Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
mara95 spune:
MIRABILIS, imi dau seama ce simti pentru ca eu nu pot sta deoarte de bebita mea nici macar o zi.Cred ca o camera web ar rezolva partial problema, plus ca trebuie sa-ti repeti ca ceea ce faci este si spre binele bebelusului.Nu esti nici prima si nici ultima care face astfel de sacrificii.Este foarte greu, dar trebuie sa ai putere sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput, altfel, fii convinsa vei avea regrete...
Sa auziim numai de bine!
lordra spune:
N-am mai citit din urma de fo' saptamana asha ca nu stiu ce s-a discutat astfel incat sa-mi dau cu parerea. Sorry!
Noki_Lara spune:
CristinaNegara- mai, deja mie mi se pare ca nu e chiar ok cu Elise. Atata mananca ea pe zi laptic? Pana in 200 ml? Penru ca e extrem de putin. Io as vorbi cu doctorul, pentru ceva vitamine...
CristinaMH- hmmm...conopida noi am fiert-o impreuna cu alte legume si i-am bagat-o in piure, cu carnitza de pui. Pentru noi facem conopida sau ciorbitza, cu smantana si patrunjel, sau budinca, in vasul yenna - asa se scrie???? -, cu smantana, oua batute deasupra si eventual branza.
Dayssi - bunul Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Fetelor, noi azi de dimineatza am papat asa: niste capsuni curatate de seminte + jumate de banana + jumatate de mar + 2 biscuiti Petit Beurre + 1/4 galbenus de out. I-a placut si a papat tot! Cu greu, nu va imaginati ca a ras fii-mea cu privirea - ca ma-sa- dar rezultatul final a fost ca a golit castronasul!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
mara95 spune:
Lordra, nu fii necajita.Nici Flavi a mea nu se omoara cu mancatul.Ia cateva lingurite, apoi intoarce capul si da cu mana peste lingurita.De fapt facem doar o degustare.Eu o mai plimb pe afara, adoarme, iar cand ajungem acasa, fiindu-i putin foame, nu-i dau san , ci masa diversificata si asa o mai pacalesc putin.Cred ca ai citit la Parintii intreaba... ca un bb e alaptat doar la san pana la 8 luni, avea peste 9,5 kg si nu accepta altceva.Probabil ca ii e suficient, se satura, iar laptele de mama e si mai dulce decat ceea ce-i dam cu lingurita.Nu o forta sa mananca, o va face cand e pregatita, cand ii va fi cu adevarat foame, chiar daca e mai tarziu... Stai linistita, nu esti singura in situatia asta.Te pup!
camelia_daniela spune:
Dayssi, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
mara95 spune:
Lordra, plus ca de abia dupa 2 luni de diversificare, tinem gura intredeschisa si nu mai strangem buzele ca de obicei.
ilenutza spune:
Felicia, articolul din mami despre displazia la sold e scris de dr. mea pediatra.Asta asa ca sa ma dau mare!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
bb_alinus spune:
Ola mamici,
Iaca si noi sa va dam binete.
Trebuie sa fac bagaje, si nu am nici un chef!! Deseara plecam la o nunta, tocmai in Normandie, deci weekendul se anunta foarte obositor pt noi.
Am ramas in urma si cu cititul si cu raspunsul. Oricum in curand chiar nu o sa mai am timp deloc, deci, in caz ca cineva se intreaba si de soarta noastra, sa stiti ca suntem in mutari si deci acces la calculator mai putin.
Madutza La multi ani si distractie faina la mare ! Vai de batranetile tale, domle, auzi 27 de ani! Da' noi, cele care am schimbat prefixul ce sa mai zicem?
Lavi, da' chiar ai rarit-o, dar inteleg, ca vad la mine cu o pitica ca nu prea am timp de DC ( o plimb mult), dar cu doua ghiduse ce sa mai zic! Da' cum se site tati in minoritate, asa inconjurat doar de fete?
Dragelor, eu ma incurc in cumetriile voastre, ca tot vad cuscra in jos, cuscra in sus, poate daca ati vrea sa adaugati si nickul cuscrei ca sa ne scoateti si pe noi din ceata.
