Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
ilenutza spune:
Lordra, hip, hip , ura!Bravo, e un progres si ma bucur pentru voi!Poate nu ii place lingurita, ai incercat sa ii dai din alta sau din biberon, ori din cana?
Mie mi-a spus dr. ca e ok daca bea numai laptic de la mine, nu are nevoie de apa.Si tu alaptezi in parc? Si io.
Intalnirea de sambata din botanica fu cam asa: cei 4 apostoli erau 3, luca si matei( a se citi ilinca si victor!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Hildegard spune:
lordra, deci tu alaptezi inca?
laptele de mama este mai satios decat celelate lichide, tine mai mult timp de sete.
Noi deja papam carnita ca asa am vrut eu.....dr. nu mi-a recomandat inca.
Am sa intreb.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
mamica noiembrie-decembri spune:
Bianca_mo bine ai venit, esti pe listutza!
Ioanap daca vrei ne poti da si tu datele.
Felicia
ilenutza spune:
Pentru semnatura trebuie sa te duci la profil personal si ai in dreapta jos semnatura.da replay with quote la raspunsul meu de ex. si vezi cum am scis eu.
Varsta Victor
mamica noiembrie-decembri spune:
As mai raspunde si eu la mesaje, dar ma ushuieste Doru de la pc. Of, Noki acum te inteleg, tare naspa e!
Dar revin pe seara
lordra spune:
Hilde, daca ma ajuta norocu', o sa alaptez pana la 2 ani. E cea mai mare placere a Darei (si a mea), si nu-mi adoarme decat la sān. Cand nu va mai di laptic, o sa fie taaaaare trista
lordra spune:
Ile, am incercat si cu linguritza de plastic si cu una de silicon. Esec la ambele. Cu biberonu' n-are ea treaba, iar cu cana e prea solicitant pt. ea. O las deocamdata cu deshtu'. Doar n-o sa manance in veci asha, nu?
ilenutza spune:
lordra, da-i niste linguritze sa se joace cu ele, poate se obisnuieste!
Varsta Victor
felicia74 spune:
negara uite-ti reteta de branza cu banana: eu fac in fiecare zi din 1/4 litru de lapte in care storc juma de lamaie. Aceasta o mixeaza Doru cu juma de banana, peste care 2 masuri de cereale orez Milupa. Se adauga 30 ml de apa plata. Uneori mai pune si alte fructe (para, piersica, mar - nu ne-a placut - toate de la borcanel, ca li s-a redus aciditatea).
Pofta buna!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)