Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
ela27oana spune:
Am pus poze noi cu dariuca,sper ca acum sa mearga,nu ac data trecuta,asa ca daca vreti sa vedeti o nazdravana cu ochi albastrii,va invit sa va uitati http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=c023re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
GABITACO multumim si imi pare rau pt MATEEA,
EU AM TRECUT PRIN ASTA CU DARIA,am scos laptele si am papat nan fara lactoza(amestecat cu milu ca altfel nu l-a vrut) banana cu orez si mucilagiu cu care ii faceam laptele,electrolyte de la humana,i-am mai dat si orez cu morcov -suc de la hipp,pt diaree special,si noi am luat si furazolidin ,dar noi am fost rau vreo saptamana,poti sa-i mai dai supica de morcov si sa pasezi si morcovul
poate fii de la dinti,dar cum este;apos ,miroase,a facut si febra?????ca la noi asa a fost
sanatate multa
Ela si Oana-Daria
gabitaco spune:
ela- febra nu a facut deloc,iar scaunul nu miroase urat. A facut numai unul apos, in rest ca o budincuta daca ma intelegi. si face cate putin. A inceput de vineri cate putin ,ieri unul apos ,iar azi a facut la 8 unul legat si dupa vreo juma de ora o "lingura " moale. i-am dat acumla 11 130 ml mucilagiu simplu si vreau sa ii dau la 14 banana cuores pasat.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
gabitaco spune:
mai prostia a fost a noastra ca vazand ca nu papa duminica dim la sfatul dr am incercat sa ii schimbam laptele si sa ii dam milumil2. asa caam amestecat lapte topfer cu milu- care cam inmoaie scaunul. poate aici e buba?
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
cristinamh spune:
ela, sper sa scapati de emotii...
nu vreau s-o intarc pe iris!! cel putin nu pana in septembrie...
lordra... ii dau sa suga cate ceva, dar sa fie destul de tare, ca sa nu poata rupe bucatele...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mara95 spune:
Ela, ma bucur ca micuta e bine!
Spuneti-mi si mie, la 6 luni cate mese diversificate aveti?Daca aveti timp...
Flavi de vreo 3 zile e maraita rau, se trezeste plangand.I-a aparut un coltisor acum 2 sapt si n-a plans deloc atunci, i-or apare altii...?Din cauza asta nu vrea nimic in afara de san.
Ieri ne-am plimbat 3 ore pe jos si am constatat ca am cu 2 kg mai putin fata de greutatea cu care am plecat de acasa.Cele 2 kg in minus se mentin si astazi.Cred ca de mult nu m-am mai bucurat asa...
Pentru fetele tari in IT:fiica-mea, care dovedeste adevarate veleitati in materie de calculator, a apasat pe tastatura, dar nu stiu unde, astfel incat pagina de google si DC le vad cu caractere marite(de vreo 20), ceea ce e foarte obositor.Celelalte pagini sunt normale.Ce e de facut?
Cum introduc semnatura , pentru a nu o mai scrie de fiecare data?Am pus bifa in fereastra de postare si mai departe...?
Mara si flavi(7dec)
catutza spune:
Neata pe la pranz fetelor !
Ela , sper ca Dariuca pufoasa si falcoasa e bine si nu a ramas cu sperietura dupa incidentul de ieri.
Lavi , pupici si Nataliei ca sa se faca bine pana plecati in concediu.
Bianca , bine ai venit in grupul nostru !
Corap , Pisi si Madutza , nu intrati sa ne spuneti si noua cum a fost la mare...poze ceva...era multa lume ? Sau vreti sa ne mai fierbeti putin?
Acum pespre noi...suntem bine, mai e doar putin maraita de la dinte, dar e bine ca a spart gingia si inseamna ca nu o va mai durea. E o dintoasa, are 4 dinti deja!
Ieri i-am dat nectarina cu mar ras si cu sucul de la o jumatate de portocala si cu cereale si ia placut foarte mult. Ma tragea de mana sa-i mai dau.
Vorbeste fata noastra, zice ta-ta, ma-ma, dai-dai-dai, abu-bu, se stramba la noi si cam atat...
Dordia , bine ai revenit acasa, si de la tine vreau sa vad poze si Stefanelul mancacios la iarba verde.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
ela27oana spune:
MARA-NOI AVEM 2 MESE LA 12.30-SUC DE MAR CU MORCOV SI PULPA DE FRUCTE CU BRANZICA
LA 16-PIUREUT DE LEGUME CU CARNE SI LA 2 ZILE CU OU
CRISTINA SI MARA DE LA DARIUCA
Ela si Oana-Daria
miha2006 spune:
GABITACO io zic ca 3 scaune pe zi nu e diaree, e dormal sa faca mai multe de la diversificare, am citit pe undeva ca bbi pot avea atatea scaune ca si mese, io zic ca de la 5-6 scaune in colo sa-ti faci probleme, dar preventiv poti sa-i dai banana si morcov fiert si cateva boabe de orez fiert pisat si numai dupa aceea in cazul in care nu da rezultate cu alimente sa incerci cu smecta. Iulia a avut si ea diaree si i-a trecut in 3 zile cu alimente si nan fara lactoza.
BIANCA welcome in the club.
ELA , mama ce belea, imi inchipui ce a fost in sufletul tau, nici nu vreau sa ma gandesc... a trecut perioada critica , o sa fie bine.
MIHA SI IULIA BUBULINA
mara95 spune:
Ela, mersi.Pentru prima data mandra mea mi-a tras lingurita cu manutele ei si a bagat-o in gurita, si asta de mai multe ori.I-am dat mar ras cu cereale;porumb, orez,tapioca.