Joy, Camelia si restul...o sa manance si bebeii vostri legume, nici o grija, asa cum sper ca si missa mea sa accepte suculetele. Rabdare si tutun ne trebuie....sau poate doar rabdare. Le dati legume pasate bine? Adica sa nu fie zgrunturoase.... noua asa ne plac, sa fie cat mai fine. Dar recunosc ca noi suntem fan legume de orice fel.
Noki, Sararica a inceput sa manance mai bine? Gimnasta lu' mama, sau poate vrea sa se mentina pt piruete si giumbuslucuri! Apropo, intrebai daca mai da cineva biscuiti petit beurre, ei bine, de azi si eu ii dau. M-ai inspirat. I-am dat unul mic sa il molfaiasca ca sa ma lase in pace si in 30 sec era ca un porculet de murdara - cum o fi reusit de la un biscuite nu stiu. Cert, i-a placut, dar s-a inecat cu el. I l-am dat apoi pasat cu suculet, si i-a placut si asa.
Ma plangeam ieri ca nu prea mananca, dar nu mai zic nimic, ca aseara si-a scos parleala....a ras 240 ml de laptic. I-am schimbat totusi ordinea ingredientelor, deci acuma incep cu laptic si apoi ii dau legumele sau fructele. Vad ca se smechereste, ieri la masa de la ora 4 a baut doar 120 ml dupa care facea pe saturata, insa cum a vazut iaurtul ce i-l pregateam a inceput sa ceara si tinea gurita tot deschisa. Am incercat sa o pacalesc si sa ii dau bibele cu laptele ramas dar n-a tinut, inchidea gurita automat!
Hai ca iar am inceput sa ma lungesc cu povestirile fara sfarsit ale missei :)) si imi raman bagajele nefacute!
Mirabilis, iti doresc mult curaj si sa iei decizia cea mai inteleapta pt voi. Poate o sa sune dur ce zic, dar e strict parerea mea: mi se pare ca bebe e prea mic ca sa te desparti de el pt o perioada mare de timp, eu personal nu as putea, cu toate ca inainte imi ziceam ca eu nu o sa stau acasa sa cresc copil, o sa il dau la cresa imediat, ca sa imi continui cariera, insa punctul de vedere mi s-a schimbat radical, si acuma as vrea sa stau cu miss cat de mult pot. Nu stiu de ce perioada de separare e vorba la tine.
Mai aveam de raspuns dar nu mai am timp!
Va pup,
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Sanary mai 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Si ca sa fac 800 de mesaje imi dati voie sa va repet: NU AM CHEF de facut bagaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mersi,
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Sanary mai 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
melku spune:
Dayssy, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca!
In alta ordine de idei, asa soacra mai rar...sa-si laude nora in asemenea hal. Asa soacra imi doresc pt fi-mea.. Da' sa stii ca nici eu nu ma las mai prejos si-ti declar cu mana pe inima ca m-am indragostit de cavalerul tau (nu stiu fi-mea), mai ales de poza cu ochelarii pe nas. Baiat de baiat!! Daria e curtata din toate partile dar sa stii ca nu raspunde cu aceeasi moneda, mai mult pare deranjata de insistente si trateaza cu indiferenta...o fi fost flacaul de vina.
Camelia Daniela, mercic de raspuns ca io cautam de zor la materiale de zugravit, de...ipsos...noroc ca mi-a trecut prin cap c-ar putea fi in cu totul alta parte. Poate mai gasesc...io am o rama de format mai mare si o s-o fol. pe aia.
Madutza, stau pe la moghioros.
Mai mamici care dati cirese bbilor, voi le curatati de coaja???
ca io i-am dat cu tot cu coaja si am mustrari de constiinta da' zau daca mai ramane ceva din cireasa daca mai dau si coaja jos...are ceva daca i le dau cu tot cu coaja?
Noki, cum D-zeului cureti tu capsunile de seminte?? adica le iei coaja de deasupra cu seminte cu tot sau cum?
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI
Varsta Daria