Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ma bucur ca v-a distrat filmuletzul "miam-miam"!!!

Xandra wow, felicitari pentru Vladutz precoce!
Noi abia ne chinuim sa stam in funduletz. De ieri mai sta si ea sprijinita pe un piciorus, asa intr-o rana.
Tania mama, ce zi! Lasa, ca acum acea camera costa jumatate din pretul de anul trecut. Of, electronicele astea nu putem sta fara ele
Multumim, dar titulatura e vecheeeee, cred ca are 2 luni.

Despre intalneala a scris deja Ilenutza cum a fost. Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad pe Victorasul vesel, care e muuult mai haios in realitate decat in pozici.
mara eu folosesc crema de galbenele la orice bubutza. 90% din ele au trecut. Si iritatiile la au trecut mult mai bine cu galbenele decat cu Bephanten, Sanosan etc.
Dordia cuscra, mama, salata, carnati, gratar - ce-ati facut voi la munte se numeste dezmatz in toata regula! La mai mare!
camelia buna idee cu piureul acela. O sa-l incerc.
Ela multa sanatate Dariei!
Lavi cu mare placere! Cum mai e Nati?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Despre pete - eu le scot cu un spray mai putin cunoscut la noi - Asevi (marca f.f.buna, dar nu i se face DELOC reclama). A iesit si sucul de morcov
Gata ma intorc la bucatareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

mara95, eu nu le am deloc cu computerul, dar s-a nimerit sa stiu raspunsul la intrebarea ta. Ca sa readuci textul la marimea normala, deschide pagina unde iti apare textul marit, du-te la View, alege Text Size, si da click pe Medium. Ar trebui sa se rezolve.

Lavi02, pupici la Natilici si sa se faca bine!

Dordia, Madutza, bine ati venit acasa.

Lordra... mortala Dara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lordra, esti moorrrrrrrrtalaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Rianna mananca 2 mese diversificate si 3 doar de lapte. La 8 dimineata (sau dupa 8, depinde cand se trezeste) ii dau laptic + cereale amestecate cu lapte, si la masa de la 3 dupa-masa ii dau borcanele cu legume. Cred ca de saptamana asta incercam sa introducem si fructele si-atunci va avea 3 mese diversificate. Deocamdata o sa-i introduc fructele in loc de legume si daca nu face alergii, ii las legumele la ora 3 si-i voi da fructele la 6 dupa-masa.
Eu ii dau apa de cateva ori pe zi si bea intotdeauna. Mai ales cand e cald afara, ii dau mereu apa intre mese. Plus cand sughite, numai cu apa ii trece.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lordra

Hilde, daca ma ajuta norocu', o sa alaptez pana la 2 ani. E cea mai mare placere a Darei (si a mea), si nu-mi adoarme decat la sān. Cand nu va mai di laptic, o sa fie taaaaare trista

Lordra & Dara (30 Nov. 2005)

Si la noi e la fel, la fel!

Azi i-am luat canita cu cioc, aveam emotii ca i-am pus o combinaie super nashpa:supa cu branza, da' i-a placut sa suga la ea!N-a mancat tot, da' mai mult decat i-as fii dat eu cu lingurita.

Mergi la inceput

Meems, esti tare!Corect!

Mergi la inceput

felicia, de unde ai luat spray-ul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara95

felicia, de unde ai luat spray-ul?

supermarket megaimage sau la Carrefour. Du-te la un magazin mai smecher si s-ar putea sa-l aiba, desi vad ca nu prea se inghesuie sa-l importe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PROBLEMA!AM NEVOIE DE AJUTOR!de trei zile laptele meu e ca si zerul de pe branza....incolor si din cate am observat eu nesatios pt bebe!el suge dragul de el -ca si imi curge multtttttttttt-dar dupa 10 minute se enerveaza ca este prea flamand si nu mai vrea sa suga...si face crize si plangeeeeeeeeee......acum problema mea nu-i cu el ca am milumil...problema e cu mine....ca sanii fiind plini de lapte mereu ma dor de ma urc pe pereti!pompa nu am si nici nu imi iau!am zis!eu ma gandesc sa nu fac vreo complicatie...deci imaginati-va cel mai slab lapte care exista...la inceput e apa si apoi vine ca zerul,cum am spus....ca il urmaresc...ce sa fac???in afara sa ma mulg ca nu vreau si nici nu are sens ca oricum baietul meu nu il bea!eu as cam intrerupe sa ii dau sa suga de la san si sa ii dau doar milumil!ce ma sfatuiti????si mai ales cum???fara posibilitatea cu pompa!MULTUMESC MULT ANTICIPAT!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput