Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanap spune:

quote:
Originally posted by mamica noiembrie

Bianca_mo bine ai venit, esti pe listutza!
Ioanap daca vrei ne poti da si tu datele.

Felicia

Buna seara!
Multumesc Felicia de invitatie.Bebe Luca este nescut pe 19 dec, 3.500 kg,53 cm, apgar 10, cezariana cu epidurala la Municipal, Dr Anca.Deocamdata papa numai san, are 10 kg, si vreo 72 cm. Mai am o fetita de 11 ani. Eu am aproape 38 de ani.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia a fost un ospatz pe cinste!!! Dar...ce sa intzeleg prin

quote:
Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad pe Victorasul vesel, care e muuult mai haios in realitate decat in pozici.
???
Stefan e cu ochii pe Ilincutza asa ca...sa nu ne tradatzi da??? Noi suntem fideli sa sti.

Meems te

Noi avem 4 mese pe zi din care 2 diversificate. Adica masa de pranz cu legume si carne si masa de dupaamiaza cu fructe si branzica. Restul laptic. De sapt asta o sa introducem si noi cereale in laptic seara ca...parca se agita noaptea si....sa doarma bine.

Ralucutza si eu am avut aceeasi problema si m-am stresat si am plans ca eu nu am laptesi...rau am facut ca a scazut productia de lapte si cu greu am refacut-o. Am alaptat exclusiv pana la 3 luni si jumatate iar apoi am bagat completare. Am intzarcat la 6 luni si o saptamana. De fapt s-a intzarcat singur ca nu a mai vrut sa mai traga deloc. Ideea e sa nu renunti si sa ii dai cat de des cere!
SA te alimentezi bine, sa bei minim3 l lichid pe zi si sa te odihnesti cat de mult poti cam 8 ore din 24 sa dormi! Asa vei avea lapte din belsug. Te pup si te asteptam cu vesti bune!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

dordia, faci lapte si cu 1,5 litri de apa pe zi. Esential e suptu' des, odihna si relaxarea. Io acuma nici macar 1 litru de lichid pe zi nu mai beau si tot am lapte suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neatza fetele

am citit si eu acusica ca taaare harnicutze furati..

LAVI nataliuca mica si bolnavioara. sper sa fie bine si sa nu aveti iar probleme.

RALUCUTZAAAAAA si eu vin daca-i vorba de dat bataie.
NU RENUNTA LA LAPTE!!!!!
iti spun eu care ma mulg de aproape...2 luni - sau chiar mai mult!?!- ASA ESTE LAPTELE !!!!!!!!!!!!!
cel putin l amine, jumate din cantitatea de lapte este mai mult zeama. deci, chestia ar fi cam asa: laptele de dimineata, este mai mult zer, dar cantitatea este mai mare. pe parcursul zilei, "calitatea" creste, dar cantitatea numai este asa mare.
CONCLUZIA, daca tu ai sanii plini,poate sunt alte motive pt care el plange.
mara, lordra, hilde, gata cu "lauda" ca faceti pofta si altora....adica mie ca al meu vladone nu vrea sa suga decat noaptea...daca l-ati vedea, cum il iau in brate, cum se intoarce cu capul spre san si suge ce apuca: tricoul, bratul meu...dar ziua, parca-i pun pelin in gura.

pupici la toate

FELI...te mai duci la sala?? ca vroiam s ate intreb tu stii ce exercitii sa faci? adica ma gandesc sa nu faci mai mult rau la musculatura. ca mi-ar trebui si mie niste una alta, dar daca nu m apricep sa fac corect...astept sa-mi iau antrenor.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare,

am citit si eu printre randuri ce ati scris pana acum. Am si eu o intrebare legata de diversificare. Sa va spun ce face Dimitrie. El mananca fara probleme, e un mancacios, am sesizat in schimb ca daca mai este cineva in preajma lui, nu mai mananca. Cred ca sunt figuri de-ale lui, iainte nu era asa. Ca drept urmare noi mancam singurei, eu cu el si atat. Asta e mai nou. Il apuca rasul, joaca, desi e inca flamand. Ii mai dau cate o lingurita sau il mai las sa se joace cu castronelul, insa eu asa am citit, ca atunci cand mananca nu trebuie sa aiba jucarii sau alte chestii, caci el trebuie sa stie ca masa e masa si nu joaca. Voi cum faceti le dati jucarii in timpul mesei sau nu?

Este un alintat si jumatate, eu sunt de vina caci eu l-am facut asa. Eu nu fac altceva decat sa il pupacesc, sa ne dragalim sa vorbim si ar sta asa toata ziua nici sa doarma nu mai are chef cand e vorba de dragaleala. Si mie nu imi palce deloc E frumos, creste bine, e mancacios si bine ca nu avem nici o problema cu refuzul mancarii. A mancat bine de la inceput insa, acum e mai smecheros.

Am mai observat un lucru in procesul lui de maturizare. Nu se joaca cu oricine. Nu ii place prezenta altora in camera atunci cand suntem noi sa ne jucam. Parca vrea sa fim numai eu si Dan. A inceput sa fie selectiv. Voi ati observat lucrul asta? E numai o chestie de moment?

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Raluca nu cumva sa renunti la san. Da-i sa manance de cate ori cere. Ca ai sa ai timp sa te gandesti la intarcat. Al meu s-a intarcat singur la 6 luni. Mi-a scuipat tzatza de m-a bufnit plansul, dar asta e. Daca plange prea des s-ar putea sa fie si de la colici. Iti spun din experinta ca noi am avut colici cu varf si indesat. Orice ii faceam nu se linistea, nici macar sanul. Dar asta a fost pana pe la vreo 2 luni.

