Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara

Madutza eu zic sa mai astepti putin cu diversificarea. Sa-l lasi putin sa-si revina dupa intoleranta. Cred ca peste vreo sapt va fi ok.

Felicia misto tare Ilinca cum mananca. Noi asa facem de cand am luat prima lingura de suc, ba mai nou mormaim si daca mami nu e rapida tipam. E greu tare sa tin pasul cu el. in 5 min termina cam 200ml de mancare de oricare ar fi.

Cuscra Melku asa sunt eu. Cand imi place ceva laud, cand nu nu. In seara asta i-am aratat-o pe Daria si sotului si a fost de acord ca e o nora tare frumoasa.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA FETELE,

Am citit pe diagonala cate ceva,nu prea mai am timp,dariuca imi ocupa tot timpul,nu are stare deloc

FELI- m-am uitat la filmulete,super ilincuta,maine sper sa reusesc sa pun si eu cateva pozici noi,si am si cateva filmulete,din care unul cu spectacol dupa masa,tks joy

LEEA,MADUTZA,MARAKI-LA MULTI ANI sa fiti sanatoase iubite si sa va bucuratii de bb-ii vostrii

DAYSSY-d-zeu s-o odihnesca in pace

Despre diversificare-fetelor nu cedati,peseverenta multa-noi din fericire suntem ok parca prea ok,cu mancarica,papa daria de rupe,am scos o masa mai avem 6,cam asa

7- lapte 17o ml

10-lapte 170ml

13-100 suc mar+morcov si 170-200 (branza cu banana,piersica ,si pepene galben,pe care azi l-am papat pt prima data si asa i-a placut ca ziceai ca se bat turcii la gura ei)-mai combinam si cu mar crud sau copt sau in loc de branzica mai punem cereale

16- piureut de legume cu ou sau carne-150ml+100 ml lapte

19.30-lapte 170

22-lapte 170ml

dariuca cred ca semana cu mine ca eu sunt carnivora,azi a fost ziua de ou,deci fara carne si dupa ce a gustat prima lingurita a scuipat tot pe mami,asa ca ne-am mai jucat un pic si in final a papat

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Felicia, mniam-mniam, ca am inghitit si eu in sec. Da-ne si noua reteta ca eu cand ii fac imi iese cam tare si nu ii place. Trebuie sa-i pun si mar copt sau para ca sa o faca mai lichida.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanap spune:

quote:
Originally posted by lordra

Bai, io-s nervoasa si amarāta: Dara-mi nu vrea decat sān. Refuza orice altceva ce-i dau - am incercat nu stiu cate combinatzii de fructe/legume si CANCI! Nu pune gura, ba mai face si scandal dac-o fortzez(nu vrea cu linguritza, nu vrea cu biberonu', nu vrea nici macar cu urechile lui iepurila cauciucat muiate in piure de fructe). Pediatra mi-a spus sa fac pauza sa nu cumva sa dea-n anorexie, in semn de revolta fatza de tratamentul aplicat (adica stat cu linguritza la gura ei si implorat/cantat/cotcodacit/maimutzarit, doar-doar o deschide si-o infuleca macar o linguritza-doo). Ce curu' meu ma fac daca asta mika o sa refuze cu ostentatzie tot ceea ce-i dau in afara de sān, al carui fana inraita este?
SUUUUUUUPER NASHPA SITUATZIE! Are 6 luni jumate, de-acuma, si papa tot lapte si-atat. Voi aveti ceva idei pt. salvarea situatziei?

Lordra & Dara (30 Nov. 2005)

Si eu sunt in aceeasi situatie. Luca e nascut pe 19 dec si nu vrea decit tzitza; sunt disperata; suge de multe ori pe zi, pt ca e foarte maricel.Am niste dureri de spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Feli, voi sta in Ro doar 1 luna,vin special ptr obtinere certificat de nastere si pasaport individual Simon+ca vreau sa-l vad pe Tutunaru sa-mi repare si mie "gauacea"+vreau sa-i fac lui Simon un consult general si nu in ultimul rind sa cunosc cit mai multe mamici de nov-dec-2005!
Cu Georgia ...stam in expectativa, dar se pare ca 50% nu-l vor trimite pe sot acolo!

Medlife e tot aia cu Medicover???

RoxiAlexia, multzam de raspuns!Pastirnac si telina nu gasesc aici si nici radacina de patrunjel.Cind oi pleca din tara o sa fac un export de telina, pastirnac si alte radacinoase!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!

Pls, spuneti-mi in ce consta un test pentru alergie(e tot aia cu test ecologic?)?Se face prin recoltare de sange?

Mergi la inceput

Mortala Ilincutza, mi-a facut si mie pofta!Sa nu ti-o deochi!

Ii fac si io brinzica azi!

Poze

Mergi la inceput

Mara, mi-aduc aminte de o cunostinta care a facut un test de alergie la spitalul colentina si nu se face prin recoltare de singe.I-a pus niste picaturi cu diferite substante pe antebratz , le-a lasat asa vreo citeva minute si apoi iti zice medicul ce si cum!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buluci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

NEATA BUNA GAGICI

De cateva zile fiimea e campioana la maraiala, ma omoara, se vede dunga alba la dintisorul de jos care nu vrea sa iasa odata, cred ca intr-un final apelam la cleste, asa ca o sa fim si noi dintosi in curand. Am sacapat si noi de muci in final dupa aproape 2 sapt, mai avem dar fff putini fata de ce a fost... si se pare ca totusi cauza a fost dintisorul , ca in saptamana asta de muci a avansat spre lumina....

FELI minunata ilincuta papacioasa, as pune si io filmulete dar v-ati enerva si voi ca mine s-o vedeti pe BUBU cum papa lemne. Ilincuta ppa mai putin Nan 2 decat 1 ?

CRISTINA sory, dar nu stiu nimic de varsat de vant, dar oricum nu suna bine la bbl asa mic, sa speram ca o fii ok...

MADUTZA , saracuta de tine, toate sunt pe capul tau, lasa ca o fii bine si fara lactoza, bine ca s-a descoperit cauza problemelor... si la multi ani si tot ce-ti doresti di ziua ta...

LORDRA, ce sa zic, rabdare multa, perseverenta ca in final o manca ea si sarmale...

mai vream sa zic ceva dar...

he, he, a inceput capionatu' de fotbal so' o sa ne vedeam mai rarut ca mami e fana inraita ...ce pacat ca n-am baiat sa ne uitam amandoi ca Dani nu e amator, dar lasa ca o face mami sa se uite... spuneti si voi ... cati barbati nu si-ar dori o nevasta amatoare de fotbal si bere... si la noi e invers... cu berea nu prea dar suna bine cate una din cand in cand

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput