Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Cuscra e mortala nor'mea. Se potriveste de minune cu fi-miu ca asa pofta are si el cand papa. Cea mai mare pofta o are la mar cu biscu si la branza cu banana si para!!!

Fetele va mai intalnitzi azi sau ma asteptatzi si pe mine weekend-ul viitor? Nu v-am mai auzit nik de intalneala dar daca va vedetzi azi vin si eu cu gandul de la bv. Va pup!

Eu maine vin acasa si abia astept sa ies la plimbarici in parc. Si Stefan cred ca e nerabdator.

Ex-cuscra sa-mi traiasca ex-nora cataaare mare s-a facut. sa fie sanatoasa si voioasa si sa va bucure vietile de acum innainte!! Pentru tine o si un !
Mariailin si tzie sa-ti traiasca printzesa si sa te bucuri de ea!

Weekwnd placut si cred ca mai intru abia maine seara de acasa ca ma dispera dial-up-ul asta dar...dependentza e maaare!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

treba sa va zic si voua ca n-am cui , am lasat-o pe iulia dormind pe partea dreapta, acu 30 min era pe spate si acu 'doarme pe burtaaaa pt prima oara in viata ei

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Fetele, scrieti si voi cu niste litere colorate la ce ora e intalnirea din Botanica, sa imi sara in ochi, ca vreau sa vin.
Inca nu stiu daca pot, dar incerc.
Fii-miu e un caraghios scump! Se uita la incaltari in premergator, isi intoarce laba piciorului pe toate partile si o examineaza, bate cu piciorul in podea si rade!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anutzache, La multi ani!!!

Gandacel eu voi fi acolo la 3-3,30. Nu am vorbit inca cu Noki, dar stiu ca pe la aceasta ora poate si ea. Ai nr meu de mobil?
Daca nu, ti-l dau prin PM.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Miha de azi Ilinca papa numai Nan2
dordia, cuscra stai linistita, ne intalnim si acum, si saptamana viitoare. Cel putin eu vin Pana atunci ia multe guri de aer proaspat de munte ca sa rezisti la poluarea din Bucale
Oricum, vad ca azi nu prea se inghesuie lumea.

Multumim pentru complimente! Ma bucur ca v-au placut filmuletzele. Astept si eu unele haioase ca de acum numai de shotii vom avea parte.

Mara eu am facut test alergologic, asa e cum a spus Buluci. Te inteapa pe mana si iti pune diverse mostre de praf, polen etc. ca sa vada la ce reactionezi. Mie nu mi-a iesit nimic desi anual fac urticarii din diverse motive. Cel putin daca ma duc la tzara nu scap niciodata ASa ca nu mai am incredere in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele eu nu mai vin azi la intalneala ptr ca plec putin prin oras sa-mi cumpar una alta de imbracat si dupa aceea plecam la nasii nostri la curte sa facem un gratarel. Sorry dar a aranjat tati cu nasul si n-am ce face. Dar sunt alaturi de voi, pupati piticii din partea mea si a Mirunicai, sa aveti distractie placuta si un we de milioane.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Sa va dau reteta de supa pe care a papat-o Elise azi fara prea multe mofturi (in afara faptului ca nu a mancat decat 40-50 ml...):
- 1 morcov potrivit; 2 cartofi mici (cat un ou de gaina); 1 cm ceapa verde, partea alba; jumatate de pastarnac, partea subtire; apa din ochi, putina sare; fierte o ora si ceva la foc mic.
Apoi: un sfert de morcov, o bucatica de pastarnac, 5 masuri cereale de mar cu morcov, o lingurita lapte praf Lactovit, o bucatica de unt, zeama de la supa. Toate astea le-am mixat adaugand zeama din supa cat sa iasa o pasta mai moale, sa curga din lingurita. Va reamintesc ca Elise e f. pretentioasa la mancare. Pana acum puneam si telina si nu vroia.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Marul copt il fac asa: pun 2 mere intr-un capac de vas yena, pun apa pana la jumatate, dau la cuptorul de aragaz pentru inceput la foc mare pana se incalzeste cuptorul, apoi la foc mic. Las pana cand coaja marului devine negricioasa (ca si cum ar fi arsa). Se coace f. bine si ramane suculent.
Felicia, nu am glumit cu reteta de branza cu banana. Ma intereseaza cantitatile si cu ce mixezi. Eu ii pun jumatate banana cu jumatate din cantitatea de branza care iese din 250 ml lapte. Si mixez... la mana, ca la mixerul pe care il am (Braun vertical, foarte bun) e cantitatea prea mica sa se amestece bine.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

La noi e o vreme sa-ti tragi palme. 16 grade C.
Iar nasa fetei are intr-adevar varicela (varsat de vant). Am sunat o farmacista si mi-a dat un raspuns care nu ma multumeste... Sunt sanse ca Elise a faca varicela, apare intre 14-21 zile de la contact. Trebuie urmarita, daca face febra nu-i dau antibiotic, trebuia sa facem vaccinul de 6 luni dar il amanam 2-3 saptamani, nu are voie sa intre in contact cu nasa inca 40 de zile dupa ce ii trec bubele. Si ma oftic ca am pierdut 2 zile cu ,, si am cheltuit o groaza de bani pentru musafirii care nu mai pot veni...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

negara stiu ca n-ai glumit cu reteta, dar nu o stiu, ca o face tati. O s-o scrie el cand are timp liber si chef.

Mergi la inceput