Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mmiha ce ai dom'le cu Danuta? Ca pierdui sirul

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bei Miha,da ce cu dusmanie dai!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Hai ca ne incalecam rau mesajele..... Mmiha ai bus bozele gu Erazdraul?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Acusica...ca merge ca tractoru'....bag cate o poza odata...nu merg 10

Andora........ehheee stie ea...sa-i mai dau odata si gata!

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Miha, hai ma ca mi-e o mila de cei biciuiti si oropsiti.... si daca biciuirea e in public atunci vreau motivatie Tu ni alb comun bui bozele?
Ma eu pic de somn m duc la nnai ca abia stau pleoapele daschise Pupic!

Mergi la inceput

Andora ,ia casunat pe mine,mai1
eu nu i-am facut nimic.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Noapte buna ,Andora!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mi-a facut calculat.
a pus si pe al Maiei antivirus ca-mi era mila de ea saracuta.Se tot ruga de mine sa o las pe net

Dana,mmiha,la aeroport ne asteapta mama,soacra,fratemiu finii cred.Tot neamul
Nu stiu ce or cauta atatia ca noi oricum vom fi varza dupa 24 de ore nedormite Vom fi teleghidati dar ma rog!
Esti tare draguta dar ne vedem la Bucucuresti dupa ce ne vom reveni putin.E naspa rau cu fusul orar.pana atunci vorbim la telefon.
Nu as vrea sa ma vezi obosita,cu ceracne si sifonata dupa 12 ore de zbor nu de alta dar te sperii si ai sa zici:moamaaa ce pretena naspa mi-am ales si eu glumesc.

sunt fericita ca am din nou calculatorul meu.
in al Maiei imi prindeam si degetele.tare naspa se scrie de pe tastatura aia!
Si sunt mai fericita pt. ca maine vine colegul si gataaaaaaa intra in vacanta.Sa vezi ...pe noi

somn usor,pe maine

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Neata!

na,ca m-am trezit eu prima.
Cami ,nici o problema. ma gandeam sa vin in cazul in care nu va astepta nimeni,da' vad ca vine toata gasca.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neataaa ...bei fetele aseara nu am reusit sa pun pozele, Andora, normal ca am album in cel comun...da' de vreo 2 sapt daca pun o poza astept sa se up-load-eze 10 mi...asa ca renunt la cel comun si imi pun pe webshot....spre seara cred.

Si azi tot la serv....si azi cu ochii pe voi ...hai ca va pup

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput