Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

Am pus poze noi cu dariuca,sper ca acum sa mearga,nu ac data trecuta,asa ca daca vreti sa vedeti o nazdravana cu ochi albastrii,va invit sa va uitati http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=c023re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

GABITACO multumim si imi pare rau pt MATEEA,
EU AM TRECUT PRIN ASTA CU DARIA,am scos laptele si am papat nan fara lactoza(amestecat cu milu ca altfel nu l-a vrut) banana cu orez si mucilagiu cu care ii faceam laptele,electrolyte de la humana,i-am mai dat si orez cu morcov -suc de la hipp,pt diaree special,si noi am luat si furazolidin ,dar noi am fost rau vreo saptamana,poti sa-i mai dai supica de morcov si sa pasezi si morcovul

poate fii de la dinti,dar cum este;apos ,miroase,a facut si febra?????ca la noi asa a fost

sanatate multa

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

ela- febra nu a facut deloc,iar scaunul nu miroase urat. A facut numai unul apos, in rest ca o budincuta daca ma intelegi. si face cate putin. A inceput de vineri cate putin ,ieri unul apos ,iar azi a facut la 8 unul legat si dupa vreo juma de ora o "lingura " moale. i-am dat acumla 11 130 ml mucilagiu simplu si vreau sa ii dau la 14 banana cuores pasat.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai prostia a fost a noastra ca vazand ca nu papa duminica dim la sfatul dr am incercat sa ii schimbam laptele si sa ii dam milumil2. asa caam amestecat lapte topfer cu milu- care cam inmoaie scaunul. poate aici e buba?

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ela, sper sa scapati de emotii...

nu vreau s-o intarc pe iris!! cel putin nu pana in septembrie...

lordra... ii dau sa suga cate ceva, dar sa fie destul de tare, ca sa nu poata rupe bucatele...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ela, ma bucur ca micuta e bine!

Spuneti-mi si mie, la 6 luni cate mese diversificate aveti?Daca aveti timp...
Flavi de vreo 3 zile e maraita rau, se trezeste plangand.I-a aparut un coltisor acum 2 sapt si n-a plans deloc atunci, i-or apare altii...?Din cauza asta nu vrea nimic in afara de san.

Ieri ne-am plimbat 3 ore pe jos si am constatat ca am cu 2 kg mai putin fata de greutatea cu care am plecat de acasa.Cele 2 kg in minus se mentin si astazi.Cred ca de mult nu m-am mai bucurat asa...

Pentru fetele tari in IT:fiica-mea, care dovedeste adevarate veleitati in materie de calculator, a apasat pe tastatura, dar nu stiu unde, astfel incat pagina de google si DC le vad cu caractere marite(de vreo 20), ceea ce e foarte obositor.Celelalte pagini sunt normale.Ce e de facut?

Cum introduc semnatura , pentru a nu o mai scrie de fiecare data?Am pus bifa in fereastra de postare si mai departe...?

Mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neata pe la pranz fetelor !

Ela , sper ca Dariuca pufoasa si falcoasa e bine si nu a ramas cu sperietura dupa incidentul de ieri.

Lavi , pupici si Nataliei ca sa se faca bine pana plecati in concediu.

Bianca , bine ai venit in grupul nostru !

Corap , Pisi si Madutza , nu intrati sa ne spuneti si noua cum a fost la mare...poze ceva...era multa lume ? Sau vreti sa ne mai fierbeti putin?

Acum pespre noi...suntem bine, mai e doar putin maraita de la dinte, dar e bine ca a spart gingia si inseamna ca nu o va mai durea. E o dintoasa, are 4 dinti deja!
Ieri i-am dat nectarina cu mar ras si cu sucul de la o jumatate de portocala si cu cereale si ia placut foarte mult. Ma tragea de mana sa-i mai dau.
Vorbeste fata noastra, zice ta-ta, ma-ma, dai-dai-dai, abu-bu, se stramba la noi si cam atat...

Dordia , bine ai revenit acasa, si de la tine vreau sa vad poze si Stefanelul mancacios la iarba verde.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

MARA-NOI AVEM 2 MESE LA 12.30-SUC DE MAR CU MORCOV SI PULPA DE FRUCTE CU BRANZICA
LA 16-PIUREUT DE LEGUME CU CARNE SI LA 2 ZILE CU OU

CRISTINA SI MARA DE LA DARIUCA

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

GABITACO io zic ca 3 scaune pe zi nu e diaree, e dormal sa faca mai multe de la diversificare, am citit pe undeva ca bbi pot avea atatea scaune ca si mese, io zic ca de la 5-6 scaune in colo sa-ti faci probleme, dar preventiv poti sa-i dai banana si morcov fiert si cateva boabe de orez fiert pisat si numai dupa aceea in cazul in care nu da rezultate cu alimente sa incerci cu smecta. Iulia a avut si ea diaree si i-a trecut in 3 zile cu alimente si nan fara lactoza.

BIANCA welcome in the club.

ELA , mama ce belea, imi inchipui ce a fost in sufletul tau, nici nu vreau sa ma gandesc... a trecut perioada critica , o sa fie bine.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ela, mersi.Pentru prima data mandra mea mi-a tras lingurita cu manutele ei si a bagat-o in gurita, si asta de mai multe ori.I-am dat mar ras cu cereale;porumb, orez,tapioca.

Mergi la inceput