mi-a mai trecut:)
Un tip si o tipa isi fac declaratii de dragoste.
El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva."
Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun > Peugeot."
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Neata!
In viteza supersonica ca nu sta uca deloc cuminte.
Am dormit o groaza azi....Miha pusesi dom'soara pozele? Danelutzo deci din Iasi esti...bravo mai...
dar Danuta tu prin ce zona bucuresteana stai?? hai ca m-am sculat si eu violenta ca Miha, iaca si di la mini
Alina nici un semn??
Flavia bravo ca macar sunteti spre bine , Gogo a mea s-a procopsit cu niscai mucisori groaznici care nu ne lasa sa dormim .
Lucia ai rcuperat copilul? Hihi poze facurati la nunti dom'le ca vreau sa vaz!!!
Camiiii...haha bine ca pusesi antiviruache peste tot, de ce zici ma ca cearcane alea-alea cand tu arati super, te-am vazut eu in poze Hahaha, Dana trebuia inainte sa-i propui lui Cami s-o astepti - sa citesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76000" target="_blank">aici, conform pctului 15 din regulamentul romanasului o intampinare de cat mai multe rude la aeroport ea absolut subinteleasa .
Ma duc afara acum io. Vroiam sa calc o fusta vaporoasa ca mor de cald dar e sarbatoaer si azi.... Asa ca tuleo si treaba ioc. Pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
haha Alinuto te asteptam la pranz atunci pupic!
Flavia Peugeot da?
Chiar ca fug afara..... pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
mai Andora ,eu ma gandeam ,ca saracii de la aeroport
tre' sa ia taxiul pana la gara si se duc cu trenul.
asa ca m-am gandit eu sa o ajut nitel pe Cameluta noastra,da' daca citeam chestia aia ,dinainte, nu ma mai agitam.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
fetele.
Dau raportul scurt si fug.
Am dus-o pe Stef la maman la tara .E prima data si mi-e fff greu.
Am bagat dosarulm pt concurs.Fac putina curatenie si burta pe carte ca nu mai am nici o scuza.Sunt singura si e linisteeeee.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
ange spune:
andora,am picat pe spate mai
sa stii ca unele se potrivesc romanilor.altele sunt exagerate.
De exemplu pe noi ne duce o singura peroana la aeroport dar ne asteapta 5
neata.ma duc sa-mi trag o cafeluta ca asta virtuala nu ma satisface
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert