Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
mara95 spune:
La multi ani bebelusilor de azi!
Gabitacao, si Flavi a facut 3 scaune pe zi acum 2 zile, din care ultimile 2 au fost apoase.Ea face o data la 2 zile.Nu i-am dat nimic, si vad ca a revenit la normal.Or fi dintisorii.Oricum febra nu a facut.Sanatate!
Gandacel spune:
Mara, Bogdan ia 2 mese diversificate, una pe baza de fructe, alta de legume. Ieri si acum 3 zile a mancat doar de 4 ori pe zi, in general mananca de 5 ori. Insa a inceput sa manance mult la mesele de legume si fructe, asa ca nu-mi fac griji. La fructe i-am bagat un biscuite "popular", din ala la kg. Iar la legume ii dau carnita si branza, pe langa deja iubita masura de lapte praf... Cred ca ii tin de foame mai mult. Noki intreba mai demult daca dam bebeilor biscuiti Petit Beure. Ei bine, eu nu-i dau, ca au tot felul de e-uri de afanare, de asta sunt asa de buni si rontaitori, fragezi. Astia populari ii dau pe razatoarea de sticla, ca si merele si se fac un praf numai bun de inmuiat in sucul de fructe.
Apropos de asta, voi le dati bebeilor sucuri sau apa intre mese? Ca nu prea stiu daca e cazul sau nu. Al meu nu cere nimic intre mese, doar atentie...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
gabitaco spune:
fetelor - multumesc pt raspunsuri. Deocamdata de la 8 dim nu a mai facut nici un scaun.A papat banana cu orez si 180 ml de lapte cu cereale facut in mucilagiu de orez. Poate suntem pe drumul cel bun.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Gandacel spune:
Gabitaco, al meu face de 2 sau 3 ori pe zi, destul de mult. Eu ma intreb ce se intampla daca face doar o data... Am citit ca nu trebuie sa ne ingrijoram decat daca se chinuie atunci cand face, ori daca se irita la fundulet.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
catutza spune:
A ajuns si la noi postasul cu C.I.C-ul si alocatia si mi-a dat 8 mil de 10Ron, e ditamai tencalaul!
Eu stiu ca e normal sa nu faca kk in fiecare zi la fel.De ex Bianca ieri a facut de 2 ori iar sambata de 4(normale). Depinde ce si cat mananca si daca bea si ei apica sau ceiut...
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Madutza10 spune:
Buna fetele!Aseara ne-am intors de la mare dar abia acum am reusit sa intru ,eram rupti de somn si ne ustura pielea groaznic ,poate nu va vine sa credeti dar in 2 zile ne-am bronzat foarte tare de fapt ne-am inrosit mai mult :)) ,vremea a fost superba ,vila unde am stat la fel ,e exact pe malul marii ,acolo vom merge si cu bb in iulie1
Baiatu' s-a comportat exemplar ,nu a dat batai de cap dadacelor (mama & soacra),si-a revenit ,e iar vesel si vioi dar inca ii mai curge nasucu' ,important e ca ce a fost mai rau a trecut !Azi a papat 80 ml supa de legume ,il mai las citeva zile cu supa si apoi incetrc si alte mincarici ..
Trebuia sa facem vaccinul de 6 luni dar fiind bolnav l-am aminat ,stiti cumva daca il putem face doar daca-i curge nasucu'??
N-am apucatsa citesc tot din urma dar in mare toate's bune si frumoase vad ,sanatate la bebici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
lordra spune:
Am reinceput diversificarea. Vreti sa stiti cum mananca Dara-mi?: intr-un continuu balans noki-an, d-ala inainte-inapoi. Io stau cu degetu' uns cu piure de fructe in pozitzie erecta, iar in momentul in care Dara ajunge langa el, in pozitia de "inainte" a balansului, se repede pe el si-l linge. Ce mai, e ca la nebuni, da'macar asha inghite si ea altceva decat lapte. Scaunul scump il tzin la debara, ca nu sta acolo nici moarta. Linguritza e, pt. moment, inamicul no. 1. Vad ca mananca numai de pe anumite parti anatomice ale lu' mami, respectiv sfârc si deget. Marfa!
P.S. sa va mai zic ce troaca e in jurul ei? Azi avea banana si-n pŕr, fiindca s-a frecat cu toata fatza de prosopul pus sub ea, pe care, evident, curge ce-i pica ei din gura. Hmmm, oare cu cine-o semana sa manance atat de urât?
Hildegard spune:
Buluci, sa sti ca eu fac branza numai din lapte praf si iese de fiecare data. Mai bine in loc de lamaie pune 2 pastile de ca lactic...si sigur iese. Nu-i strica ca in plus.
Gandacel, eu ii dau apa plata izvorul alb si suc hipp din acela cu ananas...cateodata. Dar nu intotdeauna cere de baut. Nu pot sa-l fortez. alteori ii stroc morcov cu mar la aparat. Niciodata nu i-am dat ceai.
Incerci sa-i dai daca nu cere asta e. Nu vrea si gata.
Azi vine dr. sa-l vada pe Stefan, pe la 4.30- control general.
Daca aveti intrebari astept....
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
lordra spune:
Intrebare: la cat timp se introduce carnea in supa de legume? deocamdata nu mi-a mancat supa de legume, insa o sa incerc varianta deget si pt. piure de legume. Poate da roade, who knows!
lordra spune:
Io-i dau in continuare lapte de-al meu in loc de apa. Are ceva? Si daca-i cald, si-mi cere si in parc, o alaptez acolo. Deci deshidratata nu ie.