Fetele noi azi am mancat mamaliga cu branza si smantana si avem si dovada Ce bun a fost!!

Canuta-om-sucit nici noi nu mancam in colectivitate. E tare greu cand suntem pe afara. Asa ca preferam sa fim doar noi la masa.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara tuturor!

Noi azi am fost in parcul Titanel ( daca asa s-o mai numi??), foarte frumos si lejer, a dormit Alexia foarte bine.M-am bronzat cat pentru o sedinta la mare. DAca mai este cineva din Balta Alba( pina in Ior imi este foarte greu sa ajung) poate ne vedem acolo.
Este a doua zi cand im doarme 2 ore afara( e super realizare!!!), si sa vedeti ce vesela e toata ziua dupa somnicul asta, parca si papa mai bine, doamne de-ar tine-o.

Alexia are 5 mese/zi si 3 diversificate -fructe+suc
-legume+carne/ou/ficatel/
-branzica/iaurt+cereale
Observ ca sunt singura pina acum care a diversificat 3 mese.

gandacel eu ii dau apa insa foarte rar accepta sa bea, in schimb iau afara pentru ca e cald si trebuie sa se hidrateze( afara bea foarte bine, deci semn ca e sete).LA tine insa nnu cred ca e cazul avand in vedere ca alaptezi( il pui la san si gata setea!)

ela cum se simte fetita?

Buluci branzica se poate prepara atit din lapte formula cat si din lapte la punga.Eu pentru prepararea branzicii folosesc laptele gratuit( - Viatalact,Bebelac ) si din 250 ml +2 pastile de calciu lactic iese cam jumatate din cupa unei strecuratori micute.Am incercat si eu prima data sa folosesc lamaie insa a fost efectiv = cu zero, nu iesea nici o lingurita , dupa 3 zile am renuntat si am trecut pe calciu lactic.

Lorda felicitari pentru faptul ca incurajezi alaptarea.

Am si eu o intrebare: cum reusiti sa dati doar 4 mese/zi ?
alexia daca nu papa la 3-3jum ore e jale( ma stie tot blocul!!!)

Stie cineva unde pot gasi o pelerina de ploaie pentru carucior?( la un pret convenabil)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am intrat cu sufletul la gura sa vad raspunsurile vostre.....VA MULTUMESC DIN SUFLET PT CLARIFICARI.....NU DE ALTA DAR SUFAR DE 3 ZILE DE DURERI DE SANI GROAZNICE SI NU MAI STIAM CE SI CUM!asa ca ma inarmez cu rabdare si dau la bebe ce ii trebuie...si poate totusi si cu o pompa.....chiar daca il arunc pe ala de la inceput dar stiu ca bebele meu e hranit de mine!INCA ODATA MULTUMESC PT RASPUNSURI CA ERAM DISPERATA!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, si Rianna la fel, la 3.5 ore deja urla de foame. Stai linistita, asa sunt unii copii, mai... fomisti Nicio problema.

Dayssy, ce pofta mi-a facut Dragos de mamaliga cu branza! Cred ca ma duc sa-mi fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Salutare,

am citit si eu printre randuri ce ati scris pana acum. Am si eu o intrebare legata de diversificare. Sa va spun ce face Dimitrie. El mananca fara probleme, e un mancacios, am sesizat in schimb ca daca mai este cineva in preajma lui, nu mai mananca. Cred ca sunt figuri de-ale lui, iainte nu era asa. Ca drept urmare noi mancam singurei, eu cu el si atat. Asta e mai nou. Il apuca rasul, joaca, desi e inca flamand. Ii mai dau cate o lingurita sau il mai las sa se joace cu castronelul, insa eu asa am citit, ca atunci cand mananca nu trebuie sa aiba jucarii sau alte chestii, caci el trebuie sa stie ca masa e masa si nu joaca. Voi cum faceti le dati jucarii in timpul mesei sau nu?

Este un alintat si jumatate, eu sunt de vina caci eu l-am facut asa. Eu nu fac altceva decat sa il pupacesc, sa ne dragalim sa vorbim si ar sta asa toata ziua nici sa doarma nu mai are chef cand e vorba de dragaleala. Si mie nu imi palce deloc E frumos, creste bine, e mancacios si bine ca nu avem nici o problema cu refuzul mancarii. A mancat bine de la inceput insa, acum e mai smecheros.

Am mai observat un lucru in procesul lui de maturizare. Nu se joaca cu oricine. Nu ii place prezenta altora in camera atunci cand suntem noi sa ne jucam. Parca vrea sa fim numai eu si Dan. A inceput sa fie selectiv. Voi ati observat lucrul asta? E numai o chestie de moment?

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

E normal sa devina selectiv si sa vrea numai in compania voastra.
Si Alexia este selectiva sunt persoane la care nici nu se uita sau la care plinge,si persoane la care rade si se bucura.A mea are pareri inca de mult( si asta in tot ce o priveste).LA masa nu dau jucarii insa atunci cand nu mai vrea sa pape( satula sau nesatula) isi cauta de joaca ( isi ridica picioarele isi roade degetele...etc.)si intoarce capul si nici nu se mai uita la mine pina nu simte ea ca am plecat cu castonul de acolo.

Aura nu iti face griji ca este alintat, copilul are nevoie de asta..ca si dovada ca se dezvolta bine, eu zic sa continui sa ii oferi atita afectivitate cat are nevoie.
Trece asa de repede timpul si maine poimmine nu mai vrea nici pupat nici dragalasit.Eu zic ca toate au timpul lor.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput