Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

[quote]Originally posted by Noki_Lara
Fetelor, noi azi de dimineatza am papat asa: niste capsuni curatate de seminte + jumate de banana + jumatate de mar + 2 biscuiti Petit Beurre + 1/4 galbenus de out. I-a placut si a papat tot! Cu greu, nu va imaginati ca a ras fii-mea cu privirea - ca ma-sa- dar rezultatul final a fost ca a golit castronasul!

Dupa masa asta copioasa, i-ai dat si supa dupa-amiaza?

Cristina, noi papam conopida fie pane, fie fiarta si apoi storc lamiie la greu!(asa fiarta e un fel de desert ptr mine, seara in fata televizorului!)I-am dat si lui Simon, la supica pun cite un buchetel mai marisor si se linge pe bot, de fapt stiti ca Simon papa foarte bine ce i-am dat pina acum.

Azi a papat la ora 3 un castron de supa crema(cam 200 ml)si peste juma de ora 120 ml lapte, pe la 5.30 i-am dat doua caise+suc de la un morcov+o pruna,apoi a dormit vreo 3 ore(ca niciodata)s-a trezit la 9, baitza si apoi 200ml lapte!In total a papat azi 730 ml lapte!

Lordra, nu stiu ce as fi facut daca aveam un copil mofturos!Iti trebuie multa rabdare...in cele din urma vei descoperi tu ce-i place!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

CristnaNegara, am bifat toate smile-urile dar tot nu apar toate in partea stinga!
Si mai am o intrebare: cum reusiti voi sa postati mai multe citate intr-un singur mesaj, ca io nu pot decit sa citez o singura persoana si ma duce la ultima pagina!Oare vi le copiati intr-un doc si apoi copy -paste?
Bai, intelege cineva ce zic, ori sunt ametita dupa impachetarea bagajelor!

Poze

Mergi la inceput

Lavi, ziceai tu mai demult ca fasolea verde o fierbi separat si apoi o amesteci cu celelalte legume de supa! De ce separat si nu toate legumele la un loc!si e ok fasole verde la 5 luni juma, ca nu stiu ce sa-i mai bag in supa in afara de cartof, morcov,ceapa, dovlecel, conopida,ardei gras,patrunjel!
Te provoc la un short mesaj, stiu ca vrei sa intri mai rar, dar nu prea ai sanse cu noi!

Fetele cu bb-lusi mofturosi: Doctoritza mea mi-a zis , pe linga legumele din supa sa-i adaug si un Mar la fiert!E tare gustoasa supa!Incercati!

Poze

Mergi la inceput

Am intrat si io din joi in paste si toata lumea doarme!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by Buluci

CristnaNegara, am bifat toate smile-urile dar tot nu apar toate in partea stinga!
Si mai am o intrebare: cum reusiti voi sa postati mai multe citate intr-un singur mesaj, ca io nu pot decit sa citez o singura persoana si ma duce la ultima pagina!Oare vi le copiati intr-un doc si apoi copy -paste?
Bai, intelege cineva ce zic, ori sunt ametita dupa impachetarea bagajelor!

Poze

Eu procedez asa:

scriu [ quote]
Apoi CTr-v pe cine citez
Si la final scriu[ /quote]

si tot asa....

textul iti apare si daca dai Ctr-C pe postarea persoanei pe care vrei sa o citezi insa neaparat sa copiezi si quote
Sper sa fi fost explicita.

editez pentru ca vad ca a scris ca fiind citat.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buluci ii mai poti pune in supa telina si pastarnac, insa cu masura ca nu toti bebelusii agreaza gustul telinii, iar pastarnacul eu doar il pun la fiert nu il si pasez( e atos si baloneaza)

Alexia azi a papat
la trezire - laptic
gustare - fructe....para+mar+banana
prinz - piure cartof +ficatel( pentru prima data)
gustare - branza +piersica
la culcare - laptic

tocmai ce afirmam ca nu cumpar cereale Humana, insa din cauza ca face mofturi si nu vrea cereale si nu stiu cu ce sa ii mai combin iaurtul, am cumparat cereale cu cirese si banana+lapte( miros super super si au si o culoare roz yami yami)---rezultat:Alexia papa iaurt cu cereale.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci eu deschid 2 apgini de net. Pe unul scriu raspunsul, iar de pe celalalt citesc ce ati scris. Bineinteles daca am timp!
Tu cat stai in Bucuresti? Sau vii de tot? Parca ziceai ceva de Georgia apoi, nu?
Dayssy condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca!
Camelia buna idee cu piureul morcov+dovlecel! Ca tot vreau sa-i mai diversific meniul Ilincutzei. L-ai facut in casa, nu? Eu acum am descoperit ca morcovii astia noi din piatza sunt buuuuni, ii rontai ca pe mere

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetele, scuze ca scriu asa de mare, dar ajutati-ma!. Am fost acum 2 zile la Suceava la nasii fetei mele. Bineinteles ca s-a lasat cu luari in brate, pupaturi si gadileli. Dupa cum stiti ca va bat la cap de o luna, week-end-ul asta sunt Serbarile Humorului si ei ar fi trebuit sa vina la noi. In seara asta ne-au sunat si ne-au anuntat ca Andreei i-au iesit niste bubite pe fata, corp si cap. Dupa cum mi le-a descris ea, eu cred ca e varsat de vant. Stiu ca perioada de incubatie e de 2-3 saptamani... Ce sanse are Elise sa fi luat virusul? Ce sa fac? E grav pentru un bebelus asa de mic? Spuneti-mi, va rog, orice stiti, oricat de putin ar fi...
Buluci, te-a cam bulversat impachetatul. Nu eu ti-am zis de emoticon-uri.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

In seara asta Ilinca ne-a facut sa lesinam de ras, ca a inceput sa faca "miam-miam" cand papa branza cu banana. Bine ca am avut inspiratia sa-i zic lui Doru sa ia repede camera ca sa avem de ce rade la batraneti:
http://s72.photobucket.com/albums/i166/felicia74/?action=view¤t=Ilinca-9iunie009.flv
http://s72.photobucket.com/albums/i166/felicia74/?action=view¤t=Ilinca-9iunie010.flv

By the way, pe photobucket se pot pune filmuletze de 3 minute, gratis!

Cu pofta de mancare nu stiu ce sa va zic, noi ne-am reglat-o de cand ne-a prescris dr Stanciu Infantformula. Dar cu rabdare, trebuie sa gasiti voi ceva care sa le placa. Bafta!

Mergi la inceput

Negara uite:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=381

Mergi la inceput