Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
crissy77 spune:
Noki, Elise nu mananca 200 ml lapte/zi, caci are 4 mese de lapte si aduna cam 500-600 ml / zi. Dar la prima masa nu depaseste 70 ml. Oricum mananca putin, ca in afara de lapte mai vrea cereale (2-3 masuri) si piure de fructe cu branza.
Lordra, nu as vrea sa te sperii, dar eu ma chinui cu diversificarea de la 3 luni jumate. Si mare lucru nu am reusit. Tot asa fac si eu: azi incerc, maine incerc... daca nu vrea fac pauza 2-3 zile dupa care o iau de la capat. Si am grija ca de fiecare data supa sa aiba alt gust. Ieri i-am pus in ea un varf de lingurita de zeama de lamaie si o bucatica de unt. Rezultatul a fost un mare PTIU din partea ei. A luat 3 lingurite de zeama din care jumatate i-a cazut pe bluzita.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
roxisialexia spune:
Buna ziua mamici!
Eu sunt tare necajita ca nu pot sa ajung la intalnire, nu am facut rost de masina.Azi nimic nu imi iese, totul mi-a scapat din mina ( bine ca nu am scapat-o pe Alexia !!!) imi vine sa pling, cred ca am parte de sindromul pm.
bb_alinus drum bun si distractie placuta.
madutza LA Multi ani! Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti si multa fericire, sanatate si iubire.
Eu am incercat sa ii dau putina dintr-o cireasa( am curatat-o de coaja)
CristinaH uite ce retete am eu :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52901&SearchTerms=brocoli
eu nu am incercat decat in piureul de legume, si Alexia a papat.
Am trimis si eu poze in contul comun.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
ilenutza spune:
Io conopida o fierb si apoi buchetele le prajesc date prin pane cu ou si faina.Brocoli fierti si apoi asezonat cu maioneza, ulei, otet, sare, piper.
Am inceput si eu marea diversificare cu 3 lingurite de suc de morcov si asa cum de altfel ma si asteptatam, Vic mai mai sa manance si lingurita , asa de mult i-a placut.Sorry pentru Lordra ca Dara tine la silueta!
Melku si eu vroiam sa te intreb unde in dr. taberei, eu stau la favorit!inseamna ca te plimbi in parc poate ne si cunostem intr-o zi.nr. meu d etel e in contul comun.
Eu cred ca vin in Gradina Botanica si macar fetili din dr. taberei sa vina ca e f aproape de noi!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Madutza10 spune:
Off ,vad ca nu sint singura cu problema diversificarii ,abia am terminat chinul ,adica supa de morov cu piept de pui ,a mincat doar 50 ml in vreo juma' de ora ,a,m paru' maciuca de nervi ...,doar asta-mi accepta cu chiu cu vai ,cind am bagat si albitura ,patrunjelul nici nu a pus gura ,nu mai stiu ce sa fac ,ma gindesc ca inca stomacelul lui e dat peste cap de la intoleranta si acum daca papa doar lapte fara lactoza are sa-si revina !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
Gandacel spune:
Repede, ca am intrat doar 5 minute si inchid: Lorda (si Mara, desi noi ne-am mai plans una pe umarul celeilalte) eu am reusit pana la urma sa-l fac sa accepte si legumele, cu fructele n-am probleme. Si deschide gura ca un pui de vrabiuta si hapaie cu o placereeee... Deci secretul fericirii mele se cheama o masura (max 2) de lapte formula in legume, alaturi de branzica de vaci facuta in casa, pe care i-am adaugat-o si la fructe, daca nu ii dau banana in ziua aia, dupa care e innebunit. Iar laptele este cel gratuit de la stat!
Pupici si incerc maine sa stau mai mult cu voi!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
mara95 spune:
Gandacel, eu daca-i dau lapte praf in mancare(am incercat), nu mai pune gura pa ea.Perseveram,perseveram!Ma bucur sa aud vesti bune!Te pup!
mara95 spune:
Gandacel, eu daca-i dau lapte praf in mancare(am incercat), nu mai pune gura pa ea.Perseveram,perseveram!Ma bucur sa aud vesti bune!Te pup!
madau spune:
Fetelor care aveti probleme cu legumele, eu am reusit s-o dau pe Miruna pe brazda punandu-i ca si Gandacel, o masura de lapte praf in piure si un varf de banana. Atat cat sa-i dea un gust dulce si sa-i schimbe gustul de leguma. Si mananc fata mea de nu are treaba. Si doar stiti cat m-am vaitat pe aici si v-am facut capul patrat. Eu zic sa incercati sa amestecati si un fruct care-i place in legume, in ultima instanta. Nu vad care ar fi problema.
Cu intalneala pana la urma s-a hotarat vreo ora? Nu stiu inca ce program avem ptr maine ca tati inca nu a aparut la orizont, dar tare as vrea sa ajung sa va vad
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
camelia_daniela spune:
Da mai, Alinush, odata si-odata tot o sa pape ...
Astazi i-am dat piureutz de morcov cu dovlecel bine-bine pasat si i-a placut ! Bine, am pus si o linguritza de bananutza, dar a papat aproape tot.
Pupici,
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~