Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 21
mara95 spune:
Ralucutza, eu stiu ca la inceput laptele e mai subtire, mai apos, pentru a potoli setea lui bb, apoi mai consistent pentru a potoli foamea.Si flavia avea momente , intr-o perioada, destul de dese, cand sugea si apoi o apuca plansu'.O linisteam si o luam de la capat.problema se rezolva in timp.Acum are 6 luni si mananca majoritar san.
Totusi trebuie sa te asiguri ca in final bb nu plange de foame.Succes!
Hildegard spune:
Lordra, dr. mi-a zis ca depinde cum e copilu mai slab sau mai grasut. Daca e mai slaba carnea se poate introduce la 6 luni, la 2 sapt dup[a ce i-ai dat legumele. Daca copilu e mai grasut atunci bagi carnea la 7 luni si ii dai numai legume.
avem 78 cm nu 76 cum am zis.Il fac baschetbalist
.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Hildegard spune:
Ralucutza, nu-ti fa probleme. Laptele la inceput asa este mai diluat.....sa nu faci prostia sa nu-i mai dai sa suga.
Da-i in continuare lapte de la titi si sa ne ti la curent.
Asta e parerea mea.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
lordra spune:
Ralucutza, ai sânii plini de lapte si vrei sa renunti la alaptare? Cine ti-a inoculat ideea asta? Sfatul meu e sa renuntzi la stres si sa-l pui pe bebe la sân sa traga. Nu se satura, ii dai mai des, in nici un caz nu renunti. Dau bataie la fata daca se joaca cu kestii d-astea. Laptele matern e prea pretios ca sa-l lashi sa plece cu atata ushurintza.
mara95 spune:
Hilde, ce baiat mare ai!
Cum zice si Hilde, Ralucutza, nu cumva sa intrerupi alaptatul!!!!
lordra spune:
Ralucutza, tu ai nascut pe 21 mai 2006? Pai n-are bebeu' tau nici macar 1 luna. Laptele tau e foarte bun. Asha e laptele de inceput, mai zeros. Ai sa vezi ca odata cu trecerea timpului, o sa devina mult mai concentrat. Vezi ca foarte multe fete au luat plasa cu chestia asta (sper sa nu-mi sara multimea-n cap, acum
) si au avut senzatia ca au laptele slab si ca bebe nu se satura, asha ca au suplimentat cu lapte praf pana au pierdut de tot laptele.
Daca ai lapte, da-i-l cat mai des. Urla cupilu', il pui la sân, indiferent cat a trecut de la ultima alaptare. Io asha am facut si iata-ma la 6 luni de alaptare exclusiva cu un bebe care s-a dezvoltat foarte bine. Si lapte e in continuare, atat cat ii e necesar bebelinei.
Bebe poa' sa planga si din alte motive, nu neaparat fiindca nu se satura. Fii relaxata si pune-l la sân ori de cate ori plange. Ii va potoli atat foamea, cat si furia/durerea/ce-o mai fi. Sânul e sfânt, asha ca nu rata sansa asta.
Morgano spune:
RALUCUTZA Lordra are perfecta dreptate, e un un excelent exemplu. Copilul tau nu are nicio luna macar, nu renunta
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)